39

offline

преди 13 години

..момчето, което го обвини в педофилия (вече голям мъж), наскоро се отказа от показанията си, твърдейки , че всичко е било измислено от баща му, който на свой ред се е самоубил скоро след смъртта на Майкъл в разкошната си къща, купена с парите измъкнати от Джексън... това е... сега си пишете к'вото щете - Майкъл винаги ще си остане уникално явление, озарило с нечовешкия си талант душите на стотици милиони... да почива в мир и крайно време е според мен да го оставим на мира.....

38

PUSHEK ima li?Znachi

преди 13 години

ima i ogan,mangala e nekakva kreatura po Amerikanskomu,takiva *** ima v Usata kolkoto iskash s lopata da gi rinesh .Opravdali go toi si chikidji gibi ,nemoje da kara malki deza da mu lapkat churkata.*** zashtitavate edin plasmasov ***.

37

Боби

преди 13 години

И между другото George Wheeler ли си, какъв си не те знам, но това което си написал въобще не е вярно.Съдебните заседатели по делото такова нещо не са казвали,а и те бяха подбрани от обвинението по делото по такъв начин,че да си гарантират успех.Е,да ама не стана,защото Майкъл беше невинен и това се доказа по неуспорим начин по време на процеса през 2005 г.Запознай се с фактите преди да пишеш глупости.

36

Боби

преди 13 години

Като гледам коментарите на някои от вас направо ми се гади. Я се погледнете първо себе си преди да плюете по човек като Майкъл Джаксън. Когато постигнете поне 1-на милиардна от това,което постигна той тогава ми се пъчете тука и изказвайте некомпетентното си мнение.И стига сте коментирали дали е педофил или не. Да не му светихте? Не сте прочели и един ред за него,обаче сте много вещи за живота и делата му.

35

123

преди 13 години

Така е,факт неоспорим...радвам се когато чета такива мнения:)Той си остава завинаги Краля на Поп музиката!

34

пешев

преди 13 години

Майкъл Джексън е дал над-половин милиард долара за благотворителност. Не съм му фен, не съм следил живота му, не знам педофилските обвинения дали имат някаква почва, но сумата впечатлява. В историята на цивилизацията и преди и сега има много, ама мноооого по богати хора, но тази странна птица е дал най-много пари за да помогне на деца, болни, болници и въобще хора в нужда. Жалко че никой не пише за това, за човека Майкъл, не за останалата скандална помия около него.

33

Анонимен

преди 13 години

"Какво се промени през тази 1 година, откакто го няма?" От педофил стана герой!

32

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да им е неприятно на много хора нека се сетят, че последните години само се евабаха с него. Нямаше коментари, колко е велик, а само надсмешки и подигравки и тук- таме някой фен да го защити. А и в световен мащаб - разцепиха го от подигравки, а сега се надпреварват да го хвалят. Когато човека е бил жив се отнасяха зле с него, сега като умря се сетиха колко са добри самаряни и хвалби до немай къде. Лицемерие!

31

Jon Lajoie

преди 14 години

Oh we're so sad that michael passed away, we loved him so muchReally, really did you love him? cause from where i'm standing it kind of looked like you hated himAnd that you called him a freak and that you wanted him to dieBut now that hes dead you love him and he's a legendOh he's so amazing, oh we love michael jackson!How bout you go *** yourself, you big bunch of fuckin hypocritesHere's i'm gunna do this for you..Billie jean was not his loverOf course she wasn't, she had a vaginaAn

30

анонимен

преди 14 години

и добре да живееш...умираш..от там оттърване няма...за това яжте пийте и си носете новите дрехи..и не отказвайте ...а другото е вятър работа...ала бала

29

ммм До Нешев

преди 14 години

За много певци се направиха реклами, но никой не успя да стане велик като него. Така че, не рекламата е виновна за величието му. А дали е *** - може и да ти се иска да е от твойта кръв, ама не е.

28

Puffy

преди 14 години

the king is dead long live the king!

27

Пешо Нешев

преди 14 години

Като ви чета коментарите, повечето "писатели" фаворизират тоя ***. Да, добре пееше, но като дете. После шоу- индустрията направи от него едно крещящо боядисано изчадие, което освен да грачи и се държи за слабините, не направи друго.Но няма да разберете, че това е истината. Рекламата през годините си е свършила работата.

26

ммм До tulski

преди 14 години

Той беше мит и легенда още преди това. Получи доживотна награда за принос в попмузиката. Какво повече. А ако не знаеш - да ти кажа - бивши звезди няма. За да получи това признание - значи е направил нещо, което ще остане вечно.

25

Muzika

преди 14 години

E-e-e, niakoi hora tuk ne prestanaha da pishat gluposti!!!Stiga veche, ostavete Michael da pochiva v mir!

24

tulski

преди 14 години

Ако беше доживял до старини, накрая щеше да се превърне в бивша звезда и старик за шегички. А сега личноста му ще се митологизира и цинично погледнато, може би това е по - добрия вариант.

23

До George Wheeler

преди 14 години

Милиони хора по света имат пари. Но тези които ги обвиняват че залитат по момченца са единици. Така че не е въпросът в парите, а в залитането. А за това че беше оправдан - както самите съдебни заседатели по-късно казаха "Не ни даде сърцето да го признаем за виновен защото е Майкъл Джексън"

22

мила

преди 14 години

моля ви не го очерняйте,той беше най-великия певец и танцьор,композитор,най-добрия и чувствителен изпьлнител,поклон.

21

Анонимен

преди 14 години

Стискам ти ръка ЧОВЕК! Фреди Меркюри е МУЗИКАЛНИЯТ БОГ!Майкъл Джексън е велик !Това е истината!

20

Драгомир

преди 14 години

До 17. Ти ако не знаеш не се държи за х*я,а си слага ръката по-нагоре!Гледай внимателно филма This is it и ще видиш,а мисля,че и някъде той самият казваше,че само се поставя ръката,а не се хваща пакета....