24

Не Ориент

преди 14 години

До ОРИЕНТ. Много лесно обяснение за паричките. От ловнорибарския магазин на баща си ахъ...

23

Анонимен

преди 14 години

Да, да, всички казват така!

22

Анонимен

преди 14 години

Хахахахаааа.... не съм престъпник. Влез в затвора при *** Бай *** и скоро ще промениш възгледите си за секса!!!....Не съм престъпник---а кой пуска мутрите и "бизнесмените".Клоун нещастен- там в пандиза!!!

21

Аз

преди 14 години

Ама как да си престъпник бе, разбира се че не си. Я влез в затвора и питай. Всички затворници са божи кравички и по погрешка са влезли на топло. А пък ти - цял съдия си се изтъпанчил и да ти викат престъпник. Ама не бива така.

20

Анонимен

преди 14 години

Много са ми смешни тия как се оправдават като ги арестуват

19

Пуснете го бе

преди 14 години

Не съм престъпник! Не си бе! То никой не е в тая държава! И Лупи не е, и Гоце не е, и Доган не е... Я да не ни разваляш имиджа! Няма престъпници в България!

18

nov

преди 14 години

А защо се бавят два месеца разпечатките от мобилните оператори , защо не ги предадат по-бързичко за да се види кой крив, кой прав? Защото цялото дело сега зависи от тях.

17

vili

преди 14 години

IAVNO SANTIROV I SIE NE SA SE OTCHELI PODOBAVASHTO KAM KOLEGATA OT SLEDSTVIETO...MALKA SUMA NAI-VEROIATNO??ILI PAK KOLEGATA OT SLEDSTVIETO E IZKLUCHITELNO CHESTEN!!SMESHNICI ...VKS -SLUJITELI..NIAMA NEKORUMPIRANI ...

16

Ориент

преди 14 години

Тоя Сантиров, нещо спра да с еправи на отворен вече. Преди много се тежкарееше щото има много пари, но сега ще трябва да обяснява откъде ги има.

15

Не си

преди 14 години

Разбира се ,че не си престъпник, ти си съдия - престъпник което е върховна наглост,гадост,мръсотия и т.н. Такива като теб ще раздават правосъдие - бг цирк !

14

НЕВИНЕН

преди 14 години

ВСИЧКИ СМЕ НЕВИННИ .САМО ЧЕ НЯКОИ СЕ ВОЗЯТ НА МЕРЦЕДЕС И ЯХТА А ДРУГИ В ТРАМВАЯ И В СЕПТИЧНАТА ЯМА.

13

от пандиза

преди 14 години

*** кащяло да е виновен!?Че то виновен българин има ли!?ВСИЧКИ СА НЕВИННИ,макар и осъдени!:)

12

до 11

преди 14 години

Една Другарка военнослужаща каза че трябва армия тя я научила да си оправя леглото и на дисциплина.

11

Анонимен

преди 14 години

Оптичен кабел, армия, нужди?? Кви са тия глупости бе? Ей за това плащаме всички ние! Притрябвала ни армия на нас. То който се сети ще ни отмие от земята, само да иска. Останалото е изяждане на средства!

10

zak

преди 14 години

Е за такоз кадро Боче & Цецо пускам бюлетината с кеф.

9

мухотрепач

преди 14 години

Ама господин судя идете във БГ затворите и там така казват всички затворени,сиреч не сте първия нито последния който твърди подобни нещица.....

8

Колт

преди 14 години

"СРС-тата потвърждават сигнала, който Петров е подал, както и негови показания, че му е искан подкуп."Е те това е български принос в световната история - искат следователя да даде подкуп за да си траят, че ще прикрие разследвания :) Смях.

7

ДЪБЛИН

преди 14 години

Ама разбира се че не е престъпник-аз не знам един човек в Б.,който да си мисли с лошо за "съдебната система",там са най честните и почтенни хора-помислете си само кой ви докара до сегашното положение и да сте за смях на цял свят.И пак за всичко е виновен Бойко-нали..........

6

12-45

преди 14 години

Ква корупция сред съдиите?За всичко са виновни .... катаджиите! Те си пълнят джобовете с по 20-ачки за всеки пипнат шофьор! Ама нещо грешно излиза в сметката - 70 бимбарици в евро за един съдия на колко катаджийски 20-ачки се равнява? Хич не ме бива в аритметиката!

5

:)))

преди 14 години

Яяя, ама как Съдия ще е Престъпник бе?Той само е член на ООД-ето на Съдиите:))Това ООД, няма да фалира:)))