22

Възмутен

преди 13 години

Аз предлагам видните лекари, които са дали тава становище (че му остават още 3 месеца живот) да излежат в панделата всеки ден нат тези 3 месеца ..........

21

???

преди 13 години

Хммммм и как им видя жените.Че и от еволюция разбираш.А между другото, когато тези "животни" са се изхождали в тоалетна с дупка в пода, еволюиралите европейци са си хвърляни фекалиите през прозореца, и са се чудели защото има холера, дизентерия и тиф(за тях е виновен дявола разбира се а не личната хигиена)

20

John London

преди 13 години

Много добре знам как стоят нещата от всички страни, за това и коментарът ми беше такъв. Ако някои министри си мислят, че с това си начинание ще разплетат кълбото, което сами са заплели и ще се покажат пред обществеността целите в бяло, то в края на краищата ще останат твърде разочаровани, защото в този процес имаше толкова неясноти, колкото и в атентатите на 11.09.

19

Анонимен

преди 13 години

АБЕ ДОКОГА ЕВРОПА ЩЕ ДАВА ОБЯСНЕНИЯ ЗА ВСЯКО НЕЩО НА НАИ-ГОЛЯМИТЕ-СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ ИЗМАМНИЦИ-КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ-САЩ.ДОКОГА САЩ ЩЕ СЕ 4УВСТВА КАТО ГОСПОДАР НА СВЕТА И ЩЕ ИСКА ОБЯСНЕНИЯ ОТ ВСЕКИ ЗА ВСИ4КО.КОИ СА ТЕ...ЗА КОИ СЕ МИСЛЯТ.НЕ Е ЛИ КРАИНО ВРЕМЕ ЕВРОПА ДА СПРЕ ДА СЕ ПОД4ИНЯВА ,ПОДЛАГА И ОБЯСНЯВА НА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ.КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ДАДЕ 4ЕРВЕН КАРТОН НА ТЕЗИ НЕНАЯЛИСЕ НАГЛИ НЕАНДЕРТАЛЦИ И ДА ИМ СЕ ПОКАЖЕ ПЪТЯ ЗА КОНТИНЕНТА АМЕРИКА.

18

1111111

преди 13 години

За мен специялно смесването на расите и религийте е най-голямата грешка, защото заедно не могат да живеят бели и черни, жълти и червени и т.н.То всъщтност и сега е така *** живеят отделно, българи отделно, китайски квартали в САЩ... мексиканците също живеят в отделна общност.

17

nqkoi si

преди 13 години

Приятел, иязатова има тоалетна хартия и кърпички в тоалетните, за да си изтриеш мръсотията по тоалетната чиния, а у вас с клекало ли си?! А това беше пример просто, а не да се забиваш в частниоя пример. Въпроса е, че на скъсените карабини им се угажда повече от на другите, защото и аз примерно може да обичам да *** по тавана, ама все още няма тоалетна с дупка в тавана, нали?! ;) Неможе понеже някой си иска да живее в каменната ера и да се спира прогерса и да се правят такива глупости като тази

16

1111111

преди 13 години

Ако имаш в предвид клекало не тоалетна чиния, то клекалото е много по хигиенично за обществени тоалетни .Тоалетната чиния е по удобна за вкъщи, но по летища ,болници и др. обществени заведения трябва да има и двата вида както е на летището в Сингапур.

15

nqkoi si

преди 13 години

...поради "културни различия". Е питам аз, не е ли животно това същество, което настоява да върви против еволюцията и му е по приятно да *** в дупка в пода. Какво "културно" има в това. Затова исляма е наѝй-вредната религия, не че и другите не са вредни, но поне не се опитват да спират прогреса и да формират полуподобия между хора и *** (включително жените им, с мустаци, космати, с вежди по гъсти от моите...).

14

nqkoi si

преди 13 години

Приятел, те правят като Кратуната, плюят старото правителство, защото ги избраха преди има -няма месец и половина. А това, че англичаните винаги са се опитвали да покажат каква "възвишена нация" са е техен голям проблем. Ако малко управляващите им си искараха главите от *** им дупки, щяха да видят, че *** не трябва да се търпят изобщо. Затова сега най-популярното име в УК е Мохамед ;) Затова преди два дни имаше статия в Сън, че в МОЛ направили *** "дупки в земята" поради културни...

13

Икономистка

преди 13 години

Напротив, не е грешка. Ако не вярва, да пита световно известния учен Симеон Дянков и той веднага ще му изчисли какви огромни суми са спестени на хазната от престоя му в затвора и лечението му.

12

BG

преди 13 години

нима е грешка???тц тц,а си гоним нашите медици,че били некадърни ;-)))Политиката на британците винаги е била усукана-дори сами падат в капана си

11

John L.

преди 13 години

Всеки може да сгреши, дори и външният министър Уилям Хейг.

10

Анонимен

преди 13 години

Ирония бе човек,ирония и е така за съжаление!

9

1111111

преди 13 години

Просто ме е срам, че живея в демократична страна, уж! А те под предлог, че живеем в "ДЕМОКРАЦИЯ" ни промиват мозъците!!!!!

8

До 6

преди 13 години

Ако твои близки са в самолета или на тези дето са ти сложи плюсове на коментара са били в самолета няма да разсъждаваш така

7

Бай Брадър

преди 13 години

Добър ден тетко Маро

6

Анонимен

преди 13 години

ее,аиде сега,един самолет-голема работа,нали бизнеса требва да върви.

5

!

преди 13 години

Пределно ясно е, че всичко е въпрос на пари.Тия им дават едно нефтено находище, ония пускат *** щото уж бил болен, а народа пак духа тапета.

4

Аналитик

преди 13 години

Бе то и освобождаването на майкъл шийлдс беше грешка, ама нейсе. Прости англичани, какво да ги правиш?

3

АААААААА

преди 13 години

Ама пък Тони Блеър стана шеф на Фондацията на Кадафи. Нъцкиии!