14

Язе

преди 13 години

Патриотееее... Дай да затрием цялата държава, щото в нея се краде. Така се не прави. Требе да накарат тия де требе да проверяват какво се изкупува в пунктовете да си вършат работата, зада няма кражби на жица :)

13

Те това е!

преди 13 години

Точно така. Вземете късчето хляб на жената, дето събира вестници за някоя стотинка. Брато от снимката е жилав, той ще се преориентира към износ на имущество.

12

Патриот

преди 13 години

Крайно време беше да се демонстрира някаква политическа воля за решение на проблема с кражбите на цветни метали. Елементарно Уотсън.....няма пунктове за изкупуване и кражбите ще секнат.....Сега ще ме апострофират, че *** ще започнат да посягат на друго...може и да е така, но нека някой да изнесе една простичка статистика, ежегодно колко тона жица "изчезва" някъде по трасето.....

11

Black Beard

преди 13 години

По този начин,ще закрият 50% от икомомиката ни.

10

Иван

преди 13 години

Манева защитава интиресите на фирмити за "разселно събиране". Те не работят със собствени пари, а с пари, събрани от такси за опаковки. Нещо повече, хартията, която *** събират са и вестници и списания, които не са опаковки. Просто за проеденн път разчистват терен за своите спонсори.

9

Анонимен

преди 13 години

АКо се затворят пунктовете какво ще стане с тоновете ***, гниещи коли, и т.н.*** вече няма да имат интерес да ги събират и градовете ще потънат в мръсотия.В БГ няма един завод за преработка на хартия, желязо или стъкло.Всичкия скрап който се събира предимно желязото се товари на кораби и отпътува на някаде.Това според мен е поредната стъпка на управляващите да закопаят България още по надълбоко.Или просто искат да направят така че бедните хора да нямат препитание и кражбите да нараснат

8

Анонимен

преди 13 години

този *** да не ги продава на бб мина пред ПРЕЗИДЕНСТВОТО и отива към МС

7

Анонимен

преди 13 години

Човече колко от тях според теб са ПРОЧЕЛИ тази новина? Та те дори не могат да четат, да не говорим да за компютърната им грамотност! Те ще разберат едва тогава когато пунктовете изкупуване се затворят.

6

БАЙ МАНГАЛ

преди 13 години

МАЛЕЙ, АМИ УТРЕ КАДЕ ДА ГО ДАВАМ РЕЛСИТЕ, ДЕТО ГИ ДИГНАХ СНОЩИ? АМИ ОТ КЪДЕ ПАРИ ЗА ***? АМИ НАЛИ ТРЕБА ДА КУПУВАМ И НОВА П**КА ЗА АЙШЕТО?

5

От пусто в празно

преди 13 години

Ние един завод нямаме. Псевдо-разделно събиране на *** пробвахме.... та в тоя ред на мисли, новината звучи доста гротескно.

4

Анонимен

преди 13 години

утре ще има протести пред МС братята ***

3

Анонимен

преди 13 години

Хахаха поредната поръчкова статия на частни интереси както и закона който ще се приеме ще е за частен интерес.Защото фирмите за почистване с казаните за разделно събиране, правят доста пари, защото те не изхвърлят *** на някакви специални сметища а го предват на вторични суровини и на ден печелят доста от това, в момента се изкува, хартия , стъкло и пластмаса фирмите за почистване на ден събират тонове.

2

РОБОТ

преди 13 години

ПАК НЯКОИ ФИРМИ СПОНСОРИ НА ГЕРБ И ПРОТИВНИЦИ НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ.

1

Анонимен

преди 13 години

не правете такъв удар срещу *** :(