31

Menn

преди 13 години

Аз ако съм на американците, ще нахлуя с армията в северно Мексико и шъ им бъ майката и на бароните и на баронесите...

30

ККК

преди 13 години

Сега е ред на нашите чалгафони,които възпяват мутренското поведение и простотия

29

12-45

преди 13 години

Ето и нарко-песничката от сериала Breaking_BadГрадче наречено Дюк,в щата Ню МексикоИзмежду местните гангстериславен гринго се врединова дрога бил измислил той.Казват цветът й бил син,а качеството невероятно,Плъзнала дрогата по улиците...Никой не можел да ги спре,Пренебрегнат картела бил,затова страшно се ядосали.Плъзнала мълва за някой сиХайзенберг, който държи пазара сега,Никой досега не бил чувал за него.Лицето му никой не бил видял.Но не зачиташ ли картела,прошка няма.Нашия приятел е мъртвец,остава му само да го разбере.Славата на Хайзенберг,чак до Мичохан се простряла,искали и там да видят щоза дрога е създали така синята дрога минала границата.Нашият приятелцелия щат вече го знае.Но и тук, като в Мексико,дрогата била кът.Това не важало само за грингото,познат ни като Хайзенберг.Пренебрегнат картела бил,затова страшно се ядосали.Мълвели за някой си "Хайзенберг",който държал пазара сега плъзнала,Никой досега не бил чувал за него.Лицето му никой не бил видял.Но от гнева на мафиядосега никой не е избягалНашият приятел е мъртвец,остава му само да го разбере.

28

Анонимен

преди 13 години

Някои просто е щял да загуби бас ,че певеца е мъртав.И се е постарал да стане на неговата.

27

Nasty

преди 13 години

Съгласих се:)

26

Анонимен

преди 13 години

Време и у нас да започнат да застрелват ЧАЛГАДЖИИ,че песните им подстрекават към МУТРОПОДОБЕН НАЧИН НА ЖИВОТ!

25

Анонимен

преди 13 години

"След това нападателят довърши Вега с изстрели в главата и гърдите, разказва очевидецът.================================================А не като нашия пишман стрелец по Галев!!!

24

Анонимен

преди 13 години

Дисперадос. Ел чалгос. Чунчос. Омбре мутрос. Пистолерос. Трепачес. Мортос.Вива Мехико.

23

smoke_chiba_chiba

преди 13 години

Може да е пеел фалшиво. Латиносите стрелят и за по малко провинение.

22

Анонимен

преди 13 години

каква жестокост!

21

ух

преди 13 години

как ли живеят хората в тая дива страна, ех как ме е яд, че неможах да я посетя замалко!

20

Митко

преди 13 години

Ако си си направил труда да разгледаш сайта на БГНЕС, щеше да видиш че те си купуват правата за снимките и дори имат право да ги препродават, тоест техни са си. За какво да плащат заплата на автограф, като могат да откупят правата на за отделни снимки?

19

Анонимен

преди 13 години

В Мексико - ако излезете от quintana roo е ужасно. Който е ходил по-далеч от туристическите им дестинации знае, а западният им бряг е ужас ужас ужас и ***. Имаше в един филм как един го убиват уж, но се оказва в Мексико и звъни на аверите си и те "Мой, в Ада ли си" и той "Мирише ужасно, всички са *** и говорят на испански, да, в Ада съм и той доста прилича на Мексико". И все пак туристическите им дестинации си остават едно от най-красивите места.

18

Омега

преди 13 години

Снощи пях "Батальонът се строява" и сега треперя от страх. След като се разправика с Читанката, сега идват за мен ...

17

..

преди 13 години

Evalata :) i az sum na tova mnenie

16

..

преди 13 години

Jalko 4e v Bulgaria ne ubivat taka gnusnite 4alga pevci.

15

Див Петел

преди 13 години

*** работа...

14

Анонимен

преди 13 години

Време е да започне някой буден гражданин да отстрелва чалга-пачите и тук

13

мекс

преди 13 години

кой знае за какво са го гръмнали. В Мексико се гърмят ежедневно. Само в Хуарез, който е шестият по големина град в Мексико всеки ден стават над 10 убийства. Смятайте!Имаше готин филм за това - как изчезват хора там - някакви хиляди на година бяха (само в този град)

12

снимката

преди 13 години

"Снимка: БГНЕС"БГНВС по време на концерт в кой град го снимахте точно? Или е просто от личната колекция на кореспондента ви в Мексико?Айде стига сте ни взимали за ливади. Кой знае от кой интернет сайт са я свалили тази снимка.