25

Анонимен

преди 14 години

ZACHTOTO AKO GO PUSNAT CHE TRIABVA DA OPEAT

24

ЛАЛА

преди 14 години

Ц.Ц. И Б.Б. ГИ Е СТРАХ ОТ АЛ.ПЕТРОВ ЧУДЯТ СЕ В КАКВО ДА ГО ОБВИНЯТ САМО И САМО ДА НЕ ГО ПУСНАТ ЗАЩОТО ....????

23

!

преди 14 години

От БСП обвиниха депутата от ГЕРБ Димитър Лазаров в лобизъм и политически чистки при назначения в Областна дирекция "Земеделие" в Пловдив. Социалистите показаха електронна кореспонденция между Лазаров и началника на дирекцията Велина Панчева. От БСП смятат, че тя доказва договорка да бъде нарушен закона за обществените поръчки и наказателния кодекс.Корнелия Нинова от левицата цитира части от кореспонденцията между Димитър Лазаров и Велина Панчева: "От писмото е видно, че се прави политическа чистка по договорка. Цитирам "след направеното съгласуване с вас на последната ни срещал, съкращавам зам.-началник на служба". Тези договорки се правят след срещи с представители на политическа сила. Нарушава се закона за държавния служител и се манипулират конкурси. "Констатирах сериозна грешка на началника на службата, което е основание за предлагането му за дисциплинарно уволнение. Моля, да имате предвид това и да предложите ваш човек за назначаване. Длъжността началник е конкурсна и за същата ще се проведе конкурс, но това няма да е проблем". Последното фрапантно нещо, за което двамата се договарят е текст от наказателния кодекс за принуда. На хората да бъде предложено да си пуснат молби по взаимно съгласие, като им бъде казано, че са констатирани нарушения, за които могат да бъдат подложени на дисциплинарно уволнение. Тъй като едно такова уволнение може да бъде с негативни последици за тях, има голям шанс да се съгласят сами да пуснат молбите си".

22

Анонимен

преди 14 години

BESETE GO TOIA STAREZ

21

МУСТАФА

преди 14 години

До 19: Съгласно чл.28, ал.1, т.1-4 от Закона за защита на класифицираната информация нивата за класификация и гриф за сигурност на информацията са: "за служебно ползване", "поверително", "секретно", "строго секретно".Другият път, като ви водят на семинар да слушате повече.

20

МУСТАФА

преди 14 години

продължение: в противен случай, току виж, се окаже, че ДАНС е организирала и ръководела престъпни групи.

19

МУСТАФА

преди 14 години

Посоката на изледване,фактите предмет на установяване в производствата срещу Петров, ме навеждат на извода,че делата умишлено се водят до смешен и опозоряващ съдебната власт край.Факти от характера на този,дали Петров е извършвал противоправни действия в качеството си на държавен служител или не,би следвало да са предмет на установяване само като индициращи факти.Основната насока на изследване следва да бъде,противоправни или не са конкретни действия на Петров,а не в какво качество ги е извършил

18

sekretchik,bivsh

преди 14 години

stepenite sa; nesekretno,za slujebno polzvane,sekretno,strogo sekretno i ot osobena vajnost.

17

МУСТАФА

преди 14 години

Останалите прокурари са се усрали от страх. Ако Петров е бил агент под прикритие, би било прецедент в историята на службите да внедрят лице, което няма допуск до класифицирана информация, поне за ниво "поверително", какъвто е случая.

16

чичо

преди 14 години

По думите му тайните агенти понякога вървят по една тънка червена линия между барикадите. Ей сега разбрах защо Румбата го е издал Алексейчо.Защото е вървял по червена линийка.

15

Анонимен

преди 14 години

А ако не знаете кой кви ги прави в България,влезте в Гугал ,там всичко пише.

14

Анонимен

преди 14 години

Че вие докато се наразследвате ,ще ви свърши мандата .Аман от голи обещания,на ученички заприличахтен,и те вечно обещават ,че един ден ще ти пуснат.

13

хах

преди 14 години

Кокинов,Кокинов,че той Трактора знае повече и за тебе от женати бе.

12

ЗЛОБЕН

преди 14 години

ОТ ЕРОПА КАЗАХА - ПРОБЛЕМА С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ Е ПО - МАЛЪК ,ОТ ПРОБЛЕМА В БГ. СЪД. ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗЛИШНО ДА КОМЕНТИРАМЕ

11

Просветителя

преди 14 години

Хората очакват реални присъди и едри риби в затворите, а не празни приказки и разтягане на локуми ! ...

10

Анонимен

преди 14 години

Остава Велчев да каже "Жребият е хвърлен" и .... да повдигне обвинение срещу първанката.

9

Анонимен

преди 14 години

Аз пък съм Майчето Маноловата и си ям октоподите заедно с Галевите.

8

Анонимен

преди 14 години

кви октоподи, лапачи, чукачи ви гонят бе... абе никога не е имало такива *** като вас бе *** ***!!!!!!!!!!!!

7

Съселянин на първанк

преди 14 години

Кажи му на твоя, че у село има още много наши ора. И за министри, и за съдиии за всичко ти казвам.

6

някой

преди 14 години

Чух изявление на вътрешния министър - той говореше в множествено число за документи. Аз не съм ги виждал. Но след като министърът казва, сигурно е така.Градският прокурор уточни, че със сигурност до този момент има един документ с гриф секретно, който се разглежда и по делото за бившия премиер. $Въпросът е - как е създаден. Има вариант да е свален от интернет$, смята Кокинов.Бисер след бисер.