11

тото

преди 14 години

Овчия електорат на тая партия си намалява с всяка година, за добро или за лошо. Баба ми, горката и тя ще ходи и не мога изобщо и по никакъв начин, че е на тоя хал заради крадливите ***... И не разбирам , от къде е тази тяхната наглост, какво е това дебелоочие тяхното. Да се саморазпускат и да си ходят откъдето са дошли! И за какъв *** ще ми затварят улици?

10

Анонимен

преди 14 години

koi diwak islmislia tali iniworma ,prili4a na turskata, nisto nestawa w bg

9

stalin111

преди 14 години

И аз протестирах ,но не видях драскачите ,който пишат срещу нас тук. Интересно ще е да се видим на четири очи .А след това край!

8

НЛО-нср

преди 14 години

УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ.СПОМЕНИИИИИИИИИИИИИ

7

Анонимен

преди 14 години

Заглавието трябва да се промени|! на: "Променят движението в София заради митинг на леваците".

6

1000000000

преди 14 години

Добре дошли са. Аз ще протестирам на другия тротоар", заяви премиерът и добави, че през изминалите четири години синдикатите са мълчали.Ще обера аз на тези 20-годишни синдикати на президента и на всичките тия от БСП, от 20 години мошеничествата на Синята коалиция, което са направили, възнегодува Борисов. "БРАВО Г-Н ПРЕМИЕР! Само така, протестирайте и Вие срещу себе си. Цялата власт в ръцете на /народа/, вън интелигенцията от властта! Който не е с Вас е против Нас. Противниците Ви в затвора!Защо ли ми звучи познато!!!! ДА ЖИВЕЕ БОЛШЕВИЗМА!!! Алооооо, Демократично настроените какво става? Каква я мислехме, каква стана? Май "докато мъдрите се намъдруват" ГЕРБ-ерите ще се налудуват. Вдигането на ДДС с 2% е кошмар, с 3-4% ще питаме, къде е Виденов, защото във време на криза вдигането на данъци, още повече ДДС - ЩЕ УБИЕ ИКОНОМИКАТА!!!

5

Анонимен

преди 14 години

Иде ми да взема един калашник и да ги започна на ред всички там, политици и електорат!

4

Пенев

преди 14 години

КРАДЦИТЕ РАМО ДО РАМО С ***

3

гфъъг

преди 14 години

Като подаде оставка дали тройната коалиция,разбирай двойната -БСП и ДПС,ще искат да управляват.Те източиха 12 милиарда от ноември 2008г.до изборите и оставиха един обран бостан на следващото правителство да им плаща дългове за повече от 2 млд.лв и то пак в повечето случаи на близки до тях фирми.И тоя народ ,ако отново гласува за тези дето го набутаха в тая дупка ,окрадвайки фактически около 14 млд.лв и оставиха власта и вината на друг,то тогава си заслужава трагедията.

2

нещастници

преди 14 години

нещастници

1

Анонимен

преди 14 години

OSTAVKA NA PRAVITELSTVOTO TOVA ISKA BALGARSKIQ NAROD DNES