15

не разбраФ

преди 13 години

Не разбрах само Дянков какво общо има? Да не би да е от ВМРО - НИЕ, или ВИЕ, или ТЕ?

14

Бухал Славеев

преди 13 години

Ху,баво, партията ще обновим... ами какво става с фондацията, която храни ВМРО!!! Кака сте с кръга около списание България Македония. Къде слагате г-жа Дрангтова?! Много здраве! Бог да Ви е на помощ. ВМРО не трябва да е политичаска партия, а патриотично движение... Агентът Каракачанов, който съсипа ВМРО трябва да се скрие, да се изолира, махне от свещенния Македонски дом. Те с Божидар повече вредят и по-малко помагат`на сближаването ни с нещастните и страдащи "Македонци"!

13

маина

преди 13 години

Цирка е пак пълен.Верния син на партията Главчо Атанасов /бивше ЗКПЧ/ предаде коалиционния си партньор ГЕРБ от кметските избори,пусна БКП във власта през задната врата,*** и окраде Пловдив,открадна абревиатурата на собствената си партия и създаде ново менте/за това има само една дума-предателство/и още,и още..Извода е ,че сме много търпеливо/или тъпо/ племе щом позволяваме всичко това.

12

ММРО

преди 13 години

понеже сте само 1 файтон хора,ша зема да гласувам за вас,та да станете 2 файтона.Нищо не става от вас,даже на кучето за запушалка на ***-измамници и крадци!

11

Godlike

преди 13 години

И аз бях делегат на конгреса днес и мога да Ви кажа, че обстановката беше невероятно зареждаща и че всеки трябва да има кауза, зад която да стой и в която да вярва. Бъдещето е в сегашната идея и в това, което правим, а не в писане по форумите. Това, че пишете коментари не означава, че разбирате положението на 100% , защото всеки разбира действителността по индивидуален начин. Бъдете позитивни ;)

10

съученик

преди 13 години

Каракачанов стига бе айде моля ти се познавам го от дете

9

Анонимен

преди 13 години

Каракачанов е комунист и е разработка на държавна сигурност

8

kir

преди 13 години

каракачанов е ***-вмро също-говоря за старото

7

golemi

преди 13 години

bokluci

6

Martin

преди 13 години

Мисля че тази партия няма да успее, ако не се откаже от националистичните си намерения, но все пак има нов председател и трябва да му се даде шанс от г-н Дянков

5

Слявчу

преди 13 години

хехехе... Председател на МВРО не може да е ченге, а Председател на Централната контролно-ревизионна комисия е Бойко Ватев - агент Георгиев от ДС Плевен Хахаха... Що за идиотщини? С ВМРО НИЕ нямаме общо!

4

ВМРО

преди 13 години

ВМРО съществува от 117 години бе, ***! Ти сигурно си един от гласувалите за партиите-еднодневки като АТАКА, ГЕРБ или НДСВ! Аз бях един от делегатите на този конгрес на ВМРО-НИЕ... единствената патриотична и чиста партия!

3

tur

преди 13 години

ala . bala

2

Анонимен

преди 13 години

Тия,измислените-ВМРО още ли съществуват като партия? Направо смях!

1

Киро

преди 13 години

Браво на пловдивчани.Дано да е за доброто на България!Ние ще съдим по техните дела.Само дано всемогъщия и всеможещ Дянков "да не им удари балтията".