36

пешо

преди 14 години

НЕ ЧЕТЕМ КОМЕНТАРИ НА МАЙМУНИЦА :)

35

сметка

преди 14 години

ПЪРВАНОВ СИ ОСТАНА НА НИВОТО ГОЦЕ, т.е. ЧУЖД СЛУГА

34

Анонимен

преди 14 години

ABE DA GO DUHAT KUKITE BE MAIKA IM DEBA GNUSNA NEMOGA DA GI PONASQM SMRADLIVI KUBINKADJIII NIKOI NE GI OBI4A MIRIZLIVI SMRADLIVCI *** YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

33

Антон

преди 14 години

Не ченгетата да дават съгласие бе, дръвник. А ченгетата да дават информация на магистратите относно миналото на кандидата - дали е криминално или не. Освен това в държава като Америка всеки един поотделно подава молба за разрешение за достъп до секретна информация ако позицията му в дружеството би изисквала такъв достъп. Айде стига сте ревали срещу полицейщината. Тук става дума за справяне с престъпността и корупцията в съдебната и другите системи в държавата.

32

Пипалата

преди 14 години

Съмнение е много дипломатично изразяване на съществуващата ситуация в ВСС. Октоподът си го има и в момента, но се е свил и спотаил, и изчаква развитието на нещата. Хората не се променят. Не и на техните години, не и с тяхната професия, не и с техните постове. Ако са лицемерни и корумпирани, то те ще са такива до края на живота си. Не си въобразявайте, че ще се превърнат в честни и почтенни хора.

31

Роко

преди 14 години

Хе, хе, мерак полицейски - ченгетата да дават съгласие прокурори да стават прокурори, съдиите - съдии.Ех пусти мерак. И как да го дават - ами като подпишеш декларация да снасяш на ченгетата, пък и да им изпълняваш поръчките. Тя стана една, една независима съдебна власт.Стана зависима от оперативна (хе, хе) информация. Нали знаете какво е оперативна информация. Това е съчинена, клюкарска информация "този казал, онзи рекъл, пък ченгето дочуло . . . и написало ... "този, . . . не е в нашата пис

30

Мнение

преди 14 години

По този начин МВР избива комплесите си за малоценност.

29

Балин

преди 14 години

От теб също!

28

Boris

преди 14 години

Dokato ne se razbie prestapnata mafia na sadebnata sistema, koyato de fakto se ili samoizbira, ili se nazna4ava ot takiva katio Krasyo 4erni4kiya, nisto dobro ne no o4akva. TRYABVA DA SE KONZENTRIRAT SERIOZNI USILIYA ZA PREMAHVANE OT VLASTTA NA TEZI IZMAMNIZI...

27

нло

преди 14 години

Сигурно отива да се извини че МВР използва при СРС проследяващ оптически лазар за тормоз на граждани без тяхно разрешение-ха-ха кукловода на наглите Цецко КОМБАИНЕРА.

26

Брей

преди 14 години

я виж ти, отрочето на шефьорчето на другаря Григор Шопов колко му пораснала работата

25

Спиро

преди 14 години

Що с тях?! Да се срещне с кадровика им Красю.........

24

Данчо

преди 14 години

Халваджията на бозаджията номера прави!Юнацииии,дали сте от една *** майка/по Оруел/.В една *** сте расли и цокали!Ниистина властите у нас са независими.От тях нищо не зависи,каквото им наредят,това и правят!Такае от 132 години у нас!Шоуто продължава!Като няма хляб и работа!!

23

do 25

преди 14 години

da te bqha nauchili i da pishesh a? che wij si wzela da slojish greshna zapetaq nqkade...

22

Анонимен

преди 14 години

Завърщих право -държавна поръчка с отличен успех, започнах работа като младши прокурор в най - забутания град, лиших се от семейство, работих дълго и съвестно, въпреки, че виждах недостатъците и сега съм дълбоко обезверена - имам рутината, качествата да правя това, което обичам, но съм сигурна, че с неореантираната си и нечестна политика никой ДРУГ няма шанс!

21

полицейския произвол

преди 14 години

В недивашките държави първо установяват лицето и едва след това го арестуват. Тук на мутрите им е все едно кого арестуват. Важното е да се изгаврят с някого и тази гавра да я показват по кабеларките и вечно мрачния и намусен Цецо вербално да се самозадоволява, колко е велик.

20

Анонимен

преди 14 години

Из повечето коментари тук мирише на октопод!

19

Анонимен

преди 14 години

Половината ВСС е за ареста. Сигурен съм!

18

Анонимен

преди 14 години

такива грешки стават непрекъснато и на запад. Ай стига инсинуации!

17

тоталитарния Цецо

преди 14 години

Най-вероятно родителите на тоталитарния Цецо са го биели и са се гаврили с него и сега той си отмъщава по същия начин на остатъка на света! А пък ББ го назначава за човек за мръсната работа произволни арести, биячество, омраза и насъскване.