55

Йорданов

преди 14 години

АТАКА обяви война на бюрокрацията във ВрацаНово ръководство на партия АТАКА бе представено във Врачанския регион. За областен координатор е назначен Венцислав Лаков. Организацията в община Враца ще бъде поета от Владимир Христов, юрист и общински съветник от АТАКА. Пред журналисти двамата заявиха, че няма разцепление на структурите в региона. Пред медиите Лаков посочи, че АТАКА е отворена и ще се развива, като държи на диалогичност и комуникативност. Предстои в близките дни той да обиколи областните структури. Лаков обясни пред избиратели, че в резултат на искания от АТАКА е получено обещание за двулентов път Мездра - Ботевград от министъра на регионалното развитие Росен Плевнелиев.Владимир Христов представи приоритетите, с които АТАКА ще работи в общинския съвет. Сред тях са намаляване на бюрокрацията и облекчаване на условията за обслужване на гражданите. АТАКА подкрепя ГЕРБ, защото алтернативата е да сме с БСП и ДПС, но в същото време запазва самостоятелността си по дребни различия с ГЕРБ. Общински съветници и кметове от АТАКА и региона излязоха с декларация, в която изразяват пълна подкрепа за политиката, водена от партията и за действията, които се предприемат, за да не се допусне връщане на власт на тройната коалиция.

54

Анонимен

преди 14 години

Хора от Атака:- Гордейте се с този, който показа какво е да си българин на Луфтханза;- Гордейте се и с архонт Слави Бинев.

53

Йово

преди 14 години

Киро Илиев бивш ръководител на Атака за Враца и мой приятел преди изборите напусна тази партия защото започнала да става прекалено корумпирана.

52

смех

преди 14 години

Хвърли ли били оставка.И кво?Веднага ще се намерят други измети дето да яхнат общинската власт на малоумното творение атака и толкоз.В БГ *** народ колкот щеш.

51

ди

преди 14 години

какво му става напоследък, че той винаги си е бил ...олизец, сега просто му личи

50

?

преди 14 години

taka e za6toto vasiya etnost sa furnadjiyki lopati.

49

Анонимен

преди 14 години

Наистина, какво му става на Волен напоследък? Не се чува, ни дума, ни вопъл, ни стон. Защо скри мегафона? Лоялността е чудесно качество, но избирателите му очакваха от него поведение, адекватно на досегашния му имидж. Да допуснем, че с търпимостта, която проявява към явните грешки на правителството, се надява по-късно да получи достъп до управлението и тогава да се изяви в истинското си амплоа. Но не усеща ли, че много бързо губи привържениците си и скоро няма да има кого да води?

48

епикур

преди 14 години

Волен=Доган,един без друг не могат единия плаши хората с другия и те гласуват ли гласуват!!!Само СДС!!!!

47

ХМ

преди 14 години

Момчета изхвърлете си лидера, а не да си подавате оставки. Жалко че националната идея беше опорочена от тази "политическа ***".Говоря за национална идея, а не за "кухия ура патриотизъм". Вече си мисля, че е бил поставено лице, за да обере националистичния вот. Как спи спокойно вечер поредният предател на "Новото време"?

46

Анонимен

преди 14 години

и ръководството на монтана подаде оставка късно тази вечер Долу Герб

45

colobur

преди 14 години

За всичко е виновна еврейката Капка!

44

Анонимен

преди 14 години

аз пък си мислех че в АТАКА са останали само Волен, наркоманчето Митко и жената на Волен...ама то имало и хора във Враца...чудно

43

над55

преди 14 години

Не да хвърлят оставки,ами да хвърлят лизера си.

42

Асен

преди 14 години

Адски си прав !!!

41

ламбо

преди 14 години

Не е депутата, а *** Венцислав Лаков. Щото въпросния е етнически ***. В което би трябвало да няма нищо лошо, ако не бе дългогодишен приятел на бореца срещу *** зулуми - Сидер Войвода. Който също е *** по баща.Та навремето именно Сидер, като главен редактор на "Демокрация", пусна прочутата статия на Венцислав Лаков :"АЛЧНИ СТАРЦИ, ИЗПЪЛЗЯХА НА ПРИПЕК"

40

тг

преди 14 години

Само АТАКА!

39

до 34

преди 14 години

Така е,разпада се!Атака все я разпадат и тя все е в парламента!Волен си знае работата и хората му вярват!Така че,разпадайте я,като си нямате друга работа!:))

38

simo

преди 14 години

ataka pravo v bataka...

37

Nikolla

преди 14 години

Тотални смешници!Какво повече да коментира човек?

36

Анонимен

преди 14 години

Абе що се карате? Още когато се появи ГЕРБ ми стана ясно, че с АТАКА са едно цяло и то си пролича.