497

Анонимен

преди 14 години

q se osuznai malko ...

496

фенка

преди 14 години

Браво Първанка! Дръж се, ние сме с тебе! Ти ще бъдеш още дълго начело на държавата, тъй като си умен и политик, а не като тези нещастници в момента! Дори и тези, които гласуваха за тях, им видяха акъла, т.е. липсата на такъв.

495

azaleq

преди 14 години

Стига са ни крали.Това правителство доказаха, че не стават. Нека сложим край:bgpetition/protest-upravlenie/index.html

494

Балин

преди 14 години

Като гледам вече си го направил тук!

493

Vili Ivanov

преди 14 години

a... ама тоя още ли е президент.....Виц на годината:България- европейската старна с президента от ДС. Просто сме номер едно, както винаги.

492

Ясен

преди 14 години

Гоце доносника пак натопи другарчето си!

491

гггггггг

преди 14 години

май президента ни наплю всички и най много себе си

490

,у,

преди 14 години

И ТОЯ ще ми говори за демокрация и честност. Ще ПОВЪРНА.

489

Недялков

преди 14 години

Разбраха и слепи и глухи колко са недъгави управляващите ! Симчо, Цецко и сие да си ходят!

488

валя

преди 14 години

КОито плюе президента,плюе България.С вас сме господин Президент.

487

desi

преди 14 години

Първанов най-достойния мъж в България.С теб сме.

486

Bulgarin

преди 14 години

абе кфото и да говорим..на Първанов му мина времето! :}}

485

ние

преди 14 години

...Ако не бъде изтеглено това искане, ако не бъде прекратена процедурата тогава ние ще работим в друг режим", каза държавният глава...!Хайде,хайде....всичко си върви по твоя сценарий. Искаш да те катурнат....за да имаш време да се занимаваш със своя партия,която трябва да направиш за следващите парламентарни избори...! Искаш всички да те смятат за жертва и репресиран от това управление...а стига с тези евтини комунистически номера. Нищо ново не можеш да дадеш на това общество...!

484

анонимен

преди 14 години

Някой може ли да ми каже защо единствено коментарите към тази статия: "Първанов се държи така, сякаш 20 години е живял другаде не работят или PR - те на Цветанов, се усетиха, че предизвикват обратния ефект?!

483

???

преди 14 години

'Цветанов обясни още, че ще направи опит тази седмица да се срещне с членове на Висшия съдебен съвет. ВСС поиска да се срещне с Цветанов след негово изказвание, че висшия орган е компрометиран. Това заключение той направи на среща със Съюза на съдиите, която сам определи като много конструктивна". Цветанов отказа да влиза в детайли, но заяви, че Алексей Петров и Красимир Георгиев-Красьо Черния са имали влияние върху ВСС. Изводите ми са на база информацията, която съм имал, но не мога да конкретизирам", каза министърът.'Дали октоподът има пипала и във ВСС ?Отговорът на този въпрос може много лесно да се разбере - всичките 25 души от този съвет минават тест за лоялност през детектора на лъжата и всичко ще стане ясно едно към едно !Аз се обзалагам, че Цветанов ще излезе прав като е казал истината !Забравих, че според много от съдиите у нас престъпник е не онзи, който е извършил престъпление, а този, който не е престъпник и е казал истината като е засегнал нечии интереси ...Забравих, че у нас нямаше и проституция по закон, а гъмжи от жрици на любовта, които се отчитаха на Трактора ...Учудващо е, че никой от тези 25 - ***, които членуват във ВСС , досега не изяви желание да се подложи на тест за лоялност чрез детектора на лъжата, за да ни убедят, че са с чист морал и чиста съвест !?Нека Лазар Груев пръв да се тества за лоялност чрез детектора на лъжата, за да се убедим, че е с чист морал и чиста съвест !В противен случай за каква независима съдебна система и за какво обективно и безпристрастно правораздаване може да говорим ?' независимият ' съдия номер 1 у нас Лазар Груев беше назначен на този пост от Гоце / бивш агент на ДС / ...13 от всичките 25 - *** членове на ВСС са избрани от парламента на триглавата ламя ...За каква независима съдебна система става въпрос или НИЕ сме ***, че не го разбираме ?

482

английска му работа

преди 14 години

В Англия избухна скандал. Подслушвали и записвали националите по футбол. Ами, че то у нас това не само, че не е лошо, даже го имат за хубаво.

481

hamiren

преди 14 години

"Върви си Гоце! ", честният журналист Иво Инджев също е учил Москва както и президента. После е кореспондент на БТА в чужбина (значи партийно благонадежден), а после и директор на БТА. Тези които имат поне малко мозък в главите виждат, че отиваме към Сталиново време. Ще пеем песни за ББ, ще му издигнем паметник и т.н.

480

GENCHO

преди 14 години

KOLKO NAIVNI HORA IMA V BG ! PRODALJAVAT DA VJARVAT , CHE KATO SE SMENI TOZI S ONZI I NESHTATA SHTE TRAGNAT ! BALGARIA PO PATJA , PO KOJTO E TRAGNALA NIKOGA NJAMA DA BADE DARJAVA ! I ISUS HRISTOS DA DOJDE NJAMA DA JA OPRAVI . KATO MAHNETE GOCE KOGO SHTE SLOJITE ! VECHE 20 GOD.SAMO SE MAHA I RAZRUSHAVA ! NE E LI VREME DA ZAPOCHNE IZGRAJDANE !

479

НУЖДА

преди 14 години

НЕМА НУЖДА

478

Хараламби

преди 14 години

"сабале"? :)) хахахах :) ходи да чукаш козичките,селски :)