26

Песъчинка

преди 13 години

Сигурно има десетки начини да го спрат/насочат този теч, а тези се правят на незнаещи. Сега ще има да чистят години наред, а колко екологични проблеми ще създадат...

25

Джон Дърт

преди 13 години

Лошото е, че след тази трагедия никой няма да си вземе поука. Обикновените жители на крайбрежието бързо ще забравят този инцидент, защото личните им щети са малки а и си имат и други грижи. А Бритиш Петролеум бързо ще забрави инцидента, защото акционерите ще останат без дивиденти, а фирмата е и основен данъкоплатец...Така, че - битият - бит. Другото го знаете.

24

aaaaaaaa

преди 13 години

ужасна некадърност за пореден път !!! Такива преписани статий е крайно неприятно да се четат - ГАЛОНИ - мислех , че сме на метрична система още ! Крайбрежието на Сан Франциско - ей сега вече всички си го визуализираха 100% ! Всеки българин е бил поне 7-8 пъти в Сан Франциско гараанция ...

23

димитър

преди 13 години

много интересно всеки говори за мексико а това че в нигерия от 50 години има подобно катастрофа май на никой не му пука

22

Българин

преди 13 години

до Nobody: това са 17 500 000 БГ пенси ако приемем че средната пенсия е 200 лв.

21

D

преди 13 години

Яко пренаписване на статия от американски източник :)

20

Язе

преди 13 години

A сметнато у ракия колко е излято?

19

sd

преди 13 години

Тоест 13,84км.

18

sd

преди 13 години

279 * 50m е 13,95км... а не 19,84км както пише в статията.

17

Mozaka

преди 13 години

Майтапа настрана -> в yahoo.news четох, че ВР са могли много по-скоро да затворят теча, но при тези условия е щяло да бъде невъзможно да продължат с добива на нефт от това място, за това се мотаха 90 дни със запушващи "алтернативи", които да позволят добива на нефт вбъдеще...

16

Smaiki

преди 13 години

До номер 14, може и да отива *** на едно и също място, но човека е решил го хвърля разделно, а ако не се научин на това, за кво ни са преработвателни станции и различни кофи за смет, няма смисъл нали, така че първо трябва да се научин на това, щото и да ходеха на различни места по определените им станции, както размишляваш така, пак нямаше да има смисъл да ходят до тях нали, щото си хвърляш *** в която и да е кофа, трябва да го разберем първи и това да стане както трябва, ама ние не шем

15

Калин

преди 13 години

този лицемер барал хюсейн обама носи цялата отговорност за разлива!не му пука какво се случва с околната среда, Буш заделяше трилиони ...тоя ги оряза а някои програми и планове дори прекрати!сега иска пари!Обама е лицемер.. казва, че няма да налива държавни средства в корпорациите .. а дефакто го прави!Американците се осъзнават!и тоя втори мандат няма да види!ще си остане като първият черен нищо повече!Нагъл е!

14

brigante

преди 13 години

ти хубаво правиш като си изхвърляш *** разделно, но той после отива заеднокъм бунището:) така че спокойно можеш да го мяташ в която кофа си искаш:)замазаха очите на който трябва и откраднаха средствата за разделното и си ги разделиха:) относно разлива - НЕ Е СПРЯН!

13

Nobody

преди 13 години

Що не го сметнете в средностатистически БГ пенсии?

12

Mozaka

преди 13 години

9так, ти ли зацапа Мексиканския залив аз ли го зацапах, та говориш неща от сорта: ние си го направихме! Направиха го алчните за пари корпорации! В тоя смисъл не съм съгласен с казаното от теб! Иначе аз кола не карам и си изхвърлям *** разделно! Но за петролният разлив не мож ме вини!

11

Анонимен

преди 13 години

Няма нужда да се повтаряш.

10

бизнесмен

преди 13 години

"Освен това огромните разходи, които ще бъдат вложени за борба с тежките последици, можеха да бъдат насочени в други области." - Щяха да отида точно в джоба на компанията.

9

до 7

преди 13 години

глей си работата, седмак :) еколог съм ....shame on u за тия ти думи!!!! граби, разхищавай, после внуците на внуците ти едва ли ще видят това, което ти си видял, света, в който ти си живял ... ако до тогава още съществува и не го урбанизираме и замърсим !!!!!!!

8

Анонимен

преди 13 години

"Освен това огромните разходи, които ще бъдат вложени за борба с тежките последици, можеха да бъдат насочени в други области."Глупости. Компаниите щяха с тях да се обогатят още повече. Не че сега няма да стане така - тея 4млрд. ще бъдат калкулирани и иззети от джобовете на обикновения човек.

7

Mozaka

преди 13 години

Номер 1 и номер 4, освен ако не сте заместник директори в BP къде се ръгате при големите замърсители? Вие коли карате ли? Ако да -> спрете да ги карате за да не цапате природата!