47

Американски глупости

преди 13 години

Каква руска мрежа са разкрили?НИЩО НЕ СА РАЗКРИЛИ!!!Стига писахте глупости,те вече млъкнаха щото беше ясно,че всичко е дело на противниците на Обама,да му развалят опитите за "презареждане" на отношенията с Русия.

46

Анонимен

преди 13 години

АМА ИНТЕРЕСНО ЩО НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ КАЗВА КАКВО ТОЧНО СА ШПИОНИРАЛИ:))ТЕХНИЧЕСКИ ТАЙНИ, ИКОНОМИЧЕСКИ ЛИ ИЛИ ПЪК СА ПРАВЕЛИ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗВАДКИ ОТ ВЕСТНИЦИТЕ. ЕДИНСТВЕНОТО КАЗАНО Е, ЧЕ БИЛИ С ФАЛШИВИ ИМЕНА НЯКОЙ ОТ ТЯХ И ЧЕ ПРАЛИ ПАРИ.МИ ОТ КОГА ТОВА Е = НА ШПИОНАЖ :))

45

Анонимен

преди 13 години

МОСАД + ЦРУ=АЛ КАЙДА

44

Анонимен

преди 13 години

Защото точно тези партийни секретари продадоха България и Тодор Живков. Има и такива които неса избягали и неса се облагодетелствали и рабира се те неса икономически тигри сега. Така беше и в Русия и във всички соц.страни.

43

Анонимен

преди 13 години

Точно така. Един такъв човек е великият Боби Фишер, с малката разлика че той отиде във Исландия и там си и почина....а колко още има..

42

Анонимен

преди 13 години

По-скоро ми звучат като руски мафиоти, отколкото като руски шпиони

41

0.007

преди 13 години

Шпионите са български изпратени от президентството да шпионират за НАТО,а не за москва както обикновенно.Арестувани са на летището преди да си вземат багажа/повтарят грешката на мистър Биин; поради липса на средства не са гледали филма/момъка от сиришник веднага прави делавера с москва тя да поеме резила,а пък ние плащаме по 1 милиард еврана калпак общо 11 милиарда за още 1 дупка в белене и така правим голям шлем за радост на деца внуци и пра пра внуци.Имаше още нещо към шлема ама го забравих.

40

за #38

преди 13 години

Умнико, обясни ми защо на всички партийни секретари от бай Тошово време децата заминаха за САЩ и останаха да живеят там. Напоследък и самите партийни секретари които вече са в пенсионна възраст започнаха да се изнасят за там. Лично аз познавам трима такива. Не е хубаво млад човек като тебе да лъже по този начин, на това ли те възпита партията.

39

Анонимен

преди 13 години

Ники, прав си, нищо не са шпионирали, просто са пращали някакви кодирани файлове в Москва с напълно достъпна информация от интернет, ама какво да правят хората като за това са получавали добри пари, а пък и техните шефове в Москва са се отчитали пред тяхното началство, че имат много голяма бройка агенти. Същото беше и по времето на социалистическото съревнование, нищо не се е променило през тези 20 години в Русия.

38

do 31

преди 13 години

явно си глух и сляп щом е си чувал. едните толкова спекулират с това че се чува само еднопосочно, може да са по малко но има достатъчно хора които не споделят америанския иделиализъм и се махат от страната, включително има и такива който официално са потърсили политическо убежище в Русия.

37

7

преди 13 години

Добре де , шпиони били, ама какво са шпионирали, какво ядът съседите ли?

36

бг

преди 13 години

Даа и аз се присъединявам към мненията е че това е цирк. Криза е нема как (и икономическа и на доверието), нещо трябва да се направи, за да се върне доверието на народа във силния политик. Носталгята по студената война в иякои американски и руски политици е голяма явно.

35

ники

преди 13 години

егати шпионите,абе тия къде са работили,за да да шпионират,да не са шпионирали вестниците??тя стана като шпионина Агоп от шестия етаж????????????

34

Ясен

преди 13 години

до 32Хахахахахах ти ме уби направо верно Русофилите сте промити мозъци повече ви пука за Русия от колкото за България....От друга страна пък са прости тя багят в Щатите при *** и простата ***!

33

MARKIZ DIO KARABA

преди 13 години

VSEKI SHPIONIN E PRINC.SHPIONASH SHTE IMA I SLED KRAIA NA SVETA.

32

Анонимен

преди 13 години

Ми да неса луди Руснаците да дават убежище на *** от *** и проста *** бе ***.

31

Ясен

преди 13 години

до 29 Аз бих добавил да сте чули преди когато имаше СССР накой да е избягал от Щатите в СССР май все обратното се случваше ,че дори и сега!!!!

30

СССР

преди 13 години

Аууу .. да не стане некоя воиница,ся .. ?!

29

Анонимен

преди 13 години

do 24Настройва ги, настройва.Но като си имат алтернативни доставчици на газ и нефт и си нямат Голям член с какво друго да ги настройват срещу Русия? :)))И един въпрос към червеногъзите путинолюбци:Защо вашите кумири щом пооткраднат народна пара все към САЩ и Запада гледат, а забравят "широка страна родная"? :))))))

28

ъ?

преди 13 години

сега обаче никой няма да разбере руският отговор ... някой ще изчезне, друг ще се самоубие, трети ще се разболее ...