8

ботьо

преди 14 години

и Симеон Пешов също - Главболгарстрой

7

тото

преди 14 години

Ето затова не трябваше изобщо да се допускат такива неща, защото мине ли време и се забравят. А там е работата, че комуните имат много къса и избирателна памет, помнят само последните 10 месеца!!!

6

Анонимен

преди 14 години

Говориш глупости..Тия дето ги изброяваш вече нямат пипане. В момента всичко с което се занимават е легално и законно. Това е благодарение на предишни правителства.

5

Анонимен

преди 14 години

Не щем само обвинетелни актове,искаме реални присъди.Утре пак 6те изскочат с номера,че няма достатъчно доказателства.Враснаха ни се тия номера.Който крал в затвора.да им се невиди служвбното положение.

4

Стига демагогия!

преди 14 години

Ако се разрови цялата приватизация на софийски имоти след 1989г. ще излязат хиляди престъпления и щети за десетки милиарди лева, но Бойко Борисов и Цветан Цветанов няма да го направят, защото гарван гарвану око не вади! Сега ще ни хвърлят малко прах в очите за едно имотче на стойност един апартамент...

3

бай Петко

преди 14 години

ДО 2.Пропуснал си най-големия олигарх в Б-рия,Христо Ковачки,От там съм сигурен че поне 30% дупките в бюджета ще бъдат запълнени.

2

Жълти стотинки

преди 14 години

Бойко, не се занимавай с дреболии! Пипни ***, Митко Събев, Валентин Златев, Васил Божков, Гриша Ганчев и така още 150-200 човека. Там са ти дупки в бюджета, магистрали, АЕЦ, пенсии, заплати и т.н.

1

Анонимен

преди 14 години

Как ще го обвиняват в безстопанственост Гошо бре! Занят ли те колко хубаво ги стопанисва сега имотчетата! Гнусна лъжа!