80

Анонимен

преди 13 години

Цецко, споко, съдиите и твоите имоти ги виждат :)))И ти има какво да гледаш, а?

79

glozhenski

преди 13 години

Tova e nai-chestniq politik,upravlqval Bulgaria ot desetiletia nasam i vqrvam che chrez chestnosta si shte ostane v Bulgarskata istoria

78

Иван Иванов

преди 13 години

И като е оставка, после кой ще дойде, честните хора на Станишев ли ?

77

бранимир

преди 13 години

Ти си най-големия престъпник. От както си на влас само ходиш с камерите на телевизийте и говориш пълни глупост.Каква престъпност си преборил бе господинчо,НАРКОТИЦИ се намират вече по-лесно и от преди,ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ има на всякаде.Проститутките в Слънчев бряг са стотици,а ти правиш акция и хващаш 5 Вземи се стегни малко,полицайте се държат все едно са мутри, а колко са прости нее истинаОСТАВКА

76

хохо

преди 13 години

Пуделчето си мисли че е премиер или говорител на Премиера. Да си гледа скапаното министерство и да не се занимава със съда. Съдиите нека пък спретнат едно производство как Пуделчето си е закупил без официалрни доходи 6 /шест/ имотчета, та се подиграва на бедните съдии. не разбрахте ли - ВСИЧКИТЕ КОИТО СА НА ГОРЕ ВЪВ ВЛАСТТА - К Р А Д А Т!

75

относно къщичката!

преди 13 години

ВИЖДА СЛАМКАТА В ОКОТО НА ОТСРЕЩНИЯ ,А ГРЕДАТА В СВОЕТО НЕ ! А БЕ г-н ЦВЕТАНОВ НАПРАВИ СИ ТРУДА И ИЗВЪРШЕТЕ ЕДНА 'ОБЕКТИВНА' ПРОВЕРКА НА ТВОИТЕ ВИСШИ ЧЕНГЕТА В СЛИВЕН , ЧЕ ДА ТИ ВИДИ ОКО г-н МИНИСТЪР ''АПАРТАМЕНТИ , КОУПЕРАЦИИ И ВИЛИ'' ПО БЪЛКАНИ И МОРЕТА! НИМА НЕ ЗНАЕТЕ ,г-н ЦВЕТАНОВ ? ИЛИ БОЙКО НЕ РАЗРЕШАВА ???

74

Венелин

преди 13 години

А подопечните му какво правят? Не могат едни отпечатъци да снемат, какво остава за друго...Ако с тези "специалисти" внася делата в американски съд, примерно, няма да има и 1 осъден!

73

до г-н Цветанов

преди 13 години

Г-н Цветанов, те само имоти и мангизи гледат, друго не ги взълнувза. Чакаме с нетърпение да изметете тая ***, която 20 години се гаври и унищожава българите. Желаем Ви успех и да не ви пука от всякакви *** и откровени престъпници. Те нямат шанс.

72

Валентин

преди 13 години

Прав е Миков,не Цветанов:Съдебната система не се бори с престъпността,тя дава справедливост!Съдебната система не е част от репресивния апарат и Боже пази ако това стане!

71

Анонимен

преди 13 години

Ами палатът на Бойко в Банкя, който не се посвени да огради половината Градски парк и да построи за себе си и ненаситната си половинка хибрид между Мол и Прогимназия? Ама за това няма да прочетете в нито един вестник, нито пък ще чуете от екрана на Бойковизията.

70

Анонимен

преди 13 години

"Съдебната система тотално е абдикирала"Ама то няма съдебна система!На нейно место има далавераджийска съдийска мафия.

69

Анонимен

преди 13 години

Цветанов е напълно прав. Докато не се изреже тоя тумор, тоя бацил, който е обхванал съдебната система България НИКОГА няма да се оправи. Никога!

68

Анонимен

преди 13 години

Цветанов също има право на щастие.Оставете го спокойно да подлуди България.

67

Zoisa

преди 13 години

Ало , БЪЛГАРИТЕ........ събудете се !!! Мин. Цветанов е напълно прав. Няма никакво зачение кви апартаменти и вили има , ....... има Видов ден. До господин Министър Цветанов :Аз предлагам да кротнете малко гоненето на престъпници / щото така или иначе после ги пускат / , а да засилите гонката на съдиите. Там е проблема. Там е истината че нещата в БГ не вървят. Факти и доказателства има много , не е нужно да се търсят , само протегнете ръка. До всички Българи.......Благодаря за подкрепата !!!

66

Nasko до 68

преди 13 години

Този уеб адрес не действа, не правите ли проверка??Някой ви го е хакнал, или преместил на друг адрес, за да е неоткриваем...., досещаме ли се кой Бърника вече?:)))Ех.....милиционерииии, защо бе???Оставете поне младите хора да изживеят независимо живота си от Вас!!!

65

Апел

преди 13 години

Хора, журналисти, народ, никога не забравяйте какво направиха с нас тези долнопробни мошенници! Нека никога да не ги оставим на мира да си мислят , че ще се примирим! Какви съдии са те , тези хора без морал? И продължават да са съдии. Какво като са ги понижили? От тази *** зависи съдбата на много хора. Защо "бедната" е още съдия в Благоевград? Защо баща и е още съдия в София. Защо тези хора са в съдебната система? Производителите на фалшиви продукти отиват на стената на позора А те?

64

333

преди 13 години

Багерчето е време да го вкарат него в тюрмата.Не може заради своята некадърност винаги съда да ти е виновен

63

Анонимен

преди 13 години

Да бе Мери, ами аз направо искам да дойде чужда полиция, англииска, немска или холнадска... няма да има нужда от 60 000 употребени кондома с фуржаки, ще минем и с 20 000 полицая но ще има РЕД! А съдиите малко ще се замислят дали няма ги опандизят ако се направят на интересни........

62

Mery

преди 13 години

Допълвам: Висшите съдии никога няма да допуснат европейски съдилища да гле-дат наши дела:първо ще се изложат като пълни некадърници,съдии без морал; второ,ще се види че голяма част от висшите съдии,които са ни "дар" от соц-ре-жима са бездарници и корумпирани; трето,голяма част от тях не полагат усилия за повишаване на квалификацията си;четвърто- че са маши на полит.партии и олигарси;пето - получават заплати близки до тези колегите си от Европа - около 4 хил.лв без бонусите,а са на ниво чираци.

61

анонимен

преди 13 години

защо на всички слепци все костов им е виновен.а не е ли бсп и дпс и герб