281

пази Боже

преди 14 години

Кой ще ми обясни, след като групата на ГЕРБ е най-голяма,защо не чухме поне едно по различно мнение от това на Вожда? Дали не е закона "омерта"?Чий е този закон?Защо търсим когато е ясно къде е мафията?

280

бай Кой

преди 14 години

ББ разбра ли кои са синдикатите в България и кой им дърпа конците? Ако има начин да им спреш кранчето на всякакво държавно финансиране или да им се отнемат имотите-направи го, те само искат да лапат от общото и дърпат надолу всяка икономика като котва...

279

Анонимен

преди 14 години

Съвет към младите: не правете деца - направо си осиновете един пенсионер! Понеже дъртаците имат право да гласуват - ще им врътнат по една бибитка, а тези които работят на светло ще духаме супата - ще ни вдигнат осигуровките за да може да има за пенсии, а децата и майки те им - да пасат трева.. Да живее ПРБ - пенсионерска република БЪлгария! като деца мечтаехме да станем космонавти - сегашните да мечтаят да бъдат пенсионавти!

278

Мк

преди 14 години

Айде започна се. Сега това като го повторят знайни и незнайни журналисти, анализатори и шоумени вече няма да има значение дали всъщност от ГЕРБ са обсъждали подобни мерки. Комунистите 4 години пускаха информации от този род при управлението на СДС и затова сега повечето хора мразят Костов. Сега е ред на ББ да търпи подобен род кампании.

277

BK

преди 14 години

Този Лъчезар Богданов явно не живее с 500лв. на месец и не гледа две деца, едното от които е бебе, за да си позволи да говори подобни глупости. Това е единственото положително нещо, което направи предишното правителство.

276

Избирател

преди 14 години

ПОРЕДНИТЕ ПОДЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРЦА

275

bulgarka

преди 14 години

ISKAME SI STANISHEV!!!!!VURNETE SI NI STANISHEV!!!!!!

274

Di

преди 14 години

A ne moje li vmesto 240 deputati da ima 50?I zaplatite im da sa po 300 lv?I ne moje li Tcecka Tcacheva da vzima 400 lv vmesto 6000 kakto vzima sega?I deputati i ministri da sleznat ot mercedesite i ot bmv-ta?Da polzvat gradskia transport!!!Niakoi znae li kakvo e stanalo s Maria - Antoaneta - pravitelstvoto da si pripomni istoriata na Maria Antoaneta speshno!!!!

273

Анонимен

преди 14 години

4udqt se kak da ni go nahakat o6te pove4e

272

Коко

преди 14 години

Съгласен съм, че е опипване на почвата, но в друга посока - наливане на допълнително напрежение в обществото, приписвайки мерките на финансите, и дестабилизаране на правителството с цел трупане на дивиденти на трети лица от опозицията и опонентите на Дянков и Бойко.

271

Анонимен

преди 14 години

Бойковата банда ГЕРБ е инкубатор за некадърни *** и за дебелогъзи крадци...

270

Анонимен

преди 14 години

Еврика! Целта е пенсионерите с малките пенсии да изпаднат в шок от новината за новия неприлаган досега данък, да вдигнат кръвното до непознати граници и.... Няма го човекът, няма го и проблемът! Ето откъде ще дойдат парите за наложителното увеличение на заплатите на любимите депутати, които вършат толкова работа за доброто ни. И етикетчета ще ни сложат за ГМО-то и разни други работи...

269

Анонимен

преди 14 години

Дянков да обясни как така няма пари,а всеки месец депутатите харчат по 30 бона на човек ?Че то направо комунизма си дойде !

268

ххххх

преди 14 години

За пенсионната реформа - господа, хората над 60 год. в Б-я са измъчени и изстрадали. Младите хора - нямат работа и стоят безработни. Няма друга европейска държава, която да плаща пенсии по нашите измислани формули.Къде са парите на хората работили 30-40 години, та не могат да си ги използват. Може би от ЕС искат реформи в тази област, а не във възрастта.

267

Недялкова

преди 14 години

Ако се спрат помощите на *** и ги накарат да работят(да мият и чистят София вечер,да ремонтират пътищата,да облагородяват зелените площи,да имат данък деца и НАЙ-ВАЖНОТО ДА СЕ СЪКРАТЯТ 100-140 ДЕПУТАТИ!!!!!! Направете сметка само колко пари отиват за тези търтеи,които са там само за лична облага но не и да помогнат на нас трудещите се.

266

Седларов

преди 14 години

Според мен е хубаво нацията да Оцелее, а за уцелването - не знам, аз по принцип стрелям лошо понеже съм пацифист.

265

nnnnn

преди 14 години

Ако антикризисните марки са само проучване на почвата, това е дело на на някой много болен мозък, тъй като народът е вече 20 години постоянно под напрежение. Унижаван и мачкан!А, за мнението на частния бизнес - тези трудещи се на частния фрот хора, къде бяха тези 20 години, където масово бяха в сивия сектор, укриваха доходи и данъци, работеха и продължават да работят в сивия сектор, сключваха договори за хиляди до милиони с държавта, а след това нищо не свършваха и си прибибраха парите.

264

Аби

преди 14 години

Еееейййй..... ще ни докарат до просешка тояга тези и това си е, особено дянкоффчето направо ми се бие, този канален плъх докара държавата до фалит

263

Анонимен

преди 14 години

НЕ СЕ ЧУДИ, ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ДЯНКОВ, БЮДЖЕТ НЕ МОЖА ДА ВЪРЖЕ, ХЕМ ГО ПРЕДУПРЕЖДАВАХА, А ТОЙ НИ ЗАЛЪГВАШЕ, ЧЕ ПИЦАТА Е ПОСТНА, НО Я ИМА. ИМА, ИМА, АМА НЕМА. И ЗА ТАЯ РАБОРА ПРЕМИЙКИ СИ ВЗЕХА, А СЕГА НАРОДА ДА ГО ДУХА.

262

мен

преди 14 години

като се свика Великото Народно Събрание освен промяната на герба, да се редуцира и броя на народните представители спрямо броя на българите,т. е. около стотина депутата са ни напално достатъчни. А пак и по- лесно ще ги храним, че вече виждаме зор.