91

Стоянова

преди 14 години

Човешката наглост към природата е безгранична.Тези дни се видя какво може да направи само един облак.А ние "ще се борим с климатичните промени"!Това означава нешо като "директор на водопад".Обикновена алчност,маскирана като загриженост.Така и с въпросните ГМО-та,за които ни казаха,че били напълно безопасни.Явно пчелите не мислята така.Като мечките панда,които не щат да ядат друго освен бамбук,дори да умрат от глад.Някои видове,населяващи Земята,имат достойнство,за разлика от Хомо сапиенс.

90

bg

преди 14 години

Айнщайн навремето е казал че ако умрат пчелите на земята, живота на планетата ще свърши. Тя статията затова е интересна, ама журналистите пак не са си свършили работата

89

Анонимен

преди 14 години

И тъй като вече позабравихте, ще ви припомня: Костов е виновен!

88

Анонимен

преди 14 години

Дреме ми...

87

TasunkaWitko

преди 14 години

онбашията: Колкото до доминото - то се отнася и за ***, естествено, но ако си виждал как пада домино, ще ти ясно, че докато плочките в средата падат, онези в края още си стоят. Пчелите са в първата четвърт на доминото. Хората сме някъде към редата. Хлеарките са някъде към последната плочка. Сигурно ще изчезнем доста преди тях. А еколозите са ***, но по други причини...

86

TasunkaWitko

преди 14 години

онбашията, няма такова нещо като вредни насекои - всичките си имат точно определено място на тоя свят. Тоа, че не са приятни за хората, не ги прави вредни, например котките ядат *** и не ги смятат за вредни. А защо не измират? Ами хлбарките са еди о първите живи създания на света. Оцелели са при всчки масови измирания досега. Затова не може хората да се отърват от тях.

85

TasunkaWitko

преди 14 години

Като изключим заглавието, сттията е точна. Проблема е, че не може парите, били те и милиони да заменят това, което пчелите правят. Или никой не си спомня продоволствената криза от 90-те? Празните магазини? Не можеш да си купиш нещо, дето го няма. Човеците дори не знаят със сигурност как пчелите живеят и вършат това, което вършат, а вече се смята, че може да има нещо, което да ги замени?! Това е точно същата арогантност, която кара някои хора да вярват, че могат да контролират вулканите.

84

онбашията

преди 14 години

а, да, и понеже феновете на екологията се мислят за много умни и начетени, ще им обясня защо всъщност са *** ***. та, човечеството отдавна се опитва да се оттърве от комарите, *** и други вредни насекоми, но въпреки всичко което даваме от себе си, не можем да ги унищожим. защо става така драги ми ***? защо "доминото" важи за добрите пчелички, а за мръсните *** не? защото сте ***, за това.

83

зевзек

преди 14 години

Ей като почнат еколозите да реват, и става страшно. Да, наистина затриваме си планетата, но това също е част от плана. Човешкия вид е създаден, за да унищожи Земята, защото Вселената е кръговрат - навсякъде избухват свръхнови, образуват се планети, галактики, съзвездия, а други умират. Нашата мисия е да разрушим Земята и се учудвам, че толкова се бавим.Ако хората ги нямаше, планетата ни щеше да бъде в абсолютно равновесия, ние сме елемента на хаоса и разрушението. Ин и ян.

82

онбашията

преди 14 години

подобни статии са много полезни, тъй като по-голямата част от интелигентните хора вече не хранят съмнение в тъпотията на еколозите, но не всички са убедени все пак.

81

Анонимен

преди 14 години

PAK FES NI KLECAAAA

80

Анонимен

преди 14 години

Няма нищо случайно. Ние не сме се пръкнали просто ей така от нищото. Всичко си има причина. Смъртта не е най- страшното. Част сме от нещо много по голямо с много по-велик замисъл който уви още не ни е писано да проумеем.Учените са го признали отдавна- в природата- енергията никога не се губи.

79

xph

преди 14 години

Почти си прав като изключим факта че Земята ще ни затрие, ние сами ще си го причиним, защото сме наивни и не ни пука от фактите. За това не заслужаваме да сме тук!

78

бай Петко

преди 14 години

Ся му е време да турят един нов данък " ПЧЕЛА "

77

Chico

преди 14 години

За простоватите и елементарни хорица, които не вярват в тази статия, научете какво се нарича, симбиоза ! Не живейте с мисълта, че света е пред блока на пейката и вечерта в дискотеката.

76

Chico

преди 14 години

Много хора не го осъзнават този факт и за мен това са необразовани хора, да не използвам по-силна дума, като "***". Такива казват така: "Какво ме интересуват някакви си пчели, като нямам пари да си купя кола" ! Това е все едно да се притесняваш, че нямаш паста за зъби, когато гилотината е надвиснала да ти отреже главата.

75

отвратена

преди 14 години

Много стойностно и точно е написано, това е жестоката истина, но има *** които не им пука за живота на земята и това е страшно и застрашително опасно за хората които им пука за бъдещето на земята.

74

До игноранта № 72

преди 14 години

Това за Айнщайн и пчелите не е глупостОбяснявам популярно:Ако баща ти не беше нае..., пардон, оплодотворил ***, теб нямаше да те има.Същото е и при растенията.Цветовете им са техните полови органи, само че не могат да се движат, за разлика от *** и баща ти.Оплодотворяването на растенията става чрез пчелите, които, добивайки храната си, кацат от цвята на цвят.Като изчезнат пчелита, ще изчезнат много видове растения, след това животни, които се хранят с тях, и т.н. = домино ефект

73

БОКО

преди 14 години

GSM унищожава

72

Анонимен

преди 14 години

Ако свинете изчезнат, всичко, което вършат, би струвало милиарди. Ако тъпите журналисти изчезнат, всичко, което вършат, не би липсвато на никого.