13

Наблюдателка

преди 14 години

Ако отпадне ДДС-то,сигурно ще се прибави нещо друго в аванс.

12

Стига Ве

преди 14 години

Абе хора, стига с тоя Дянков. Дрънкате само едно й също. Дянков е част от цялото управление, щом е направил така, значи всички са го одобрили. И второ, аз съм като държавата, искам много неща да направя, ама нямам пари и на доктор не ходя, щото нямам. Така, че дрън - дрън, нищо не променя!!!

11

хахаха

преди 14 години

Да бе, да отпадне ДДС-то за да могат да си го врътнат като печалба. Я идете да видите в Румъния какви цени на лекарствата имат, а и те имат ДДС?!?!?!?

10

Даола

преди 14 години

ДДС върху лекарствата в настоящата ситуация в България е чист цинизъм. Да отпадне, но от това да не се облагодетелстват само фирми- вносители и аптекари.

9

Анонимен

преди 14 години

в период на криза 1 нешо с раз да направи власта за хората стига с тези коментари и чакане и мислене и бутане хората си умират

8

пациент

преди 14 години

За сведение на всички доплащането не е 160,а 204,42 лв.На 1.03.2010 г. си закупих Мирапексина,понеже не мога рязко да го спра-има опасност да изпадна в кома.Това е животоспасяващо лекарство.Как не могат да разберат тия хора,какво означава за нас болните от паркинсон дори само стреса,който ни причиняват.Явно целта е да ни премахнат,да нямат харчове по нас.Ние ли ще пълним "пицата" на Дянков!?....Дано му е сладко...и всяка хапка да му напомня,че някой от нас загива и то в ужасни мъки.

7

оптимист

преди 14 години

Мислехме си, че от това по - зле на може, а то можело.....Бяхме на дъното, кризата ни такъпка в калта, а сега начела с Дянков само копаем все по-надолу.

6

Реалиста

преди 14 години

5Мони Дянков е виновен с своята шизофрения която не е лекувана на време!Лошото е че колко и да вижда Бойко, че всички ние мразим и ненавиждаме Дянков той все още го държи за министър!!!

5

Анонимен

преди 14 години

Който е отговорен за този геноцид, уволнение и на съд.

4

невролог

преди 14 години

Това доплащане за болните от Паркинсон е равносилно на спиране на лечението и бавна и мъчителна гибел. Това е геноцид.

3

Пациент

преди 14 години

Този резерв май Дянков го прибра за да си крепи "балансирания" бюджет, а министър Нанев каза, че бил "виртуален". Сега не са превели парите за Януари на лекарите, зъболекарите, аптеките, болниците...Излиза, че "финансовия гении" си прави всички сметки за наша сметка.

2

Анонимен

преди 14 години

Касата има не 0,5 , а 1,5 милиарда резерв. Само че този резерв не е предвиден за изразходване от плебеите, които си плащат, за да го формират. Той ще отиде за офисчета и заплатки на раздутия щат на тази абсолютно паразитна структура. Всички искания са логични и заслужават подкрепа. Дайте повече информация как да ги подкрепим тези хора, те се борят за нашите ПРАВА!

1

хей

преди 14 години

Много правилно искане! Защо касата трябва да има близо 0.5 милиарда "резерв" при криза в държавата? И без това бюджетът всяка година спасява болници, защото касата свива парите.