75

qko-dim

преди 14 години

Не, парламента не! Предлагам да го направят музей ... и да прожектират записи от парламентарни "изпълнения" - така хем ще е поучително какво не трябва да се прави в един парламент, хем 5-6 чистачки, един уредник и един касиер ще изкарат някой лев за бюджета!!

74

qko-dim

преди 14 години

Правилно! 100 депутата, но избрани само по териториален принцип! И в близките 100 години - никакви партии. На българина не му трябват партийни лидери, а кадърни общински и държавни ръководители!!!

73

ние

преди 14 години

болните на хемодиализа се транспортират със ситроен zx1994год.нима те нянат нужда да се по4устват малко по комфортно

72

бг

преди 14 години

по една кола на партия! или с личните си автомобили! иначе че има куршум накрая !

71

слона

преди 14 години

Трябва 20-30 автомобила да им оставят, и то за целия държавен апарат. Не ни трябват толкова много хрантутници, за България и 100 депутата са много. Стига с това харчене на поразия за простотии.

70

БЪЛГАРИН

преди 14 години

Умнико, ако ти наистина разбираше как се изкарват и 2 лева щеше да разбереш че тия мерцедеси сме ги цанили с Цецка за БЕЗ пари, за да сме на печалба, като ги разпродадем после - ама нали си драскач по форуми и акълия, сигурно си нещо математиче с 2 висшета и безработен като всички от твойта черга, веднага правиш сметки и калкулации на чуждите схеми. Слава богу тая държава се върти не от математици като тебе, а от светнати хора които знаят как да въртят пари.

69

теро

преди 14 години

Та значи като харчат - защо харчат! Като спестяват - защо спестяват! Нещо не мога да ви разбера... Аааа да.. няма да се върнете на власт, не скачайте! На всички им писна от антибългарщината на ***, царе, догани и прочее...

68

Цирк ГЕРБ

преди 14 години

"Според Красимир Велчев от ГЕРБ парламентът ще спести 8 милиона лева от фонд Работна заплата... Велчев не даде ясен отговор откъде точно ще бъдат спестени тези пари, но увери, че те ще влязат в държавния бюджет."Велчев май е имал пред вид, не че ще влязат в ДБ, а че няма да излязат от него! Противното си е един вид дарение от дупедатите! Абе, къде е батко? Кво стана с референдума за новините на турски по БНТ бе циркаджии? Щефа ви нали ви беше забранил думичката "ще"?! Цирк ГЕРБ!!!

67

brao na 64

преди 14 години

butash komina , pi4.dano izkarat do Koleda ta da prodadat na svinski but Ceca ot Plevel i Fedoska ot MuntiNiama.lek ve4er

66

Червената помия

преди 14 години

Скоро чух, че една от държавите в Европа, не помня коя, е намалила на половина броя на депутатите в парламента, като антикризисна мярка.Мисля, че ставаше дума за Унгария, но не съм сигурен.Намалянето им до 100-120 човека у нас, отпадането на една камара антураж и обслужващ персонал покрай депутатите е мярката, а не продахбата на мерцедесите, до които ще се допрат само отбран кръг хора.А ако не искат скъпи автобобили-да си купят Дачия например, части евтини и има и сервизи.Амън от евтинпопулизъм

65

Йес

преди 14 години

Ха-ха, евтиничък популизъм. Но робите заслужват именно това.

64

igor

преди 14 години

Po-dobre da gi podarqt na makedoncite, a te posle ste reshat kakvo da pravqt s tqh :)

63

ЕДИН, ДВА.

преди 14 години

До браво. БРАВО БРАВО.

62

Анонимен

преди 14 години

Димитров ще се качи само ако преди това види някой министър да ходи на работа така.Г-н Димитров дайте пример за подражание МОЛЯ!!!

61

Анонимен

преди 14 години

ЗАЩО ПЪК ТРЯБВА ДА ГИ ПРОДАВАТ,ДА ГИ РАЗДАДАТ НА КМЕТОВЕТЕЧЕ И БЕЗ ТОВА СЕЛСКИТЕ ХОДЯТ САМО ПЕШ

60

do Stanishev

преди 14 години

Пълна смешка си ти, другарю. Изобщо как имаш наглостта да говориш каквото и да е, мисля че си профука единствения шанс и за теб остава заточение на остров с монахини (без г.е.Йо.ве)

59

Анонимен

преди 14 години

Станишев, защо си мислиш че на теб ти се полага колело? Колелета само за слушкалите политици. Ти ще ходиш пеша!

58

Браво

преди 14 години

След мерцедесите, продайте и парламента и си ходете в къщи.

57

една

преди 14 години

Абе тъпо е да се раздухва толкова тая тема за коли с/у велосипеди. Говорим за смешни пари. Те поради некадърност и корумпираност погубват милиарди, а тук ми дискутирате за икономия от макс. няколко милиона.Прах в очите на народа!

56

можело

преди 14 години

то в парламента само необосновани разходи да видим до колко могат да стигнат