226

Анонимен

преди 13 години

Добре че е ББ............ *** са истерията - единия не помни, другия подписъл без да гледа............

225

Анонимен

преди 13 години

Не само ***, иска се да имаш или пари, или нещо което те нямат.... Ние имаме само големи усти и вълна на дирника... нещо което и те си имат в изобилие и не им трябва... Ние сме на зор а не руснаците, отстъпва тоя които е на зор....

224

Истината

преди 13 години

Истината е, черуснаците получиха всичко , каквото поискаха.Въпреки изхвърлянията на Дянков и на американския посланик, ще се строят и Южен поток и АЕЦ Белене.за да се притивопоставиш на руснаците се искат много здрави ***, а бат Бойко ги няма.

223

Предизвестен

преди 13 години

Резултатът от тези преговори беше предизвестен за широки кръгове. Нямаше как да вдигнат цената на парното след "големия успех" - затова цените бяха повишени предварително, и то доста. Може би някои предприятия на свои хора ще получат отстъпки; иле тези които вкарат гербери в бордовете си. Крайният потребител ще си плаща високи цени - може да получи коледни надбавки преди изборите. Изводът - по-често да има избори; само тогава има някое 5% увелияение и кебапчета.

222

Чукча

преди 13 години

Как журналистите да искат по конкретниотговори. Те пишат това за което са им платили. Неразбрах само как на едно място се връзват израза "...значително намаляване" и 10милиона по-малко за 3 месеца. Някак си двете неща немогат да стоят на едно място. А и тези 10 милиона щели да остават в джоба на Българгаз. Ами евалата нямам думи направо. А в джоба на потребителя, какво ще остане господа политици, че правите такива гръмки изявлени. Твърди били, хаха!

221

Шматка

преди 13 години

Много са заблудени някои участници във форума. Какви ти комунисти, седесари, гербаджии, депесари и т.н.? Някои личности още живеят със заблудите на отделните партии! Всички партии в България отдавна се размиха. Всичко за тях е пари. Всички са насочили вниманието си как да изкарат повече пари с разни далавери, умело съчетани в поредица от фирми! Само някои заблудени душици си мислят че още сме 1990г. и робуват на малоумното схващане, че "Времето е наше"

220

18 юли

преди 13 години

173 години от рождението на водача на българската национална революция Апостола на свободата Дякон Васил Левски. Той ни научи как се обича род и Родина. Той винаги ще бъде пример за нас. Поклон пред светлата му памет!

219

Газ

преди 13 години

От обещанието за светло бъдеще прозиращо от тази новина аз не разбрах с колко точно ще ми бъде намален разхода за потреблението на газта, с колко ще се намали разхода за потребление за фирмите, които го ползват? Кога ще се публикуват цени и какаво точно се е договорило? Или в понеделник ще се каже нещо ново което ще опровергае тази новина. Много ви се моля дами и господа управляващи говорете по конкретно, а към Вас журналистите, моля Ви искайте конкретни отговори!

218

МУСТАФА

преди 13 години

Зделка идва от руската дума Зделка, а не от деля. Анадън му ?

217

skatelite

преди 13 години

Като чета на комунистите коментарите се чудя така ли са и в личния си живот? Детето им като получи шестица го бият за тройката от преди месец. Герб не са безгрешни, напротив даже /то нали само партията не грешала и само в соца не можело да има кризи/, но когато има нещо позитивно хората трябва да използват момента и да си вземат глътка въздух, да се отърсят малко от черните мисли и да повярват малко, че има надежда. Поздравления за добрата новина

216

13

преди 13 години

БРАВО НА ГЕРБ,БРАВО НА БОЙКО

215

Анонимен

преди 13 години

Комунистите са като бебета. Непрекъснато се наакват и някой трябва да им сменя памперсите.

214

Анонимен

преди 13 години

Ех как всички рабират от политика и газ .... ц ц ц ц ц...сигурно Овчаров се пука от яд като чете форумите ,,,,,,LMFAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

213

.ru

преди 13 години

Поздравления, Борисов е малко странна реакция според мен.Борисов ли согласился на новую цену?

212

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб и БСП а ние сме ЦСКА ЦСКА ЦСКА

211

Анонимен

преди 13 години

Ние сме прозрачни, а Вие безлични. Аз предпочитам първото. Естествено е че перифразирах твоето изречение, нали бъкаш от интелект. Как да се изразя иначе.Хайде върви си вземи дължимото от централата и лягай.Утре пак ще има много другомислещи. Ще ти трябват доста усилия.

210

Станишев

преди 13 години

Аз нямам претенции за интелект, но щом аз съм разбрал какво е Вашето състояние, значи е зле работата Ви.Прочетете "Възхвала на глупостта" от Еразъм Ротердамски и ще придобиете повече представа за себе си.

209

Dan до 225

преди 13 години

Казваш "Лошото в конкретният случай е ,че сега ще кажате, че аз и Станишев сме един и същ човек, герберите много обичат да преписват своите постъпки на други хора". А преди теб аз съм казал"Да така е , лошото в конкретният случай е ,че сега ще кажат, че аз и ти сме един и същ човек, те много обичат да преписват своите грехове на други хора", е не можа ли да измислиш нещо друго, или няма с какво? Прозрачни сте ми ама аз не съм като Вас на работа и ще си лягам! Лека нощ!

208

1

преди 13 години

УТОЧНЕНИЕ - БЪЛГАРИЯ ПОДПИСВА НОВ ДОГОВОР - щЕ ИМА НАМАЛЕНИЕ НА ГАЗА НО РАЗЛИКАТА щЕ ОСТАВА В БУЛГАРГАЗ ( ЗА ДА НЕ ФАЛИРА ДЪРЖАВНАТА КОМПАНИЯ И ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ РАЗДАВАТ ПРЕМИИ НА ЗАСЛУЖИЛИ ДРУГАРИ) ЗА КРАЙНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НЯМА ДА УСЕТЯТ РАЗЛИКА ЦЕНТА щЕ БЪДЕ СЪщАТА! ИЛИ НАЛМАЛЕНИЕТО щЕ БЪДЕ КОЛКОТО НА ТОКА!

207

Dan

преди 13 години

Ей многониковите-петимата от РЕМС , хайде лека Ви нощ!