221

Антигербер

преди 13 години

Ей сега вече го духнахме.

220

СЪВЕТИ ПО ТЕЛЕФОНА

преди 13 години

СТОЙ СИ ТАМ!!!СТОЙ СИ ТАМ!!!!!!!.....ХИЧ ,НЕ НИ ТРЕБАШ......!!!!!

219

Анонимен

преди 13 години

В Русия съм В Русия съм

218

Анонимен

преди 13 години

всичко е парлама ще го чуете след една седмица какво ще каже

217

БГ

преди 13 години

ЧАО МОСКВА ....................ЗДРАСТВУЙ ВЛАДИВОСТОК...........М ДА МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ

216

до RR23

преди 13 години

Защо не помислиш преди да пишеш? Това са пари влизащи в страната.От туризма. Все едно е дали в бюджета или в хилядите българи директно. Нека не са 10 милиарда евро- нека са един милиард евро "само". Къде са максимум 35 милиона от такси, къде е един милиард- това са 1000 милиона евро. И да ти виси риска от екокатастрофа всеки божи ден???Направо се излагаш.

215

RR23

преди 13 години

"но ще изложи на риск туристическа индустрия, равняваща се на 10 милиарда евро годишно"- това число откъде го измисли не разбрах..... Като се има предвид, че никой не си плаща данъците и нищо не влиза от тея пари в бюджета, то пак няма да ги докара на толкова! Нещо много си играе с числата ББ, за да изглежда убедителен и подплатен с факти, ама си прави сметката без кръчмаря.

214

ф.п.

преди 13 години

Напоил си се рано рано!Каква кастрация те гони бе човек!? Вземи легни, дремни за мача, стига напояване!:-)

213

ф.п.

преди 13 години

Ах Франция, Франция...Такива паралели са абсурдни. По същата логика може да ми доказваш че ни трябва и Айфелова кула.Знаеш мойто скромно мнение за атомните електроцентрали и петролопроводите. В това няма бъдеще, това е ретро енергия, не ни е дори необходима. Нямаме и парите дори да ги построим! За какво дебатираме?Колко прогресивно намаляваме е въпрос на цифри, статистика (не стЪКмистика). Всеки може да прочете данни на Евростат (примерно) и техни анализи за демографската ситуация и бъдеще...

212

поипои

преди 13 години

Лаете срещу това, че *** имат по 10 чавета, а в същото време вие имате по макс. 2. Та кой ви е виновен? И аз съм за кастрацията на ***, ама дали ще стане това е друг въпрос.

211

АЛК

преди 13 години

Връзката е спрямо по-ранния ти пост и се нарича Франция, и според мен много ясно отговаря на въпроса ти дали ни трябва ядрени централи или не, и дали толкова прогресивно намаляваме, колкото ти си мислиш.

210

ф.п.

преди 13 години

Съгласен съм че няма какво да коментираш! :-)Къде намери връзката между 64 млн. население, 59 ядрени централи и факта че в София, Варна, Бургас и Пловдив има проблем с места в детските градини!? Атомни централи и нефтопроводи не ни трябват. Очевидно, че след като пиша тук, не съм част от правителството и нямам власт. Така че спокойно, не изкрейзвай - изразявам лично мнение. Все още свободно.

209

Чао...

преди 13 години

Чао, Герб, чао, Тикве! Най-жалки обаче са двамата зализани - Шимон Дянков И Трайката - поне да си траеха вместо да плямпат като шефа си Тиквиеник, при това още по-големи глупости. Но те именно поддържат герберската клиентела, а Тиквето трудно схваща...

208

АЛК

преди 13 години

На 64 млн. население и 675 000 кв.км. 59 ядрени централи, много ли ти се струва? Говориш за намаляването ни като население, същевременно доста семейства не могат да пуснат децата си на градина, поради липсата на места. Останалото няма какво да коментирам, защото виждам че ти въобще нямаш представа за какво иде реч.

207

za 225

преди 13 години

Виж сега *** ще са 40 % и трябва да имат безплатен ток........... социална политика му викат. Отделно само какво крадене ще падне покрай строежа - селяните: цимент, пясък, желязо, големите играчи повече.......... само не знам как ще платим сметката

206

ф.п.

преди 13 години

На 7 милиона население и 111 000кв.км площ две атомни централи не са ли ни много? След 20 години ще сме под 4 милиона, с преопладаващо мнозинство на роми и турци. Нямаме нужда нито от петролопроводи, нито от атомни електроцентрали. Всичко останало е политика. Политика във вреда на България.Нямаме промишленост която да има необходимост от сериозни енергийни мощности, нямаме реална туристическа индустрия (по скоро жалко подобие).Бъдещето е в собствени водоизточници, слънчева енергия и ВЕЦ.

205

до реалист

преди 13 години

да не идва само дето са ни освободили за да дойдат такива *** кат теб . жалко сега щеше да си обрязан с цъфнал карамфил отзад

204

Реалист

преди 13 години

От Москва нищо добро не идва.

203

Анонимен

преди 13 години

Тиа он "Файнеишъл" не знаят ли,бе лудият боко си сменя мнението по 3 пъти на ден?? Какво ли ще каже,боко на руският вицепремиер? :))))))))

202

Ник

преди 13 години

Почярвайте ми ще се окаже ,че Боко пак не е наясно,ще има друго развитие кати го свият братята.То и Белене нямаше да има ,ама ще го има така че вие преценяите.