11

za vas

преди 14 години

vie si4ki tuk deto pishete sekvi gluposti i si razsujdavate ste prosto sbirshtina tapaci ili po to4no kazano kompiutarni mishki deto se praviiat na mnogo oborotni v vsi4ki forimu a vsushnost ste mishki deto na live edna duma nemojete da obelite

10

Майтапчия

преди 14 години

Тия записи от килията с псувни, песни и шляпане на белот трябва да се разпространят публично. За да види цялото общество какви безспорни доказателства събират МВР и Прокуратурата. Сигурно съдията се е смял с глас докато е слушал.

9

givko123

преди 14 години

ТОЗИ ГО ОБЕСЕТЕ НА ПЛОЩАДА

8

...

преди 14 години

NALI ALEKSEJ LICHNO GI ZANESE NA B.B ....OTKADE GI E PRIDOBIL ?????? TOJ IMA DOSTAP DO ZQLATA INFO OT DANC

7

Анонимен

преди 14 години

Това, което аз казах е цитирано от чл. 32 ал.(2) от КОНСТИТУЦИЯТА ! Кажи ми, моля те, това, което ти твърдиш, КЪДЕ го прочете? Коя забележителност се вижда на снимката - нов модел български "трактор" ли, какво?

6

Анонимен

преди 14 години

Ако си на публично място можеш да бъдеш сниман, филмиран и записван. Ако не желаеш можеш да го заявиш или просто да се скриеш.

5

????

преди 14 години

я 'не' си е 2 в 1 и причината затова може би е в ГМО ...гОЦЕ, я 'НЕ' и трактОРА са си от една порода ...

4

WAS

преди 14 години

дошъл с патерици????!!!и тоя ли се разболя

3

един

преди 14 години

Преди няколко часа слушахме депутатите да коментират Конституцията и как никои не може да бъде сниман, филмиран или записван без неговото знание или въпреки неговото не съгласие. Аз пък да попитам сега: КОЛКО ОТ ХОРАТА НА СНИМКАТА СА ДАЛИ СЪГЛАСИЕ или защо са снимани ???

2

до: ???

преди 14 години

тъпо тъпо тъпо разсъждение

1

???

преди 14 години

Вече става ясно защо Янето се отказа от председателския пост на комисията за контрол на ДАНС към парламента !Трактора очевидно държи компрометиращи дискове за Янето ... Янето е знаел , че Костов иска да направи реформи в ДАНС и затова му отстъпва мястото ...Питаше се кой е гущерът, който е искал да се оттърве от опашката си ?Янето е гущерът, а трактора е опашката ...