27

!papapalatka!

преди 14 години

айде наздраве мърморковци! Не разбирате ли че въпросният господин Бонев е един най-обикновен бивш частен шофъор на богата бивша мутра... Нито има някаква диплома-то дали е с завършено средно образование кой знае-а се има за "мениджър" !!! На две крави сено не може да раздели- щом се оградил с разни разногледи дебелогъзи търтеи които го крадът до припадък,да му водят жалкото заводче..Ама накъде го водят- и те не знаят-май към скрапобазата на Стомана-Перник! Не ччакайте милост от този ликвидатор !

26

chach

преди 14 години

skoro bg 6te zaprelicha na pustinia. niama gaz niama tok niama voda niama pati6ta .lipsvat kadarni upravliava6ti,dori i prestapnia kontengient ne struva.vsichko e na izjiviavane.dobre che si pojiviax pri TODOR JIVKOV.

25

Анонимен

преди 14 години

Боко лъжеца, сега да качи и тока още и данъците !! Еййй даже Костоф не се компрометира така само за 1 година !

24

Коментар

преди 14 години

Да са си назначили образовани, интелигентни, можещи и знаещи мениджъри. Всеки знае да дава минимална заплата, да укрива данъци и да не плаща осигуровки, да внася материали на занижени цени, да се изпират печалби и т.н. Сега ще си проличи кой може и кой не. Има една стара максима: "Човек си проличава колко струва в екстрени ситуации."

23

Коментар

преди 14 години

В този завод имат просто лош мениджмънт. Не има е проблем цената на газа или кризата, а липсата на управленски капацитет, гъвкавост и комбинативност. Все повече бивши "бизнесмени" се оплакват от истински или инсценирани фалити и не искат да си признаят, че са лоши мениджъри. Не им е виновна държавата, че нямат и не могат да сключват разумни, приемливи и изгодни договори.

22

Noment

преди 14 години

Давайте, посмотрим, как изменились потребление и импорт в Европе по сравнению с 1-м кварталом докризисного 2008 года.Потребление +5%Импорт +4%в т.ч. по странам:Катар +408% (рост в пять раз!)Норвегия +29%Ливия +12%Алжир +1%Россия -12%Нигерия -43%

21

ANI

преди 14 години

заводът е гръцки още ще си говорим ли?

20

Анонимен

преди 14 години

"В завода не влизат никакви поръчки"-каза изп.директор.Като нямате поръчки какво значение има колко струва газа. И без пари да ви е газа като нямате поръчки пак ще затворите.Металите струваха по 1.90 кг,сега са около 1 лев.Това защо не ви увеличи поръчките.Истината е ,че просто няма работа

19

I

преди 14 години

Ами такае... като не са си сложили портрет на Овцата която ги закопа

18

Анонимен

преди 14 години

Съкратенте да вземат по една сопа и да изкажат своята голяма благодарност на Р.Овч. и СерГЕЙ

17

Анонимен

преди 14 години

нема ли кой да застреля Р . ОВЧ. ще му платиме

16

Amenhotep

преди 14 години

Бсички благодарим на Пешо келешо Димитров, Р. Овч., С. Дянков и Т. Трайков! С такива водачи, ще прокопсаме!

15

Подарено предприятие

преди 14 години

Толкова маниполирано е всичко... и е такъв грозен цирк... Но така се управляват подарените предприятия от "другарите" (Боневци). А хората бавно и неусетно си заминават, мачкани брутално и безскруполно!

14

д-швейка

преди 14 години

Като си погледна фактурата за газ не мога да разбера защо плащам 200 долара такса за пренос на Булгаргаз-трабите български ли са или са ги продали без да разберем потребителите.Като не може да сключвате договори сега намалете акциза да изравните цените с тези отвънка за да сме конкурентни на световния пазар.И после викайте какви специалисти сте

13

???

преди 14 години

Пишем тука обаче в Радомир, май хич не им е смешно...

12

Анонимен

преди 14 години

Бегом на 4-ти километър!

11

Turk

преди 14 години

Ибрикчията Аню е донесъл евтин газ и ще ни снабдява с атомно оръжие ...

10

Бай Брадър

преди 14 години

По начина си на мислене ти вече си умрял

9

Простосмъртен

преди 14 години

Ръкопляскайте на Бог Бойко и на оня неркадърник Трайчо!Скоро всичко, което произвежда ще бъде ликвидирано.Радвайте се българи, угаждаме на чужди интереси, но *** ленти и затриваме България.Иначе хвалби до небето, а всемогъщя Дянков пак ще ни нареди на челно место в Европа.

8

хм...

преди 14 години

лошо....