23

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

Крайно време беше ! Отдавна в света е назрял въпроса за обуздаване на Амери- канския медиен империализъм.

22

Анонимен

преди 13 години

Ал Кайда я имаше много от преди това и си правеха атентати. Това, че ти не си се интересувал е твой проблем. И за всеки случай западните медии са по-свободни от китайските. Естествено, че не са 100% обективни, не знам дали са дори 50%... Но китайските винаги ще са зад тях. Защото ако не ти харесва това, което чуваш по телевизията винаги можеш да отвориш блоговете в интернет за различни гледни точки, а китайците за това нещо отиват в затвора. Така, че ако искат да се отварят към света да започнат отвътре, пък отвън само ще дойде.

21

Дядо Петър

преди 13 години

Ефирът на къси вълни е пълен с китайски станции, много от които предават на английски (има и на руски, дори и на български). Препоръчвам ги на всеки, който усети и най-малката носталгия по минало-незабравимо. Ще се излекува моментално.

20

Анонимен

преди 13 години

Китайски телевизии на английски има повече от една, при това от повече от 10г.

19

do 19

преди 13 години

от Позитано добре ли плащат - я кажи ?

18

До 17

преди 13 години

Именно заради такива промити мозъци като теб явно китайците са принудени да пуснат този телевизионен канал!

17

Смърт на комунизма -

преди 13 години

Смърт на комунизма - свобода за народаАко беше много хубаво в китай, нямаше да бягат китайците затворени в контейнери, куфари и кутии от чудесния комунистически рай ... има и тук в Лондон много нелегални китайци. Мафията ги е изкарала извън китай и в момента пак са роби на мафиотите, но щастливи роби щото са в беля свят, далеч от комунизъм и комунисти.

16

Анонимен

преди 13 години

един милиард китайски роби работят безплатно за шепа комунистически робовладелци ... За робовладелците е супер, само дето робите наскоро почнаха неочаквано да се самоубиват от отчаяние ... защо ли ?Сега ще пропагандират колко успешен е този модел.

15

МЪГЛАТА

преди 13 години

МЯУ У У У

14

Анонимен

преди 13 години

Абе както е тръгнало скоро света може да заговори на китайски.

13

Анонимен

преди 13 години

чудо голямо, в корея има няколко такива, и в китай има много английски, не знам дали това е новина, от години съм по азия, всяка втора тв е англоговоряща. проверете си пак източниците.

12

До 4

преди 13 години

А ти мислиш ли, че "свободните" западни медии не са обективно цензурирани? САЩ в момента провежда най-мащабната пропагандна кампания в света!Аз лично не чух и не видях обективно отразяване на атентатите от 11 септември например. Единството което се разбра, че някаква непозната досега организация /Ал КАйда/ е винавна за всички злини по света!В резултат на мощабни американски пропагандни кампании световната общастност беше настроена изключетелно негативно спрямо определени държави, общества и т.н.

11

пальо

преди 13 години

че то има американски канали на китайски

10

bg

преди 13 години

Още няма страшно. Когато американците пуснат на китайски, тогава вече може да се каже, че жълтите са станали номер 1. И когато започне наплив от цял свят към Китай за гражданство. Все още китайците искат да избягат в САЩ (не говоря за богатите китайчета)

9

321

преди 13 години

Ами те са милиард и 300 милиона , как ги виждаш с вързани ръце ? :)

8

???

преди 13 години

А ще има ли предавания за Тибет.

7

Nikolla

преди 13 години

Ха ха ха!Всичко на запис предварително,нали?ха ха

6

Анонимен

преди 13 години

Досега се наслаждавахме на 'подходящо поднесени' (разбирай цензурирани) западни новини, сега ще има и 'подходящо поднесени' източни новини.Супер!Като се смесят двата потока и отречем казаното ще се получи истината...

5

Анонимен

преди 13 години

тия китайци нямат умора май,всеки ден правят нещо

4

Анонимен

преди 13 години

Е жалко ,че наште пенсионери не разбират китайски !