134

leodji

преди 14 години

Трактора при Топлото на топло

133

Анонимен

преди 14 години

Е сега трактори ли ше топлим?!

132

Анонимен

преди 14 години

Б.Б. и Ц.Ц. ще хванат Трактора за коляновия вал, а себе си за палците!!!

131

Bullit

преди 14 години

Не бъдете наивни да мислите, че ББ прави истинска чистка, по-скоро ще си отмъсти на 1, 2-***, останалите вече ги пратиха да си ходят по живо по здраво поради липса на доказателства. Тази сапунка я гледаме вече 20 г, нищо ново под слънцето, при ББ също няма нищо хубаво за Б-я да се случи.

130

Анонимен

преди 14 години

по- голяма мафия от прокуратурата и съда няма.Бойко от там да почне чистката , а не от престъпниците.

129

Вени

преди 14 години

Защо в Бг няма глаби за адвокатите за ОБИДА КЪМ СЪДИИТЕ ?

128

Анонимен

преди 14 години

Банките с непрекъснатото вдигане на лихвите и отнемане на имоти тероризират повече гражданите отколкото бандити като "трактора".

127

МУСТАФА

преди 14 години

Благодарим за напомнянето!Поклон пред една велика личност!ОБЕСВАНЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИХристо БотевО, майко моя, родино мила,защо тъй жално, тъй милно плачеш?Гарване, и ти, птицо проклета,на чий гроб там тъй грозно грачеш?Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,затуй, че ти си черна робиня,затуй, че твоят свещен глас, майко,е глас без помощ, глас във пустиня.Плачи! Там близо край град Софиястърчи, аз видях, черно бесило,и твой един син, Българийо,виси на него със страшна сила.Гарванът гр

126

бг

преди 14 години

А БЕ ТОЯ ДРУГАРЯ ПЕТРОВИЧ КВИ ГИ ПЛЕЩИ ИМАЛ ЗАКОНЕН БИЗНЕС КЪКЪВ БИЗНЕС БЕ ДРУГАРИО НАЛИ СИ БИЛ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ

125

Анонимен

преди 14 години

Не , защото трактора е прякор !!!Щеше да е с пълен член ако Цецо беше окаушил истинки трактор , но тя натам отива работата.

124

****

преди 14 години

а какво ще стане с тракторчетата по райони?

123

Анонимен

преди 14 години

Ами нали именно Народните съдии ни докараха на това дериже да сме най-бедната и най-корумпираната държава в Европа.На някои хора явно им е много къса паметта.

122

Статисъик

преди 14 години

Откакто е арестуван Трактора на 10.02 безработните са се увеличили с нови 9000 ...

121

читател

преди 14 години

Фарсът който започна в Б.Б. в МВР като главен секретар, сега продължава, ама вече на държавно ниво. Имитация на дейност на още по-големи обороти.Да има храна за балъците.

120

Анонимен

преди 14 години

ха ха и кво стана сега? 25 човека хванаха за наглите ,къщи,филми,барети дрън,дрън трима останаха в ареста! Октопод 13 човека хванати ,доказателства,***,таксита,данъчни измами,убийства, секретни документи от ДАНС и вътрешна информация за ПАРАЛЕЛНО МВР, дрън,дрън само двама остават в ареста. Министри,депутати щяха да влизат в затвора,дрън,дрън.. Бойко кефиш ме ама явно си по голям кьор фишек и от Яне. Май наистина не ставаш. Гласувах за теб ,надъха ме но на следващите избори забрави.

119

Анонимен

преди 14 години

В България явно наистина има нужда от Народен Съд .Този няма да свърши работа ,Самата Куцкова каза че съдийте могат да бъдат съдени само от съдии.Е ние ще добавим Народни.

118

ЧЕРВЕНО И ЧЕРНО НАМЕ

преди 14 години

Правилно, нека полежи малко човека - крайно време беше.От 20 години бачка за държавата - изгърбил се е от работа

117

Анонимен

преди 14 години

Как така при наличие на обвинения в сводничество и склоняване към проституция, магистратите щи игнорират показанията на всички работещи като масажистки, стрийптизьорки и компаньонки? Нямало документални доказателства? Че кой сводник и сутеньор изготвя писмени оферти и касови бележки с надпис "такса за сексуална услуга"? Че то така и неплащането на данъци ще си бъде оправдание пред частичнотго им плащане. БЕЗОБРАЗИЕ!!!

116

НЕ зависима

преди 14 години

Ние разчитаме на "НЕ зависимата" власт. От нея нищо не зависи, квото каже др. Цв Цв. Ако нема доказателства ша са разчита на баячки, гледачки и прорицателки..... Може би, ако някога, евентуално......абе *** бе Уили...!!!!А иначе тракторчето не е цвете за мирисане...

115

Алексей

преди 14 години

Цецо я вземи ме прибери и мен за молко в Ареста и аз се казвам Алексей.да ми вдигнеш рейтинга.Нищо че съм невинен.За два дена за спорта .