93

vse pak balgarin

преди 13 години

kolko si jalak........:)

92

Анонимен

преди 13 години

Ne ni se sardi,nie sme izklu4itelno prost i zloben narod.....prosto mrazim vsi4ko.

91

Анонимен

преди 13 години

Тия редактори са много *** парчета ... Аз пък ще изхарча около 8.50 лв в неделя. Айде да напишете новина ...

90

Вик

преди 13 години

Що за *** статия, при 350 млн. население е нормално да се похарчат 3 млрд. за няколко дена празник, даже в най-големия пазар с най-платежоспособните клиенти в света, каквито са САЩ, не ми се струва много. Въпросът е защо се пише за абсолютно безсмислени неща, все едно са някаква сензация.

89

American On Purpose

преди 13 години

Ей чета ви злобните коментари,разбирачи дето кракът ви не е стъпвал тука!Първо елате вижте после коментирайте и анализирайте,*** то в БГ е така всеки разбира от всичко и дава меродавни мнения,стойте си в shit-a,тогава и злобейте.ГРОЗДЕТО КИСЕЛОООО!!!!!!!!!!

88

до 91

преди 13 години

***! Християнин съм.

87

Hippaforalkus

преди 13 години

Като си толкова умен - къде са ти парите?

86

Данчо

преди 13 години

Аркадаш,Български турци няма!!!БЪЛГАРИН СИ КАТО МЕН!Религията на родата ти е Мюсулманска!Възпитавай си децата,тук ни е РОДИНАТА! Бин берекет!"Където се е окучило,там се е и научило!",вярна поговорка!

85

DO 87

преди 13 години

E ti kato ne si ovca stoi si v mizeriata

84

Той

преди 13 години

Та освен да преживят чипс и мазни понички,тези овце нещо друго знаят ли

83

Тя

преди 13 години

САЩ, най-измислената държава събрала над 200 нации. Държава създадена от убийци, крадци, измамници и ***.Заточени от Европа за да се махне този"цирей"от стария континент. Но, уви... Нима си мислите ,че тук е Рая?. Не е. Пазете си идентичността и не се залъгвайте . Който е можещ , искаш и способен може да прогресира и в собствената си страна. Бог да пази България.

82

OLD BEN

преди 13 години

И после защо по- голямата част от американците били затлъстяващи. Ти яж като ***, а после се ядосвай на лошата си фигура. Както казваше един приятел, работил в Щатите: "Дай ми три хамбургера, три порции чипс, две торти и ........ една диетична кола!" :)))))))))

81

САЩ ниВкараха вКриза

преди 13 години

niakoi si който си пишеш името на шльокавица.Точно поради свръхпотребление САЩ вкараха в криза цял свят.*** си помислиха че могат да теглят да теглят кредити и вкараха света в финансова криза заради разточителството си

80

Анонимен

преди 13 години

Аз съм български турчин и в Турция няма да ходя! Тука си ми е добре.Това, че има турци, които обиждат България и българите си е техен проблем. Въпрос на възпитание и култура. *** има навсякъде.

79

niakoi si

преди 13 години

Точно като има потребление има и производство, това е начин за борене на кризата, ама кой да ти учи икономика, най добре е да ручаме леб и мажем по клавиатурата

78

паднаха ми в очите

преди 13 години

от както *** от Америка подкрепиха гей парада в София още повече ми паднаха в очите.Какво се месят навсякъде тея нагли американци?

77

пеленачета

преди 13 години

Абе къде видя 500 г. история?Точната цифра за САЩ е 235 г. история.

76

много харчат негрите

преди 13 години

50млн семейства ще похарчат 3 000млн долара по 100на лв на семейство.А уж били в криза.Ще харчат повече отколкото предните години,негърчетата правят пир по време на чума.

75

Анонимен

преди 13 години

И какво като ще изхарчат 3млрд., а? Те са 300млн. души, това означава по 10 долара на човек. Не звучи кой знае колко. Те поне си празнуват празниците, а ние гледаме сапунени сериали на 3-ти март.

74

Гюмюш

преди 13 години

И Хиларито като беше тъдява ви каза да подкрепите мюсюлманите в Косово, специално дойде жената да го каже, ама други получиха паричките за да го направят...