74

qna

преди 12 години

ti ne znae6 kakvo znachi glad-po silen e ot toka

73

Българин

преди 13 години

Снимката говори достатъчно сама по себе си - гадният и крастав *** бута количката с куп *** в центърът на столицата, пред самият параден вход на президентството, а ушев-педeраст, дето иначе реве, че му е малка заплатата, блее нанякъде и най-вероятно си дръгне топките, вместо да пребие хъхрещото животно с палка и кубинки !!!Защото това е проблемът - не в пунктовете за вторични суровини, а че полицията не си гледа работата !!!

72

jiko

преди 13 години

kraino vreme beshe

71

ПЕПА

преди 13 години

Виждала съм бедни хора как събират кашони от магазините да се прехранват . Също така и българи когато си чистят домовете или бутат някоя стара постройка да си предават отпадъците на вторични. За тези дето крадат релси и кабели , не затваряне на пунктовете за вторични ,а затвор и то за дълго за самите тях .

70

Анонимен

преди 13 години

Пунктовете трябва да бъдат закритиииииииииии!!!!!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 13 години

Доколкото се разбира от съобщението промените няма да са срещу крадците на цветни метали, а срещу беднягите принудени да събират хартия от контейнерите. Защото видите ли, пречели на боклукчийските фирми, чиито капитали всички знаем че не са по-чисти от самия ***. А крадените жици и паметници на културата сигурно пак ще могат да се връщат.

68

Леа

преди 13 години

Само да не стане като с тютюнопушенето,да измислите някоя неефективна мярка

67

Леа

преди 13 години

По-бързо със закона,че ще остана без порта и ограда моля г-жо Манева!Половината вече я няма ,но поне портата да остане.

66

IJCV

преди 13 години

Най после че,както етргнало щесъбираме хората на парчета от някой влак *** няма скруполи

65

Д;С.П;

преди 13 години

Започва се проверки по пунктовете....всеки предавал вторични суровини през последните ;а е на социални помощи ще му бъдат спрени и съответно възстановени.НО ;ОТ УМРЯЛ ПИСМО НИКОЙ НЕ Е ПОЛУЧИЛ;ПОНЕ ЩЕ ИМ СЕ СПРЕ ;ЛАПАРОТО;

64

Анонимен

преди 13 години

"Много хора я изземват от съдовете за разделно събиране и я предават в пунктовете срещу заплащане, И какво от това? Нали важното е да се рециклира? Има ли значение по какъв начин отпадъчната хартия отива за рециклиране?

63

Анонимен

преди 13 години

Това са неугледни места, които съществуват и в гъсто населени райони, Е ти какво искаш госпожо Министър? Работещите в тези пунктове да носят бели престилки?

62

дам

преди 13 години

Само така ще се оправим иначе не става. Ако не големите недосегаеми риби поне тези проблеми да решат.

61

решение

преди 13 години

Ами има решение за това и то е в панделата на топло.Едно време господата от затворите произвеждаха и те ... не знам дали е още така но не пречи. Може и на полето да ги карат да прекопават примерно ;-)))

60

Бициани

преди 13 години

"Възможно е пунктовете за вторични суровини да бъдат закрити или предоставени на организациите за оползотворяване на отпадъци."Втората част от изречението ясно показва кой плаща на Манева, за да лобира.

59

His Highness Roma-ma

преди 13 години

@наивник Да, прав си, но както в Италия и Испания например, няма "европейски ценности" в отстояването на гражданските и публични интереси - по-скоро има полицейщина! Стига са ни плашили с Европа и не знам си какви ценности! Израснал съм в град с *** гето и макар и живял в другата му част, за такива места има една оправия - много силна Полиция, както за българи, така и за ***, така и за марсианци! Затвор, общ. полезен труд, задължително преместване и т.н. Иначе няма да се оправят нещата!!

58

разгеле

преди 13 години

Сетих те се най-накрая. Не стига че това подпомага кражби на матеряли който се купуват в подобни пунктове, но и се разнасят какви ли не болести ......Тукмо малко ще им секне на *** бизнеса, както и дребните кражби

57

Анонимен

преди 13 години

Пунктовете за изкупуване на метали категорично трябва да се затворят.

56

Айшето 2

преди 13 години

И ние с *** беш у гетото! *** кат изядеем и изпием помущите... и пак гори у стоежо за жилязо...Ама сига? Ща мрем от глад! Кат няма пунктове! Моля ви си, бе! Ни затваряйти пунктовити! 10 чавита имам и 11 чакам!

55

Айшето

преди 13 години

Вай, вай, вай! И ся каде ща придаваме откраднатото жилязо? То, да ни мислити, чи и лесно? *** са катери и го сваля , ас стоя доло с каруцата амчи кат доиди и полицията, тъй де кварталния, нал требва му обеснявам к во праи *** гори... па он не верва и вика: Ща ви водя в участъко! Пък ас: Мола ти са бате! Нидей бе! 10 чавита имам! Гладни са беее! И *** ща ти направя, само ни *** води у полицията! И кючек ща ти играя! И той: Ох, ама друг път да ни съм ви видел тука! Ясно ли е?