97

Анонимен

преди 14 години

САМО ТАКА ЦЕЦООО ТИЯ СА КОРУМПИРАНИ ВСИЧКИТЕ ТАМ ДА ЗНАЕШ!

96

!

преди 14 години

Редно е да се започнат промени най-сетне и там. Има доста какво да се поправя. Без да бъдат винени всички служители там, но има крещяща нужд от външна намеса.

95

!

преди 14 години

Редно е да се започнат промени най-сетне и там. Има доста какво да се поправя. Без да бъдат винени всички служители там, но има крещяща нужд от външна намеса.

94

!

преди 14 години

Всички се дърпат от "иницийрането на промени в съдебната система". Съдебнатас система сама на практика си гласува бюджета. Никои не го проерява. Те просто декларират че им трябват едни пари за еди каво си и ги получават без проверка от независим орган. Явно са си опекли добре работата през годините. Вярно е че последната инстанция е съда, вярно е че повечето слувителитам деиствително съвестно си вършат работата. Но всички страдат от финансови кризи. Народа гладува и губи работа.

93

gogo

преди 14 години

до-edno kuni-от такива остроумни като теб сме на това дередже,

92

Lik

преди 14 години

Дори и да отиде какво да им каже "Имате корумпирани съдии" а те "Моля покажете ги " и ами имаме некви данни за тия и тия...... и в един момент всичко приключваточно тия излизат най чистите защото съдебната система е такава изгнила ябълка , че как съдия да даде разрешение за подслушване на друг съдия.Е за какво да си говорят за шарените яйца по Великден

91

само Цветанов

преди 14 години

Пълна подкрепа на Цветан Цветанов в борбата му с корумпираните мафиоти и октоподи от съдебната система.

90

cervenia simvol

преди 14 години

Мисля ,че Цветанов в опита си да изглежда правдоподобен и компетентен допуска полицейската му същност да вземе превес на юридическата му компетентност!Не е работа на вътрешния министър да оценява съдебната система по такъв елементарен и наивен начин. А може би тези които събират доказателствата и извършват арестите не го правят като трябва, и затова няма осъден... Липсата на уважие към съда нарушава устоите на държавата.....

89

Dimiter USA

преди 14 години

Pichove, vishte kakvo: Pravi mi vpechatlenie che v Bulgaria niakoi ( ne vsichki) ne znayat kak da se razsujdvava i kak da se deistva. Cari edin pulen haos i nihilizam.Tova mi pravi vpechatlenie kato na bulgarin koito ot dosta vreme jivee izvun BG.Zashto Bulgarina kato grajdanin ne vzeme primer ot drugite narodi : kato naprimer gurcite( ne che mnogo gi obicham ama....) - Te znayat kak da si tursiat pravata i sa edinni. Tuk zapomnete: triabva da se deistva sas TVURDA RAKA, razberete go tova.

88

ЦВЕТАН

преди 14 години

време да има арестуван съдия все не достига,щото меверето спи

87

КНК

преди 14 години

Г-н Иванов,умните хора произвеждат общественополезен продукт или защитават обществото.Тези,които стят и гледат от страни и само чакат "далаверата" без да създават нищо и без да отговарят за нищо,са повече "тарикатчета",а не умни.На тях им трябва господар,на който да служат и да ги оневинява.Такъв ВСС намери в лицето на БКП/ДС и затова обществената услуга на тази система е на такова мизерно ниво.

86

Анонимен

преди 14 години

Аааааааа, значи от Германия казват, че техния закон е по-строг? Къде е Т.Дончева да я питат сега, защо лъжеше като предлагаше по-либерални закони? Закони за престъпниците! Промениха НК и НПК, така че полицията да блокира и само да гледа отстрани. Хората се обърнаха с/у полицая, а тия потриваха ръце! Къде е Станишев да обясни защо е водел прокриминална политика?

85

МУСТАФА

преди 14 години

До НОРД: Много ти е малък ножа, аз ползвам Фалкнивен А1 и Кизляр DV1. Премисли пак.

84

Иванов

преди 14 години

До зомбирания Феникс - ти не виждаш ли бе, тъпо парче ГЕЙберско, че платените писачи не са едни и същи и не са от 1 до 9, а са такива простаци като тебе. Има ли очи този назначен за министър *** - табуретката на ББ, да отиде при умни хора - нали ще го направят за смях. А и понеже си кьорзв до умопомрачение - да те светна - виж основната промяна в политиката на ГЕЙБ, ако може така да се каже - ББ, понеже е по-хитър, се изтегли от светлините на прожекторите и пусна напред глупаците ЦЦ и СД.

83

Aide!!!

преди 14 години

Уловки за ВСС бе!!! Няколко подкупи-капанчета и готово!!! Ето ти кандидати за затвора! Желание само да има! Опит от цял свят може да вземете!

82

Руснак

преди 14 години

В този форум само простаци ли има.Какво сте заглозгали ЦЦ.Вървете да работите и върнете откраднатото.Тогава няма да се стряскате от ЦЦ.Бъдете по мили и се радвайте ако не ви застигне ЦЦ.Вие искате Съсела,Гоце,Лилов.СССР.

81

меги

преди 14 години

само просташки коментари! много сме зле мноооого *** народ!!!

80

Анонимен

преди 14 години

cecko niamali da napravish nai-posle neshto napalno podgotven dori i s izevleniata prekaliavash. NE SE MISLI CHE SI MESIAI

79

НОРД

преди 14 години

Не съм любител , професионалист съм. Аз самия съм острие. А що се касае до коментара ми , това виждам , това чувам , премислям го и изразявам мнение. Нещо против ? Или който не е с нас е против нас?!

78

БАЙКОЙ

преди 14 години

Като дойде Цветанов до ВСС турнете една двайсетачка в джобчето му и айде по живо по здраво , повече няма да ви мъмри - ми то навик това , полицейски нали.