356

Колт

преди 14 години

Ей Бокчо, нещо много нервен ми се виждаш. Че ти какво прави докато беше кмет на София? Погази закона като си направи партия, през 99% от времето даваше акъл (всъщност плюеше и критикуваше) националната политика на правителството, а от дъжд на вятър обелваше по някоя дума за реалните ти задължения като кмет. Сега Гоце почна да те копира и ти ревеш :))). Моля другарко, Гоце ме бие :))))) Смешна мутра. Срам ме е от теб!

355

БАЧКАТОР

преди 14 години

Не се карайте господа няма смисъл! Криза не криза, Бойко Борисов няма алтернатива като премиер , последните изборни кампании ги спечели той, излишно го подценявате, мислите го за *** ама не е. Учил се е на политика от най-добрия!

354

Костовски

преди 14 години

Има, ДСБ!

353

!!!

преди 14 години

Г-н Борисов да не се притеснява,бабичките намаляха като бройка,не знам Първанов как ще си ги подели с БСП!Българите поумняха и трудно могат да повярват на лъжи!

352

Българин

преди 14 години

Аз утре заминавам на сафари за големи червени крокодили Гоци Гоци , идвате ли ще се настреляме на воля по туй забравено от науката жувотну .

351

Емо

преди 14 години

На Мухобойко му треперят гащите от страх,защото на едни следващи избори Първанов ще го помете като лу,да крава телето си!

350

Коментар

преди 14 години

Колко учудващо. Не се бавят с проектите си, развиват си ги методично. Политика.

349

Анонимен

преди 14 години

Румене, писна ми да те чета вече. Заради тебе ще развия навик да чета първо името на коментиращия и тогава мнението му. Виждал съм кой ли не да се изказва неподготвен - и на мен ми се е случвало, ама да повтаряш като папагал едно и също и то без изобщо да знаеш какво говориш, това рядко се вижда. Вземи прочети малко за тоя детектор на лъжата и спри да вЕрваш да глупавите телевизионни предавания. Резултатите на "детектора" са с вярност средно 43 %, като при по-високо образование намаляват. Ези-ту

348

Да,Но . .

преди 14 години

Бат Бойко да каже колко му е платено на него от общината след като не работеше, а търчеше по партийни сбирки, или п о света и Америка да разказва КОЛКО Е ЛОШ МАТРИАЛА В БЪЛГАРИЯОмръзна ни само Станишката, та станишкатаБат Бойко да каже за себе си, откъде забогатя от физкултурник на Пожарната, къде са му парите, колко са

347

Тодор Живков

преди 14 години

Отново награждавам другарите Георги Седефчов Първанов и Бойко Методиев Борисов,със званието" СУПЕР НАРОДЕН АРТИСТ на РБЪЛГАРИЯ",за професионалното театро,което разиграват пред българският народ!!!???

346

r.umen.

преди 14 години

Този, който иска честните и трудолюбиви български граждани да не изказват свободно своето мнение по форумите, със сигурност е *** на ДС и се страхува от истината !Той какво иска ? Гоце, Сергей, Гумен Муйович и подобни да ни манипулират от тАлАвизорите и ние като *** да им вярваме ?Ако Гоце иска да докаже, че държавен глава с морал и достойнство, а не ' глава ' на октопода у нас, нека да застане пред детектора на лъжата и да докаже добрите си намерения и чувства към нацията !Президент на РъБъ или президент на ръбЪ е Гоце ?

345

Никога Червен

преди 14 години

БКП ще се опитат да повторят сценария, който разиграха с идването на царя и НДСВ, когато единственият начин беше да докарат на глупавите бабички малкия Симеончо...., но за съжаление много малко хора прозряха истината тогава...., а всички знаем колко ни е кратка паметта........

344

r.umen.

преди 14 години

' Президент на РъБъ '"Обществото е лишено от защита срещу заразителния пример на корупцията, чиито метастази тръгват от върха на държавата. А щом за главата е позволено да се вмирише, всеки индивид с престъпни наклонности се чувства направо поканен да ги развихри. Което и стана", пише авторът.Депутати от бсп казаха, че в 90 % от случаите престъпниците преди това са убивали и мъчели безмилостно животни ...Изводът е, че и в бсп има свестни хора, които са склонни да казват истината и не са привърженици на насилието !

343

r.umen.

преди 14 години

' Проучват ВСС и родата им за наркотици и алкохолАгенти на ДАНС ще проучват живота на висшите магистрати 10 години назад.Ако бъдат приети промените в закона за съдебната власт, службите ще събират информация за членовете на Висшия съдебен съвет от техни съседи, колеги, роднини и дори криминалния контингент.Проучването, от което зависи дали те ще получат допуск до класифицирана информация, включва: контакти с членове на престъпни групи и такива с чужди граждани, зависимост към алкохол и наркотици, имотно състояние, банкови сметки, доходи, кредити и др.На същата проверка ще са подложени и родителите им, братята и сестрите, децата над 14 г., съпрузите или хората, с които магистратите живеят като съпрузи.От Държавната комисия по сигурността на информацията само уведомяват проучваните дали са издържали теста. При получен отказ от допуск от ДАНС не са длъжни да обясняват каква е причината.Проектът предвижда членовете на ВСС да дадат нотариално заверено съгласие за проучването до 3 м. след встъпването си в длъжност. Правосъдният министър Маргарита Попова заяви преди дни, че това ще важи и за сегашния съвет. Не издържат ли проверката, магистратите няма да участват в заседанията, разглеждащи класифицирана информация. 'Същото трябва да важи и за съдиите от окръжни и районни съдилища !Колко ли интересни неща ще научим за ' независимите и некорумпирани ' правораздаващи ?!

342

Тодор Живков

преди 14 години

Удостоявам със званието,"НАРОДЕН АРТИСТ НА БЪЛГАРИЯ",другарите:-Георги Седефчов Първанов и Бойко Методиев Борисов,за висшата им степен на превъплъщаване в образите им на ПРЕЗИДЕНТ и МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ на РБългария! С уважение:-техен идол ТЖ!!!???

341

за 364

преди 14 години

ДА ПОНАУЧАТ ЗАНАЯТА И ЩЕ БИЕ ШУТА НА 90 ОТ СТАРИТЕ......... АМА ЩО ЛИ ТРЯБВА ПЪК ДА ЗНАЕТЕ ?!!

340

za 375

преди 14 години

егоисти са червените - само техните чада, фирми , кръгове просперират............

339

Анонимен

преди 14 години

Бойко,колко ти е обезщетението от МВР?

338

аааааааааааааа

преди 14 години

ггешщие,инеехигеищх3 нищо ли не разбирате-ами ние герберите така си пишем антикризисните мерки!

337

Анонимен

преди 14 години

Уес службите немат ли сними как е стъпил на Архара,от сателита де,....или всичко е лъжа? ;Р;Р :))))