14

даа

преди 14 години

Нищо не е фалшиво. Просто най-сетне се нтамериха хора ,които да сложат тази корумпирана *** на мястото и

13

зрител

преди 14 години

Фалшив следовател, фалшив герой. Нещо много е мътна тая работа. Според вас фалшив следовател дава ли истински показания?

12

Vute

преди 14 години

Rabotata po osvobojdavaneto mu e svaeshena ot jena mu ANTONIJA SANTIROVA-POPOVA - taja e tolkova opasna,4e bi precakala FBI, CIA ,Mosad - vkupom - koj znae kakvi gi e svarshila,sega shte osvobodi i brat si...NIKOJ NE MOJE I IZLEZE NASRESHTA...

11

Анонимен

преди 14 години

АХ ДЪРВОТО,НЕ ЗНАЕ КОЙ МУ ГИ Е ДАЛ,ТОЙ ЛИ НЕ ЗНАЕ,АЗ ДА ГО РАЗПИТАМ,ЩЕ СИ КАЖЕ И МАЙ4ИНОТО МЛЯКО...

10

Книжаря

преди 14 години

Такива пускания на отявлени престъпници стават само с подкупи и връзки. Щом престпниците хвалят съда, значи този съд е част от играта им. А в офиса на този човек беше открит и откраднатия миналата година "Рибен буквар".

9

чичо

преди 14 години

Много е нагласена тая работа. Цонев го отнася вместо Костов, Милен Велчев, Доган, Емел Етем, Р. Овч., Близнаков и всички други по веригата. А ние сме балъците да им се вързваме. НДСВ са 8 години във власта. Цонев е бил минисър една година.

8

Анонимен

преди 14 години

у кауша и толкоз

7

Анонимен

преди 14 години

Само този, срещу когото е образувано следствено дело има полза да се прикрият факти и обстоятелства за извършени престъпления. Значи Николай Цонев ще има полза, ако подпупи следователя по делото, подкупа може да се предложен лично от него или чрез трето лице. Въпросното трето лице може да е негов близък или също е замесен в измамите и затова предава подкупа-примерно аз или ти няма да даваме подкуп за Цонев, защото не ни еня дали ще го осъдят.

6

Левски

преди 14 години

До КекеОт изброените имена, дати на раждане, което и да не е случайно, че са напълно съвпадение, единствено следователя е най-близко до милиционерите и съм 100 процента сигурен че той е човека, който е хвърлил въдицата и е поискал подкупа! И от там чрез задействани механизъм попада голямата риба Цонев!Обаче съм сигурен че подобен род механизми Цецо и Бойко не могат да измислят и да набележат така играчите, че толкова точно да им съвпадат данните, с които да заблядят хода на делото.

5

селянин

преди 14 години

Имал дал.Сега да му върнат парите.И да намерят непознания.

4

кеке26

преди 14 години

До ЛевскиИ как мислиш кой може да е заложил подобен род капан умнико?

3

Левски

преди 14 години

Цялата история е била предварително нагласена от ГЕРБерските милиционерчета. Отлично изработена и типична милиционерска схема с цел да хванат Цонев, както и всички останали които гледаме как ги нижат - нарича се политическа метла, този който е неудобен се премахва или в затвора. На времето гледахме как комунистите прилагаха подобни схеми, в момента родното ФБР. И какъв е извода, какво се промени? Цвета, схемата не, но на края в заложения капан сам попада този който го е поставил!

2

keke25

преди 14 години

Хахахаха дано утре и на мен някой непознат ми даде 20 000 евро.Дай Боже всекиму!

1

ДЪБЛИН

преди 14 години

Цирка започна-той дал парите,но ги получил от неизвестен човек.Уважаеми читатели в последните години да ви се случвало някой неизвестен на вас човек да ви даде 20 000 евро-ето какви сме в очите на мутафоните всички с вас.