512

Ванката

преди 14 години

Хе-хе-хе...ти сериозно ли говориш? Президентът се вземал насериозно!? Ми че той ако не се вземе насериозно - кой бе? Гошо от кръчмата ли? БГ е прав - покрай глупостите, които се случват сред политиците и техните скандали, всичко остава на заден план. А да не говорим, че сегашното правителство се опитва да убие бизнеса в България с тези последни промени при данъците.

511

кай си

преди 14 години

Къв си ти бе? Като си скрит и анонимен с кво право обиждаш? Може би си комунист?

510

ПЕШО

преди 14 години

ДО 560 ТИ СЕ ЕДНО ТЪПО ЗЛОНАМЕРЕНО ***

509

мене

преди 14 години

Проблемът е доста дълбок.За да се оправим ни трябва лустрация.А то е: Всеки заемал ръководна позиция в БКП/БСП/, да няма право да заема ръководна или ключова позиция в държавните органи.Да но, Барозу и сие ще пропищят цяла Европа, защото и те са социалисти прокомунисти. И няма изобщо да се усетят, че те не са имали народно кръвопускане и такива големи мандати за да се осерат и те, каквито имат зад гърба си нашите добронамерени- само на приказка БК/С/П представители.

508

Plamen

преди 14 години

eto za towa trqbwa da ima nowa konstituciq,za da ne se kriqt we4e zad toq 4erwen parcal 6u6umigi kato Goceolu Sedef4owi4

507

az

преди 14 години

ТВЪРДО НЕ...ще си изкара мандата спокойно...колкото и да не им харесва на някой...

506

софи

преди 14 години

ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИ ПРЕЗИДЕНТА. МНОГО НА СЕРИОЗНО СЕ ВЗЕМА.

505

sgt.Hale

преди 14 години

И новият ще да е като старият-нечия марионетка, политическо ***...

504

БГ

преди 14 години

Националната ни трагедия е, че покрай идотски и никому ненужни въпроси като този: "Възможно ли е скоро да имаме нов президент?", ние подминаваме и като че ли забравихме основния въпрос: Възможно ли е най-накрая да печелим и да живеем в нормална държава?!

503

тт

преди 14 години

Досега се замеряха с политически досиета.Крайно време е икономическите досиета да се оповестят.

502

Борис

преди 14 години

Този скандал е от интерес на управляващите за ни отклонят вниманието от планината нерешени проблеми. Не вярвам на нито една от страните, защото това не е моя дневен ред. Дали е прав Дянков-Пицата или Първанов-Социалния не ме интресува!!! Хайде да си оправим държавицата господа-другари, че няма кой да ни е оправя.

501

ne4o

преди 14 години

a vazmojno li e nikoi da ne ni komandva aaaaaaaaaa koito i da doide vse taq ni6to novo pod slanceto

500

Strahil

преди 14 години

PUTIO MARINKIN

499

муспи

преди 14 години

Конспиратор казва самата истина без най главната й част: Всичките комунистически правителства се доставят едно след друго от евреите и даже Атака по някакви причини да се качи на власт, то ще е с цената на ангажимент пред синедриона за продължаване на генералната линия - ***, потурчване, мизерия - до унищожаването на България

498

конспиратор

преди 14 години

Всичко е една голяма игра измислена от шепа хора в залеза на социализма. какъв Първанов,какъв Дянков, какъв Бойко ,какъв Цар ?ти като си толкова мислещ Българино и много обичаш да взимаш страна, ще те попитам: какво е според теб ГЕРБ, защото според мен си е поредния роден провал.Е да намери се един бабаит да говори с езика на народа и всички влезнахме в капанчето, заложено от победителите в играта.лошото е ,че тези,които пишем по тези форуми обикновено сме от губещия отбор.Не се заблуждавай човече, супербойко не е нищо друго освен поредното парче от пъзела нареден преди 20 години от партийната върхушка

497

мен

преди 14 години

Гоце,защо не поискаш извинение от избирателите на ГЕРБ,АТАКА,СИН.КОАЛИЦИЯ, за дето ти разтуриха рахатлъка с тройната(корупционната) коалиция.

496

Конституционен съдия

преди 14 години

Знаете ли, че даже да успее глупавия ви импийчмънт (баси красивата българска дума!), Президент на Р България автоматично става ген. Ангел Марин. Може и да е з добре!

495

fack

преди 14 години

Slavi Trifonov !!

494

данъчен

преди 14 години

Не само на Първанов, ако обичаш! На всички и най - вече на новите "народни представители". Като как така имат обширни поля и гори, банки, тържища, вериги хотели. Да покажат откъде са започнали и как бизнеса им е прогресирал. Това са данъчни декларации, кредити и т.н. Ха да видим кой - кого.

493

nikki

преди 14 години

Ми да си заминва , отдавна трябваше да си отиде , червения "авджия".Много дълго се спотайва , покрай тройната власт. ***.. !