22

Анонимен

преди 14 години

в Руската Федерация са арестувани 630 турски шпиони, един от които се е опитал да изнесе секретни документи от авиационния завод в Казан. През октомври същата година между ръководителите на специалните служби на двете страни е имало среща, последвана от още две. На тях са постигнати договорености, които Турция продължава да не спазва.

21

Анонимен

преди 14 години

Дали свободата на 10 милиона Българи на Волга поробени от пет века може да бъде разменна монета в нашата политика?Уважаеми номер 20, защо ме караш да обричам на робство моите братя за да имам право да поробвам други.Аз съм Българин и не мога да допусна други Българи да робуват и да не могат да се самоопределят като Българи.Ако в източните Родопи и Добруджа има хора които се самоопределят като турци те са имали достатъчно възможности да бъдат свободни през последните 20 години тъй като държавата не упражняваше никакъв контрол.

20

до 16

преди 14 години

Драги ми Номер 16, забелязвам у тебе напористи чувства и подкрепа към онеправданите народи!! Предлагам ти да направиш кратко проучване през Родопите, Кърджали, Асеновград, Търговище, Добрич и т.н. Да пуснеш една анкетаА) да бъдете част от България Б) да бъдете част от ТурцияСлед това ти предлагам с лека ръка да присъединиш упоменатите територии към Турция.На който не му се отдава да мисли - да не лае...

19

Анонимен

преди 14 години

Платените драскачи с псевдоними пак опитват да пишат повече за да получат повече от комисаря по пропагандата.

18

Веселин

преди 14 години

Анонимните платени драскачи пак се разшлякаха из сайта :)

17

Анонимен

преди 14 години

Путин ще бъде съден от международен съд за престъпления срещу човечеството!

16

Анонимен

преди 14 години

Както руската държава така и турската държава не може да носи отговорност за десетките милиони избити Българи по време на петвековното робство.Но днес след като стотици народи не искат да са част от руската империя е престъпление тези народи да бъдат подтискани.

15

до 14

преди 14 години

Македония, значи поробена България. Който не помни историята - си я губи..

14

Анонимен

преди 14 години

Кабардино-Балкария, значи поробена България.

13

до Хонорик

преди 14 години

1. Прав си, само че сърбите са принудили населението на Македония, да се чувстват македонци, сърби, албанци и т.н. Отиди да търсиш българи в Македония и си помисли дали ще те посрещнат като освободител. 2. Как може Руската държава да отговаря за издивтелства причинени от евреите Ленин, Троцки, Берия и грузинеца Джугашвили. Жертвите дала Русия през 2-ра Св. Война са 20 млн. а комунизмът погубва 60 млн. руснаци. Тази информация убягва на децата, попрочетете повечко история, за да знаете истината!

12

Анонимен

преди 14 години

Българската република била провъзгласена през януари 1918 г. Просъществувала е само една година и после била смазана под руския ботуш.

11

Анонимен

преди 14 години

През 1976 също така е имало хора които са твърдели че на Балканите не са останали Българи.Днес аз твърдя че има повече от 10 милиона Българи поробени в Русия.Знам че Българите на Волга ги наричат татари. Татари ни наричат и нас и сърби и македонци. Щом русите, сърбите и македонците искат да ни наричат татари тяхна воля.Важното е да се възроди Българщината и хората отново да бъдат способни. Ние Българите ще пребъдем!

10

Honorik

преди 14 години

Gre6i6,ima.Samo,4e Stalin gi e prinudil sas sila da ne se nari4at bulgari.a tatari,4uva6i,ba6kiri i t.n.Jalko e samo,4e v podobni konflikti stradat samo obiknovenite grajdani,koito nqmat vina.Ruskata darjava e tazi,koqto trqbva da otgovarq za izvar6enite prestapleniq.

9

до 8

преди 14 години

първо се образовай, *империЯ*. Второ, дори и някога да е имало българи по тези територии - днес няма.. По преброяване няма нито един самоопределил се като такъв!

8

Анонимен

преди 14 години

Русия е империа на злото поробила стотици народи. Вече 5 века нашите братя от Волжка България за под руско иго.

7

Анонимен

преди 14 години

Те трябваше още във Виетнам, като избиха 2 милиона цивилни, да си вземат поука, как НЕ СЕ ПРАВИ, но след това в Ирак избиха 100 000 цивилни!Чувам че заради кривите ти ръце, нефта в Мексиканския Залив, продължава да тече, затова запретвай ръкави, че полковник Боб те обича!!!

6

t-rex

преди 14 години

Танковете са напът... То иначе оправия с тези терористи няма.

5

hm

преди 14 години

Джак Бауър и Отдела в действие !

4

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Прав си пич - много невинни ще изгорят, но те ще бъдат принесени в жертва заимиджа на вожда - знае се, че "неразкрито" престъпление в Рашата няма и винаги се налага някой да опере пишкира...Американските миротворци да вадят тефтерите и да записват как НЕ се прави!!!..

3

Анонимен

преди 14 години

Гледайте сега как действа съдебната състема на Путин.