16

Анонимен

преди 13 години

"щабът за координация на спасителните и неотложни аварийно възстановителни работи."нещо по-тъпо не успяха ли да измислят. :D

15

Georgi N. Dinkov

преди 13 години

Тих бял Дунав се вълнува,весело шуми и клокочи в Никопол ,сградите руши...Реката,която дава много на крайдунавските градове и села,сега се е развълнувала и може би има защо,нали?

14

киро

преди 13 години

управниците знаят ли ,че имаме река ДУНАВ и край нея има български градове

13

до 1

преди 13 години

Ти в пустинята ли живееш или на Марс ? За подпочвени води чувал ли си ? Ако искаш и 20 метра стена изгради пред дома си , водата ще влезе през *** ти ...

12

Острото

преди 13 години

до No 5 - А бе що си не одиш у Кривунделово там да си ръсиш тъпизмите ами си дошъл тук да ти четем глупостите. Айде писна ми от тебе.

11

expert

преди 13 години

Понякога се чудя на такива като теб, N13, колко умствено обремени българи може да има. Брат, *** си, сигурно си го знаеш, но, моля те, не излизай простотията си навсякъде.

10

RENI und BERND

преди 13 години

OLLLiii,beee.ooohhh maaa...Mi miloooo.mi sigaaa-As mi e tugno za noiat si grrraaaddd--NIKOPOLLL s6te pribude vav Vikovete.....Da sa nadiavame t4i Ni e takaa Slogna obstanovkata...ICH werde DOCH hoffffennn-Beeeerrrndddd-oli toz moia Liebster Berrnddd-...

9

анонимна

преди 13 години

Защо се възмущавате на това ,че държавата не се е погрижила достатъчно?И без това няма пари за най- нвеобходимите неща /лекарства ,дупки по пътищата/, а вие за укрепване говорите!!Вярно е ,че е необхосдимо ,но държавата ни е бедна и нямаме тези възможности. Не сравянвайте с Германия.Не всяка година прелива Дунава ,за да се вземат мерки.Ако се погрижиха за Дунава ,то нямаше да има пари за друго.Държавата не е вълшебница да оправя всичко Една гражданка от крайдунавски град

8

Анонимен

преди 13 години

Така ще е след като го няма министерството на бедствията

7

Коментар

преди 13 години

Следенето по поречието на река Дунав едва ли е проблем за някой= Едва ли е проблем и следенето на метеорологичната прогноза за Европа - т.е. валежите по течението на р. Дунав, следователно нивото й. От колко години се говори за климатични проблеми, увеличаване на новото на валежите, реките, моретата, океаните? При по - интеличентна организация за реакции при наводнения и подобни ще се намалят загубите до минимум.

6

Тодорова

преди 13 години

Сега съм на 49г.още, като малка помня как Дунава преливаше в Никопол и войници с някакви надуваеми лодки ни прекарваха до-болницата,която се намираше близо да р.Дунав..май,май нищо от онез години не е промръднало,а колко правителства се смениха само.....всичко е :Мижем да се лъжем:

5

ааааааааааааа

преди 13 години

Ще направят водосвет като в ЛОМ и ще спре да се покачва!То да не е като 2006 когато строяха диги!СЕГА - водосвет му е майката!

4

харо

преди 13 години

На мене какво ако какво като се качва аз кото имам осем деца кои ше ги храни!!!!!

3

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ако някой в Никопол,докато се разхожда край залетите ....алеи,види от моитетикви,веднага да ми се обади в Кривунделово;Дунав ги ....отвлече и аз сегаследя с ....джипиес,пътя им по реката.

2

Анонимен

преди 13 години

Не им се дават излишни пари за подсигуряване. Гледат, ако може да мине метър. А Германия хвърли 200 млн. за укрепване на речните корита след наводнението преди 13 години. Да бяха дали само 10% от тия пари. *** държава.

1

Салахадин

преди 13 години

Писах ,писах че ще стане така.Писах че онез чакат от гражданска да залее и да се вайкат,ама нейсе.Ето сега сърбайте.Преди седмица говорихме тука.Какво тъпоумно същество трябва да си на ръководен пост за да не вземеш допълнителни мкерки за да не залее.Па прах в очите ,па денонощно следене,па подготвени.Няма Етем,няма Дога,няма Дикме.Сами сме си виновна.Тъпо племе до немай къде!!!