218

Анонимен

преди 13 години

БСП нарече управляващите ГЕРБ ООД И ПРАВИЛНО !!!!

217

outsider

преди 13 години

Приемането на закони в частен интерес на някого и в ущърб на интересите на държавата е винаги прудукт на мнозинството в парламента. Така че нека не обясняваме лобизма на ГЕРБ с това, какви са БСП (т.е те бяха лоши и затова ние сега служим на частни интереси). Да си отваряме очите какво сега вършат ГЕРБ, а за БСП име време - след следващите избори.

216

Анонимен

преди 13 години

Когато тази сутрин го питаха Кутев по телевизията за злоупотребите на предишното правителство, веднага си изми ръцете, че той тогава не бил депотат. Той не е бил, но бившите министри все още са депутати от неговата партия. Нека чуеме нещо и за БСП ООД. Или може би БСП е ЕАД?

215

Анонимен

преди 13 години

Крадеца вика "дръжте крадеца!". Синчетата на бившите величия от ЦК на БКП още не могат да се примирят с факта, че вече не могат да са на власт и да крадат безнаказано. От 1944 до сега бяха свикнали, че България си е тяхно частно имение, а ние българите им бехме крепостни селяни. Много им се иска БСП ООД да управлява поне още 100 години. Да ама не.

214

Една_от_БГ

преди 13 години

Апропо, в корана пише, имамът да се изкачи по стълбите и оттам да вие. Не да пуска високоговорители. Тъй повелява коранът. Вий, мусулмани, нали в угода на аллах и съобразно корана искате да живеете, не напреки? Нали знаете иначе, как започва "великата книга": "бойте се от аллах". А вий май много-много не се боите, само за пред камера, с ляв профил. ;)По темата: ГЕРБ действително са най-свирепите търгаши от 1989 насам.

213

Анонимен

преди 13 години

Куте-е-е-в, Кутев! Друг освен Вас не трябва да пипа, а....

212

Анонимен

преди 13 години

Май те стяга корделата тебе а ?

211

към всички

преди 13 години

сбъркахме с ГЕРБ. Сега трябва да ги върнем пак там,в подземния свят,защото от там дойдоха. Никой друг освен БСП няма да помисли за обикновенния човек. Тези са пълна некадърност.Един по един си отиват,но трябва по скоро да се освободим от тях

210

Анонимен

преди 13 години

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ не-мюсюлманин които живеят в градове и села в които се пускат пеене от минаретата ДА ПОДАВАТ ОПЛАКВАНИЯ В Европейския съд по правата на човека ЗА ТОВА ЧЕ ГИ НАСИЛВАТ ДА СЛУШАТ РЕЛИГИОЗНА И ВЕРСКА ПРОПАГАНДА. НЕМОЖЕ В ЕДНА СВОБОДНА ДЪРЖАВА МАСА ХОРА ДА БЪДАТ НАСИЛВАНИ ДА СЛУШАТ РЕЛИГИОЗНО ПЕЕНЕ. ТОВА Е СРЕЩУ НАЙ ОСНОВНИТЕ ПРАВА НА ЧОВЕКА. Всички трябва да се организираме и с адвокати ОРГАНИЗИРАНО да пускаме ОПЛАКВАНИЯ ДО Европейския съд по правата на човека !!

209

Анонимен

преди 13 години

БСП нарече управляващите ГЕРБ ООД - ами не са дораснали още я за "Орион"-че или някое по-далечно съзвездие... дай те им още малко време и "в края на мандата" ще са готови

208

sgt.Hale

преди 13 години

Болшевиките не богат да приемат факта ,че има и други ООД та освен тяхното...Трудно им е да преглърнат ,че българина диша ,храни се и *** без контролана наща партия велика!!!

207

тони

преди 13 години

все пак трябва да има промяна другари комунисти от вашето ЕООД ,

206

99

преди 13 години

От 65 години ни управляват едни и същи бив6и членове на БКП,сменят цвета и продължават да ни крадат и съсипват хубават ни държава!Блгария е еднопартийна т.е.няма опозиция.Докато не падне комунизма,ние никога няма да се управим

205

Калоян

преди 13 години

Всички сте в кюпа, какво се обвинявате един друг само да заблуждавате хората

204

Анонимен

преди 13 години

Много се пише по форумите, обаче така няма да се оправим скоро. Народът трябва да се вдигне и да измете всичката *** сини, зелени,червени, които 20г. и до сега продължават да ни ограбват!!!

203

Елизабет

преди 13 години

Ей,Антон Кутев,вече отдавна се обръща твоя роднина ФилипКутев в гроба.Засрамисе бе,грях носиш и ще те умори.Тая лудост,където те е хванала да лаеш глупости като скоропоговорка без дъх,ще те довърши.

202

Анонимен

преди 13 години

Всички са бездарници и крадци БСП, ГЕРБ сложили сме ги уж да оправят нещо в тая държава, а те само да крадът за тях си от тва кой страда, цяла България

201

Бонго

преди 13 години

Може да е ООД, обаче БСП са съдружник там :)Даже сигурно имат над 51% дял.

200

Анонимен

преди 13 години

Тия от БСП кво нападат Бойко, като той е по голям комунист от тях

199

Анонимен

преди 13 години

Septemvri shte e May vsichki komunisti shta sa v zatvora.