242

Анонимен

преди 14 години

Г-н Първанов, имахте цял един управленски мандат на разположение да я свършите тази работа, но бяхте пракалено заети да крадете.

241

Анонимен

преди 14 години

Оставети ги тия ***,те са мафиоти и сами ще се изтребят

240

Анонимен

преди 14 години

Гледам новините , влизам в разни новинарски сайтове и навсякаде само едно и също разиграване и оповестяване политическият цирк на управниците ни.През времето докато говорят из медийте ,а народа спори и недоволства се точат парички от всякаде...

239

Petkan

преди 14 години

Ne vi li Pisna da si Vadite Kirlivite RIZI........ami zemete svur6ete ne6to polezno za tozi strada6t i izpadnal v nemotiq narod :( :( :( nqmam dumi

238

agent goco

преди 14 години

всички са добри и работещи , вие сте балъци и *** , хората действат а вие пишете :) нали това искате едни да ви крадат а вие поне да имате право на коментар ;) ето че се сбъдна :)

237

комбайнер

преди 14 години

аз едно не мога да разбера,КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДА ХАРЕСВА ТОЗИ ПЛАЗМОДИЙ,,това наистина ще си остане най голямата загадка на т.нар.преход в БГ за мен.как това НЕЩО Гоце е президент?!

236

Човекът Евро

преди 14 години

Агент Гоце, помня те още като долен гъзолизец в МГ-то в Перник ! Скапан *** ! Мястото ти е в мината, не на Дондуков !

235

чекист

преди 14 години

Допуснах неволно грешка. Цветелина еснаха на Член на Политбюра-/покойния абаджиев/ а Пръмова и Кунева са етърви и снахи на Пръмов канд.член на Политбюро и секретар на ЦК

234

чекист

преди 14 години

Така е най лесно:-, Говори, Млъкни,стани, легни... Не знам къде си на служба. При СерГей, при Бате Бойко или При Командира, та така се впрягаш. Какво човека което пише не е истина. Кой от тях не е бил комунист-Бойко, Цецо,Цецка, Доган или Костов не е кандидатствал и чел марксизам. Велчев и СерГей ве са ли внук и син на членове на Политбюро. Цветелина Бориславова/Абаджиева/, Пръмова и Кунева не са ли съответно снахи на секретар на ЦК и Последната на член на Политбюро? На бас готов ли си?

233

Анонимен

преди 14 години

Долна, компрометирана, доносническа *** - МЛЪКНИ!!!

232

анонимен

преди 14 години

Така си е. Бойко още осемнадесет годишен евлязъл в партията, Цачева партиен секретар, Костов кандидатствал, Президента е ясен, на Върховния съд също, На Бойко приятелката бивша снаха на Политбюро, Цветанов и той е бил ***, абе то наиситина СерГейчо ще се окаже, че не е бил, ама той пък е с розови прашки:))) и халал да им ена комунистите. Гешев не можа да се справи с тях, но Гейчо мамата ще им разкатае. Може да сме зле, но е един купон в политиката-двадесетгодишен...

231

Чекист

преди 14 години

Вмомента май единствения от политициете и държавниците които имат някаква реална ввласт и не са били или кандидатствали в Бкп е Май само Станишев. Той май и власт си няма вече никаде. Ни В БСП, ни при Елена:))

230

рррррр

преди 14 години

А защо биеха *** в Америка ?Всички които сме били тук последните 20-30 г видяхме какво стана не е нужно някои да ни казва как е било защото сме го видели с очите си .Едно време ако не беше предложен от партията нямаше как да се издигнеш над останалите сега повечето преуспели имат кариера в ДС или службите към МВР . Да ама се казва ,че е са умни не с връзки като едно време!

229

чекист

преди 14 години

За коя Царщина говориш. Ние с един господин говорехме за Романови. Ти вероятно за българската. И я ми кажи тогава Калинке, каква я свърши царщината след трите войни-с тридесет процента по малка територия и граничиме само с българи.Какви я свършихме ли след това? А ми за тридесетина години станахме ядрена и космическа държава и нямаше клошари и хора по *** да ровят. Нямаше и такива озверели хора като теб и Костов се препитаваше с марксизъм. Нещо да не е така?

228

Боба Фет

преди 14 години

Гъци,гъци,Гоце Триперо!Он, че дава оценки, аааа, гнусотника му неден!

227

PREZIDENTA NI

преди 14 години

PREZIDENTA PREZNAVA 4E ZNAE ZA - ;DALAVERI; A MAL4i _ TOVA NEGO LI PRAVI SAU4ACTNIK V TEZI PRESTAPLENIIA???

226

Анонимен

преди 14 години

"Като Гоце - няма друг" Е ПА НЕМА

225

gri

преди 14 години

Учил съм я политикономията. На социализма е.

224

Gri

преди 14 години

В периода 1980-85 г. всички преподаватели по идеологическите дисциплини (в това число и по политикономия) бяха приети в БКП. Едва ли са пропуснали другаря Костов

223

пппппп

преди 14 години

това ми напомня на оня стар виц, в който комунистите на въпроса: защо потъпкват човешките свободи?, отговаряли, А вие защо биете *** в Америка?