410

Анонимен

преди 13 години

BRAVO ZA ZAGLAVIETO :))

409

Анонимен

преди 13 години

Емаларката баце... много хора го разбират ама ти ИМ го каза:D

408

весело

преди 13 години

Бойко е офицер, генерал той знае - всяка заповед е предпоследна.

407

Анонимен

преди 13 години

АЕЦ Белене няма да се строи защото никоя банка няма да го кредитира. Все пак в икономиката има някаква пазарна логика и дори ненормалници като путин не могат да променят нещата.

406

Stalin111

преди 13 години

Едва ли България е имала и едва ли ще имапо- нискоинтелектуален премиер!

405

Стоимен

преди 13 години

Абе тоя *** що не оди да гаси пожари а се занимава с неща , от които тъпата му кратуна не отбира. Повтаря като папагал каквото му наредят началниците от ЦРУ.

404

Да,Но

преди 13 години

А така, Бат Бойко, само така, това заслужават милиционертъпанарите български. Само ебаване.Милиционертъпанарите български не се усещат, че досега ББ ни ръси само с Простотия, гарнирана с хъс на квартален посредствен футболен ритнитопковец, която и скъпо платените PR-и не могат да лустросат. За знание и перспектива, като за водач на една малка нация да не говорим. Всичко е един тюрлюгювеч, полят обилно с хлапащина, бабаитлък и банкянски инат с хванати оттук-оттам полуистини и тук-там верни нещица, които очевадно показват липса на глобална визия за прогрес на нацията, дължима от управляващ нация в 21 век в глобална икономика и в глобална конкуренция. Щял ББ да изгони руснаците. Щял ББ да се *** с РУСКИЯ КАПИТАЛ, който си търси мястото за инвестиции и хич не му пука за ГЕРБ или за който и да е. Каква е разликата между руския и американския капитал. Единствена, че американско/еврейския капитал го няма и не иска да инвестира в България. В България иска да инвестира руско/еврейския капитал, който е в наличност.Тъжно и жалко за българите! Е, на българите ще им се стъжни още есента, когато Бат Бойко ще изхарчи докрай резерва, оставен от Станишката, и най-накрая бат Бойко ще хвърли шапката и ще каже Аз бях дотук, виновни са Станишката и БСП, Доган и ДПС, Царя и НДСВ не ми оставиха още пари за да харча. Положението на българите ако не е трагично, щеше да е комично.

403

До 398

преди 13 години

И сега се плаща за това.

402

Анонимен

преди 13 години

няма как да стане, никой не дава пари за бомби......... това е елегантния начин, да го спрат...........

401

за 407

преди 13 години

нито заплатата ми се е променила, нито цените са мръднали за една години........ за другите не знам

400

за 412

преди 13 години

блажени са вярващите........:) но не в комунизма и азиатщината..........

399

Акъл море

преди 13 години

Да! И ти ще ми повярваш!

398

за 405

преди 13 години

вЕрваш ли си :))

397

Анонимен

преди 13 години

Абе тоя като ти каже добро утро погледни има ли слънце въобще на небето.. и да не забравиш че това са от неговите пари.....

396

Бонго

преди 13 години

Някой може ли да ми обясни какъв е тоя кредит от 250 милиона с лихви "10 млн. на месец". Годишната лихва 40% ли е 80% ли е или някой си измисля и украсява нещата? 10 млн на месец правят 120 милиона на година. Ако целият кредит е 250, кой е тоя който подписва такива заеми и в кой затвор се намира?

395

Анонимен

преди 13 години

малейй някой разбира ли за какво става дума, аз ли съм много умен другите ли са много не съм гласувал за този дето не знае какви ги приказва днес едно утре каквот му падне прости, ама аз

394

Мери

преди 13 години

Този Бойко вече е толкова смешен, че нищо не му учудва, дори смехът ми става тъжен. Никога не сме живели по-зле отсега, нито при Костов, нито при Станишев. Каква комунистическа параноя ви гони. На кого беше бодигард Бойко? Той е с школата на Бай Тошо, ама се е главил при много господари...и не знае на кой господ служи.

393

Василев

преди 13 години

Верно, бе - тоя Боко е като Саакашвили. Скоро очаквам да захапе вратовръзката и той

392

Акъл море

преди 13 години

Белене и всички потоци ще се строят! Никой не мове да ги спре!

391

Анонимен

преди 13 години

Пропаднали *** са тия в БиеСиеПие-то. На следващите избори ако вземат и 6%, ще требе да черпят. Заради *** сме на тоя хал 20 години. Белене ще стане, само е ако изгодно за България. Къммомента това е твърде съмнително.