68

ПОЛИТИКА,БИЛО....

преди 14 години

ХАСАНЧО, ХАСАНЧО...турците са умни хора ,ама ти си *** ,като ***!!!!Не е луд,този който изяжда баницата....а,този който му я дава- ДЕМЕК,ТИ....!!!НАЛИ ,ТИ СИ ДАВАЛ ПАРИТЕ БЕ АХМАК???ПЛАЩАЙ СЕГА ...ДА ТИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА ПРОСТА....!!!КАТО НЕ РАЗБИРАШ ОТ СМЕТКИ....КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ В ПОЛИТИКАТА С ГОЛИЯ СИ ***????!!!!!

67

Тъй да е

преди 14 години

Хората не са свикнали на предни служби да има Асановци,ще те преследват до дупка, колкото и да си добър.Виж само как ни плюят,по-"добрите"ни комшии!...

66

руди

преди 14 години

не ми изглежда толкова чист.Не съм сигурен дали си мие ръцете като излезне от тоалетната/нали се сещаш/

65

Васко

преди 14 години

Като те гледам колко си мазен - съмнявам се да си чист. Такива като теб заслужават военна хунта , бой , глад стриганье и въпроси. На всеки грешен отговор по едно пръсче. Няма да се наложи да режат , всичко ще си изпееш. Сметки офшорки , схеми -всичко. *** с фес - по лошо от това надали има.

64

Taner

преди 14 години

awe pravilno e. Lyjat , mamqt i t,n, obache pone malko opraviha grada kato oblasten grad.

63

TTT

преди 14 години

da se razsledva i v KRUMOVGRAD... i tam varvi s palna sila dalaverata...naqdoha se...

62

Анонимен

преди 14 години

Огледалото е доста по-евтино от 4-те км околовръстен път на София направен от Бойко-4км-над 80 милиона.За да ви стане ясно ви давам данни да сравнявате .Последните търгове за магистрала тракия са под 4 000 000 на километър ,а околовръстното на Бойко по 20 000 000 но км.Там ще разследваме ли или ще *** само ленти

61

Анонимен

преди 14 години

Асанчо не се прави на политик...доста парса сте си поделили с други като тебе убавци,огледалцето е излязло златно ....

60

4OVEKA VIPROS

преди 14 години

AVE DRAGI SISELQNI MOI TOZI DALI E REZAK VE ADJABA?

59

АЛЕКС2

преди 14 години

ТОЯ НАГЪЛ ФЕС,АКО Е ЖЕРТВА,ТО НИЕ ОСТАНАЛИТЕ ГРАЖДАНИ ДАЛИ НЕ СМЕ ИЗВЪНЗЕМНИ...ДАЛИ ПЪК НЕ Е ЖЕРТВА НА "ПОЛИЦЕЙСКАТА"ДЪРЖАВА СПОРЕД Г-Н ГОЦЕ???

58

Анонимен

преди 14 години

до68: браво много точно написано ,бивщия кмет на несебър николай трифонов го изпратиха в одеса защото продаде града ,защо обаче няма проверка досега за неговите зулуми

57

Анонимен

преди 14 години

До колкото сьм запознат,имаше планове да се построят идруги подобни саоражения по-другите реки на Бьлгария, но изглежда това правителство няма такова намерение,сигурно поради липса на средства.

56

Юли

преди 14 години

Хасанчо, бързо се обаждай в руското посолство и се спасявай по схемата на общинарите от Несебър. Никой не ти вярва тук. Резерват за милиционери остана само в Бившия ссср. И незабравяй, че такива като теб нямат род и родина. А дните на предателите винаги са преброени. Чао фесче..........

55

СИДЕР

преди 14 години

Много си нагйл и миризлив турски фес! Тези истрадани български левчета дето така нагло крадяхте, може би да ви преседнат.Такава долна, крадлива *** от турци и комунисти България не помни!!!!!

54

Анонимен

преди 14 години

a ti nau4i malko BG,***

53

Анонимен

преди 14 години

Нагъл гьотферен!

52

ss

преди 14 години

мамичката ви крадлива идиотска!

51

Анонимен

преди 14 години

Май всички сьмнения ще се удавят вьв ВОДНОТО ОГЛЕДАЛО..ХА ХА ХА.

50

Иво

преди 14 години

Да вкарат в затвора този Хасан Азис да му се порадват затворниците. Тогава може да стане като адаша си - другия Азис - с обратна центровка.

49

desso

преди 14 години

Хасанчо, ти какво гледаш другите кметове?! Я се дръж малко! Един да пъхнат в кауша ама ти да си!