22

Анонимен

преди 13 години

да не би наще да не не знаят за бати руменчо а трябва да доийде еди кой си и да напишя книига въпроса е че държавата е малка и горе се знае кой кого какво и как да не забравяме че бате бойко е бил години секретар на МВР дали не знае за румен маргините баретата и нз си кой още според мен обшеството трябва да го линчува тоя *** Петков който не стига че краде от нас и нашите данъци ами и трови децата ви с наркотици КАКВО ЗАСЛУЖАВА ТОЯ *** ПОРЕДНАА ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА ЛИ

21

ДЪБЛИН

преди 14 години

Сега разбирате ли защо зомбитата реват срещу Бойко-защото при Станишев всичко си беше спокойно,наред-нямаше крадци,нямаше полицейски задържания/с изключение на 2-3 *** на месец/,нямаше бюджетен дефицит,бяхте най стабилната икономика и банкова система в ЕС,Станишев винаги излизаше по телевизията усмихнат,спокоен,оптимист-абе изобщо с кървави сълзи да плачеш за такъв "ръководител".Много е трудно когато виждаш само до върха на носа си,заслепен от глада и злобата.

20

Анонимен

преди 14 години

Мен ако питате,тези дела трябва да ги дават по телевизията,да се разбере какви са ги вършили тези престъпници

19

Анонимен

преди 14 години

Че кво секретно има в това че румен петков е бандюга.То тва цялата държава го знае.Те тръгнали да засекретяват.

18

Анализатор

преди 14 години

Защо въобще съда обръща внимание на този прогнил и корумпиран тип Р. Петков? И харчи парите на българския данъкоплатец по едно такова дело? То е ясно на всички граждани, че от една страна Рот е прав, а от друга - червените другари са мърсували скрито-покрито и е трудно това да се докаже, защото добре са си помели следите. А общото следствие от делата им - трагичното положение на държавата и гражданите й, дори да е факт, не върши работа в съда. Давайки ход на ТОВА делото българския съдия доказва само едно - КОЛКО Е ГЛУПАВ! Защото ако отсъди в полза на Петков, Европа ще ни се присмее, а българския гражданин още веднъж ще разбере истината, че съда ни е пълен с комуноиди. А ако отсъди в полза на Рот, то следва да докаже, че твърденията в книгата му не са клевета, а истина. Възможно ли е това при потулени факти?...

17

we4en prehod

преди 14 години

Секретна ра бота . Типично за неототалитарната държава. След #5 Луцифер, няма какво толкова да се добави.

16

асдф

преди 14 години

Потърсете "юрген" в Гугъл :) Първата статия (Юрген - Всичко за 1 лев) цепи мрака! :D

15

РОБОТ-СРС

преди 14 години

ПРИЗОВАВАМ ПРЕЗИДЕНТА НА Р.Б--МИНИСТЪРЪТ НА МО----МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ-МИНИСТЪРЪТ НА МВР-МИНИСТЪРЪТ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ДА МЕ СЪДЯТ АКО В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА АПАРАТУРА ЗА ТОРМОЗ НА НЕУДОБНИ ГРАЖДАНИ С ЗАБРАНЕНА АПАРАТУРА КОЯТО СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО СРС.ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ РАЗБРА А ТИЯ ВСИЧКИТЕ СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕЗНАЯТ.МВР ЗНАЕ КОЙ СЪМ ОТ 7 ГОДИНИ.

14

taki

преди 14 години

nemali koi da go zackuchi toq mafiot Boiko Borisov

13

Анонимен

преди 14 години

С последните две думички показваш че си освен *** и неграмотен

12

Анонимен

преди 14 години

този наивник Юрген Рот не си зе пример и си мислая че и него скоро ще го праснат. *** ***

11

Тялото

преди 14 години

Като мач на звездите е този процес:)

10

Анонимен

преди 14 години

Цирка е пълен

9

aaa

преди 14 години

sss

8

Колт

преди 14 години

Имаш много здраве куме. ДС (т.е политическата полиция на БКП) си е приоритет на комунистическите режими. Не бъркай различните служби за сигурност с репресивния политически апарат на БКП!

7

ссссс

преди 14 години

Сега ако съда отсъди в полза на Рот направо ще падна от Кеф........Пореден пирон в ковчега на БСП

6

кум

преди 14 години

ДС е имало и ще има във всяка една държава по света.не си чувал, нали.сигурно някой ден ще се престрашиш, ще оставиш овцете и ще излезеш най-после от селото си, дори и за малко и ще узнаеш още много неща за които досега не си чувал... господин червен ***.

5

до 4

преди 14 години

ДГД - ако не знаеш какво е, питай някой да те светне

4

Луцифер

преди 14 години

Престъпника Алексей Петров ще свидетелства за един от главатарите на червените бандити Р. Петк. пред съдебните мафиоти!? Справедливостта е гарантирана...Тука е така!

3

до 2

преди 14 години

ами как няма да се засекретява заседанието и да се унищожавт документите, като лично Премиерът е замесен в мутренските саги. Не зная дали има друга страна, където Премиерът да е бил Мутра. То май мутри извън България и Русия по принцип няма. Не съм чул за чешки или полски мутри например. Може би защото там нямат ДС, която ги създаде, за да доограбят народа, а същият този народ сега им се радва. Загубена работа.