55

Един

преди 14 години

Тази стара *** Пенгеза....

54

Анонимен

преди 14 години

не си ли удобен на власта,ставаш ''нагъл'' и ''октопод'' .... това е болшивизъм герберчета мили

53

Волов

преди 14 години

Ей, *** герберчета, не сте ли цъфнали все още, пролет пукна? И особено тъпанарите на "ДАНС-инга" що не ходите да проверите военните прокурори също за какво става въпрос и колко *** се крият чрез имунитета си.

52

гражданин

преди 14 години

върви подписка за лустрация на съдебната система. замислете се, дали ако ги съди германски съд това ще се случва в бг!

51

DUBLIN

преди 14 години

Voni tazi KO4INA-zdravo voni.

50

НИКОЛА СТОЯНОВ

преди 14 години

..а сега бившия полицай Станимир Христов работи за ЛЕВ ИНС и това също явно установява редица връзки с ОКТОПОДА.странно работно място.

49

НИКОЛА СТОЯНОВ

преди 14 години

В РУСЕ бившия полицай Станимир Христов,бившия началник на КАТ Йордан Маринов,ДИРЕКТОРА НА ОД ПОЛИЦИЯ РУСЕ Светослав Първанов,Николай Петракиев и Николай Ненков от КАТ Русе са също в ОКТОПОД защото укриха Хростов в лъжи за ПТП от 24.02.06г. като бе отразил неистини в акта и началника после в НП и ЗАП за ПАМ и Христов и пред РОС лъга ,че нямало следи,осигурявал съм си предимство, извършвал съм изпреварване и мястото на ПТП е на съвсем друго място от реалното и въпреки схемата на ПТП и снимки и мое

48

НИКОЛА СТОЯНОВ

преди 14 години

...ОБЯСНЕНИЕ по ПТП Русенския Окръжен Съд прие лъжите за истина въпреки безспорните доказателства,че не може да е истина казаното от полицая Христов и отразено в НП и ЗАП за ПАМ. тАКА рос е в участие с полицията и е доказано по документи.Военна Окръжна Прокуратура дори по мое настояване експерт по служебен път установи,че е лъжа отразеното в акта и ЗАП за пам ПРОКУРОРА КАЗВА,че били идентични становището и отразеното в акта.ТОВА Е ОКТОПОД който е доказан.МОЛЯ ДА СЕ УСТАНОВИ.

47

Анонимен

преди 14 години

Ако някой досега не е разбрал военните прокурори и съдии са най - корумпираното звено на съдебната система. Нека се проверят ловните им подвизи, безкрайните им пирове и банкети и връзките им с ВУЗ -овете. Нека бъдат закрити и уволнени до един!

46

somebody

преди 14 години

Уж Пенгезов не познавал Алексей Петров и никога не бил говорил с него, а казва че Алексей Петров го бил заплашвал "чрез посредник" - който обаче той не си го спомнял - "Той допълни, че през 2005 г. задържаният в ареста и сочен като тартор на групата Октопод" бивш служител на ДАНС го е заплашвал, че може да пострада. Това станало със съобщение чрез друг човек, който Пенгезов не си спомня."Един човек би имал интерес да ме злепостави и той се казва Алексей Петров. Навремето той даваше съвети на Филчев срещу мен. Едно време казвах за Филчев, че е зъл гений и имам чувството, че много си приличат с Алексей Петров. Той е твърде умен и хитър и е способен на такова действие", каза Пенгезов. Веселин Пенгезов:"Никога не съм говорил с Алексей Петров и не се познавам с него, както и с някой от задържаните при двете посочени операции", заяви Пенгезов."Заклевам се в децата си", добави той.Жена ми познава Алексей Петров", заяви още Веселин Пенгезов. Тя работила в ДАНС в отдел Връзки с обществеността и познавала Петров, защото той, по незнайни за съдията причини, се мотаел в отдела".- И на този съдия жена му уредена на работа в ДАНС с голяма заплата, за какво говорим просто...

45

ти си селянин

преди 14 години

до 19 - *** си - знай че никой зам. министър председател не стои по-високо от тебе дори и да е завършил Сорбоната а не ВИФ.Е на такова като тебе се казва селянин дето има респект от временно заемащи високи длъжност случайни хора.Човек трябва да има респект от Господ, от Знанието, от Красотата и.тн. а не от Цецо , Пецо или Мецо

44

???

преди 14 години

Той обаче допусна, че атаката срещу него може да е организирана от Алексей Петров. Въпреки че не се познавали, Пенгезов бил помолен от бившия съветник в ДАНС чрез посредник да се откаже от надпреварата за поста председател на Военно-апелативния съд. Горния текст не е ли косвено доказателство че Алесей Петров е имал влияние и върху това кой да се кандидатира и кой не за даден съд??????

43

ГЕШЕВ

преди 14 години

ТИЯ БУЗКИ , ГУША И ШИЯ НЕ СА ОТ СЕЛСКА ТУРШИЯ , А ОТ ЯКИ МЪНИ !

42

Мирко

преди 14 години

Абе този Гъзоффффффф ли беше ПенГЪЗОФФФФФФ ли беше много добре си знаааааае делата!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 14 години

Той уточни, че жена му е напуснала ДАНС по свое желание, тъй като не можела да търпи обстановката в агенцията. Това станало дни след гледането на мярката на Алексей Петров."Зарди такива "конкурсни" назначения сме на тоз хал...Колко ниско почнаха да падат тези магистрати...кълнат се в децата си.....някак си *** ми звучи....да си *** майката ако съм аз.......

40

Aussie Dude

преди 14 години

100% e в играта дано следващия си рожден ден празнува с шумно частно парти взатвора дето му e мястото....

39

филчев

преди 14 години

мустака му е афиф,кълне се ,оправдава се като ученичка ,в играта е

38

Виктор

преди 14 години

Доста мазна и охранена физиономия има тоз съдия.

37

Анонимен

преди 14 години

Prekaleno samnitelen e tozi chovek... dano ima prisyda

36

Гошо Тъпото

преди 14 години

Ще те помоля да отидеш до ....Чикаго и да поздравиш от мен консулката .... Лила.Да ми изпрати една покана;ще й отида на гости,само няколко ....месеца.