216

анонимен

преди 13 години

ще и се радвамена килограмите

215

Питане

преди 13 години

Кога ще снемете имунитета на Лъчо *** и ще го вкарате в затвора. Откъде има декларирани 200 000 за 1 година. Значи недекларирани има 5 пъти повече. Кога питам ще влязат в затвора за търговия с влияние, конфликт на интереси, оказване на натиск, злоупотреба със служебен пост, лобизъм. Кога ще влязат в затвора Лъчо - бияча на жени, или Мозъка - демек, ***, Цецка РАБФАГА, Леля ИСКРА - *** те заформили един кръг, все крадци народни, то бива, но това е прекалено и Т. Живков не си го позволяваше,у

214

Михаил

преди 13 години

Б.Б. преди изборите твърдеше,че кабинета,ще е съставен от експерти и професионалисти.Съгласен съм,експерти, в лобирането и краденето на народната пара.Божидар Нанев,Руммито Желева,Лъчо Мозъка,кака Цецка,Фидосовата Искра ако това са експертите ,Господ да пази България!!!!

213

МП

преди 13 години

ХАЙДЕ СТИГА ДЕ!!! СЕГА СТАВА ДА ГО ИЗКАРАТЕ ЖЕРТВА..;) А НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА СЕ ЗАПИТА.... ЗА КАКВО ТОЛКОВА СЕ Е ЗАСТЪПВАЛ ЗА ТОЗИ МИТНИЧАР..;) И ЖЕНА МУ..;) ЗАЩО?!?!?!?! КАТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ ЕЙ ТАКА,... ТА, КАКВА МУ Е БИЛА ДАЛАВЕРКАТА НА ЛЪЧО МОЗЪКА???

212

Анонимен

преди 13 години

Боко това ли са ти доверените хора ако са кото този всичките

211

Анонимен

преди 13 години

Бойко дайте на мозъка орден Стара Планина

210

Анонимен

преди 13 години

така така, тоя нагъл ***, дето няма ***, ще решава на колко години да раждали жените! марш на тръстиката!

209

Анонимен

преди 13 години

Самата постъпка, която днес показа Лъчезар Иванов, е нещо, което не се е случвало досега в българския политически живот, допълни вицепремиерът и похвали Иванов, че е разбрал грешката си. Сега герой ли ще го направим??????????

208

киро

преди 13 години

ЧАО,ЧАО МОЗЪК

207

Анонимен

преди 13 години

уууууууууууууууууууууууууууууууу

206

Анонимен

преди 13 години

драги ми гербаджиоо гласувачо всичко е парлама светна ли ти най сетне

205

Е Ценова

преди 13 години

а Фидосова какво ще я правим

204

George

преди 13 години

Добре го разкараха-вече се смяташе за недосегаем,пък и акълът му не беше в излишък. Ред е на Ротманса- доколкото разбрах,зам.шеф на Комисията по земе-делие на НС.Само че СГС не призна за виновен Раиф Мустафа- хем "наше момче", хем известен ДПС-ар. Очевидно Тройната коалиция и върхушката на магистратите вървят ръка за ръка - ти на мен пари,аз на теб свобода.

203

СТАЛИН

преди 13 години

Не може така Лъчо,не може само за тебе!Щом не делиш,ще го белиш!За пореден път доказа ,че си ПРОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗТТТТТТТТТТ!!!!!!!!!

202

Остава депутат

преди 13 години

Браво, остава депутат. В нормална държава на този човек трябва да му се снеме имунитета и да е в затвора. Да, ама не. Ех, мечтии.

201

Гласоподавник

преди 13 години

"Малко по-рано вътрешният министър Цветан Цветанов уточни, че на този етап провинилият се политик остава депутат в парламента."Не може да го лишат от този кокал.Ама разправят, че законодателната и изпълнителната власт били самостоятелни, а пък министър се разпорежда с парламента ...Или аз нещо бъркам?

200

1234

преди 13 години

Голям майтап, немам думи......

199

НФБ

преди 13 години

не се пише тва а ТОВА! С такъв правопис кой да те назначи на работа...КВО..село село...казва се какво!

198

Ахил

преди 13 години

Оказа се ,че и Герб са като всички други -корумпирани и всеки гледа да захапе кокала -пък от народа да дерем кожи.Ето например ,държавата провежда машинистите на влакове -че човека щял да си вземе една туба нафта-бил крадял,а те са хора от народа компенсират ниските доходи които имат.

197

ot masata

преди 13 години

Sega mai ve4e doide vremeto i na jena mu ot BG posts da ostane bez rabota na borsata,sled ostavkite na sapruga i,a ne da vodi napravlenie predvaritelen finansov kontrol