105

Анонимен

преди 13 години

1,откъдето си минал си надрискал форума!В резултат на толкова интелектуални напъни форума тотално е опръскан,един път неграмотно и втори път споделените мисли откриват,че си абсолютен социален аутсайдер.Опитите ти да се надскочиш са несполучливи,ако си млад се образовай,ако си в средна възраст-образовай се.Писач по всички теми си,ама се разбира,че си решил да учиш до 8 клас,ако случайно си изкласил нагоре,то това се е случило поради милостта на учителите ти,а ти не си разбрал дори.

104

Анонимен

преди 13 години

Цветанов: - 5% от магистратите са свързани с престъпносттa.Магистратите: - Причинявате незаслужено неудобство и обида на почтените съдии.Цветанов: - Вземам си думите назад. Поправям се. 5% от магистратите не са свързани с престъпносттa.

103

колекционера

преди 13 години

.неможело, така ли КОРУПИРАНИ *** НЕМОЖАХТЕ ДА СЕ НАЯДЕТЕ.Е ЗА ТОВЗ ТАЗИ ХУБАВА ДЪРЖАВА ЩТЕ СТАНЕ ПУСТИНЯ БАСИ УПРАВИЯТА *** ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ БГ НАРОД

102

1

преди 13 години

До несъгласна".Кой определя кога са и кога не са достатъчно доказателствата или парите???" - закона го определя там е казано какви доказателства трябват за осъдителна присъда. Или си мислиш че щом си задържана от полицията си и виновна? ТО ТОВА ИСКАТ ДА СЕ СЛУЧВА ЕДВА ЛИ НЕ щОМ ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖИ НЯКОЙ ТОЙ И ДА Е ВИНОВЕН! ТО КОЛКО СКАЛЪПЕНИ ОТ ПОЛИЦАИ ПРОЦЕСИ ИМА.

101

Анонимен

преди 13 години

Просто затворете всеки бит някога от някого,като победителя е взел разбира се впоследствие жената и живота на бития,а и осъдил,с вашето щедро спомоществувателство.Садо-мазо,а?Майстори на гаврата.

100

ими

преди 13 години

там се искат доказателства Цветанов да ги даде а да не плюе

99

несъгласна

преди 13 години

И съдиите като всички комунисти се държат като ощипани невести,все те са прави.Не съм съгласна със често срещаното обяснение:пуснат поради недостатъчно доказателства.Кой определя кога са и кога не са достатъчно доказателствата или парите???/Съгласна съм,че голяма част от съдиите не са си на мястото.Имала съм нещастието преди години да участвам в един фарс,който не е единствен и жалко за всички,които не са се оправили.(аз по една случайност се справих в моя полза с много лишения и усложнения)

98

Анонимен

преди 13 години

Че стани и ти съдия! Кой ти пречи. И като питаш питай по ред - за полицай, прокурори, следователи. Май нещо си докачлив. Да не би да работиш един от изброените и да се чувстваш недооценен.

97

А ,НАС ...КОЙ ПИТА?

преди 13 години

КАК ЩЕ Е НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ,....КАТО ПОЛУЧАВА ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА, И ВЗИМА 13 И 14 ЗАПЛАТА , А..... НАРОДА ГО ДУХА...И ГИНЕ??!ПО КОЛКО, ВЗЕХА НА КОЛЕДА МАГИСТРАТИТЕ???ПО КОЛКО, ВЗЕХА .....РАБОТЕЩИТЕ ХОРА???!ЗАЩО НЕ ПИТАТ НАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????

96

Анонимен

преди 13 години

Същите тези независими съдии в Страсбург са осъдили държавата БГ най-много в сравнение с всички останали европейски държави и то за отказ от правосъдие, което драги значи, че МВР и прокуратурата отказват изобщо всякъкво производство.Хаха.

95

Малее

преди 13 години

Няма кака да го обясниш на народа. Делото на Цонев срещу БГ е вече в Страсбург. Пак там е и дело от Алексей Петров, че Цветанов заяви, че го чакат 12 години затвор. Хаха. От полицейски и прокурорски издънки ще плащаме всички, но познай кой ще е виновен - съдиите. Хаха.

94

ха ха ха

преди 13 години

Цецо освен на дерижира на Всеко Маринов-Потния химна на МВР за друго не става.

93

да

преди 13 години

супер въпрос ? ЕС много ще се зарадват че БГ иска корупцията да се официлиялизира чрез разрешението на съюза ??? хахаха

92

гражданин

преди 13 години

Този форум е доказателство,че съдиите са прави.Посочили на народа враг и той плюе ли плюе.А милиционерите от горе до долу/чак до катаджиите/ са слънце ненагледно...ех.

91

Анонимен

преди 13 години

***

90

Анонимен

преди 13 години

КОМУНИСТИТЕ СИНИ И ЧЕРВЕНИ СИ НАПИСАХА ЗАКОНИТЕ,А НАРОДА ДА ДУХА СУПАТА

89

Анонимен

преди 13 години

KOMУНИСТИТЕ СИНИ И ЧЕРВЕНИ СИ НСПИСАХА ЗАКОНИТЕ

88

ЯЯ

преди 13 години

ЗАКОНИТЕ СИ ГИ НАПРАВИХА ЧЕРВЕНИТЕ АДВОКАТИ-ДЕПОТАТИ УГОДНИ ЗА ТЯХ,А И КОНСТИТУЦИЯТА. СЪЩОКОМУНИСТИ ПРОВОКАТОРИ,КОИТО СЕ ПИСАХА ЗА СДС

87

коко

преди 13 години

Предлагам да се създаде още един съд в който да съдят независими европейски съдии за т.н. знакови, политически, корупционни,тежки убийства и т.н. дела. Както се внасят съдии за мачовете така да се внасят и съдии за делата. България е малка страна и няма да е сложно. А да бъде задължително за българските съдии да са наблюдатели по тези процеси, за да се учат. Същото важи и до голяма степен за полицаите, защото те са изгубили всяакакъв респект от обществото, а трябва да са закона на улицата

86

горан

преди 13 години

абе 1 ;ти в крайна сметка какъв си - съдия ли си,счетоводител ли си ,данъчен ли си или обиден подчинен на Цветанов и ако си един от гореизброените и ги знаеш тия неща що укриваш информация която е важна за прокоратурата