217

nema

преди 13 години

nema da sa opravim i sled sto godini,ne si gubete jivota v 4akane,na taq gara vlakove ne spirat,tuk ni6to ne se slu4va

216

анонимен

преди 13 години

вече отдавна не знаем какво става с тази наша правосъдна система.години на ред никой не влезе в затвора.ограбиха народа .ограбиха банките..тоест парите на народа.ограби се де що можеше от управлявалите ни дошли уж да ни оправят.така ни оправиха че и още един век няма да ни стигне да се съвземем.и пак никой виновен няма.че сега и тоя.на мода е да си крадец и нагъл да осъдиш държавата от която си крал.няма държавници а само крадци..и се питам.а тая правосъдна система с кого е? знаем с кого нали

215

На дали

преди 13 години

Дано осъди държавата!!!То тия шантави първенюта герберите се самозабравиха !!!Ама изборите пак идват,тогава ще видим КОЙ,КОГО!!!!Да не разпъваме тогава Герберчртата ,то и за икебана няма да стават!

214

Анонимен

преди 13 години

дано да го осъдят този Василев той е бил голям лигльо

213

BIVSH GERBER

преди 13 години

Дано Цонев да осъди държавата . Пожелавам му успех.

212

роман

преди 13 години

Дано Цонев да осъди държавата . Пожелавам му успех. С пистолет в тила не се управлява

211

Анонимен

преди 13 години

Kradcite sydiat dyrjavata...............Oruel bi umrial ot zavist

210

Анонимен

преди 13 години

Kradcite sydiat dyrjavata...............Oruel bi umrial ot zavist

209

Анонимен

преди 13 години

Тоя е крадец, но нали и съдиите ни са такива пускат го

208

цецко

преди 13 години

Далече си от истината човече! Задай си въпроса - за какво изобщо тогава е съдът! И лично ти от къде знаеш е е крал? Ако си го видял - да беше го спрял, ако не си видял- земи млъкни. Аман от първосигнални агитатори!

207

гражданин

преди 13 години

Като чета коментарите, Виждам, че има и доста, който са ,слепи' за очевидните неща- човекът е ограбил държавата и заслужава наказание, какви човешки права, какви спазвания на конситуции. Хора, събудете се от глупавия си сън и вижте очевидните неща, ако ли не Вие сте съучастници, искате или не. Обаче зная, че си казвате '' можел да краде, открадлан'' и как Ви се иска да сте на неговото място и бихте ограбили колкото успеете. Нима може да отречете това, Вие подкрепящи 'унижението' му???

206

za 217

преди 13 години

някой ми го каза, няма да го намериш във вестниците.......... по-скор се запитай как е възможно и кой е виновен за това..............в нормална държава отдавна да беше в панделата

205

Анонимен

преди 13 години

Цветанов ти ли си бе човек! Аз тъкмо се чудех с кого водя толкова ползотворен диалог. Успех друже. И изпратете най-добрите си юристи в Страсбург, защото мисля да забогатея още малко:)

204

справедливост

преди 13 години

До 227 Вече не сте анонимен - Н.Цонев, познах ли? хахаха

203

Анонимен

преди 13 години

А вие как ги установихте тези 30 млн.? Може би сте участвали в някоя завера или черпите инфо от МВР пикчърс, а може би директно от ЦЦ, а защо не и директно от централата на ГЕРБ.Освен това Цонев го прибраха уж за подкуп,с пари, които не са в него, и по думи на следовател, че са предназначени за него. Ако само това са доказателствата няма съд, който да го осъди за подкуп. Не съм чул да има дело за 30млн. Ако знаете нещо кажете номера, за да си поинтересуваме и ние.Къде е това дело за 30 млн. Хаха

202

Анонимен

преди 13 години

До 225 Става въпрос за това че при 30 млн незаконно придобити тия 30хил няма да ги вземе, а ще има да дава 29 970 000 !! А определения ред заедно със широкото тълкуване на законите в БГ няма да са проблем - трябва само ВОЛЯ да се случи.

201

Анонимен

преди 13 години

Дай боже да го осъдят, ако има основания за това. Естествено е че всеки, който е прекрачил закона трябва да си получи заслуженото, но доколкото знам това става по определен ред или нещо бъркам. И доказателства трябват. А иначе щом 20-30 000евро не са ти проблем можеш и ти да ги платиш и ще получиш записа от МВР пикчърс в позлатена опаковка със специална благодарност от Р.Васиев предполагам. Все пак изцяло златната е скъпа.

200

справедливост

преди 13 години

И какво като осъди страната за 20-30хил евра. Важното е после на делото за грабеж на десетки милиони да си получи заслуженото /конфискация на неправомерно придобитото и дълъг затвор. Той и такива като него.

199

Анонимен

преди 13 години

Това, че не ви харесват юристите си е ваш проблем. Аз не мога да твърдя, че не харесвам цели гилдии. Има си хора които не си вършат работата и такива, които си вършат работата, а те си имат имена.Много е лесно да изливаш злоба срещу цели съсловия. така, че аз прпизоваввам като вас за оставка на виновните - ЦЦ и Р.Василев, така както вие призовавате за оставка съдиите.

198

Анонимен

преди 13 години

Вече и съдиите в Страсбург са виновни.Колко по-лесно щеше да бъде ако ги нямаше.А иначе сайта им го следя. Ползвам английски и спокойно мога да кажа, че БГ ще е осъдена според мойте бегли разбирания.Че ще плащаме всички,определено не съм доволен.Може би Р.Василев ще ги плати евентуално или ГЕРБ ще съберат пожертвувания за да облекчат бюджета.Друго не мога да направя.А вие също ще си останете с искането за оставки на съдиите.Някой въпроси и желания са риторични, жалко е че не сте го разбрали.