34

фют

преди 14 години

Стига коментари и анализи. Проорите трябва пряко да участват в разследването на всяко криминално деяние, да събират доказателства наравно с МВР и да повдигат качествени обвинения, а не да се "крият" зад думи от рода "изясняване на ..обстановката". Вие докато си я изясните ще Ви мине мандата. Бъркате терминологията.

33

metodiev

преди 14 години

NIKOLAI KOKINOV DA SE PAZI CHE E SLEDVASHTIQ!!!

32

5555

преди 14 години

ако на тоя му врътна един шамар дали ще ме съдят и после срещу 200 лв ме пуснат

31

SAPATA

преди 14 години

Така е. Ще изясняват.... Премии, рушвети...

30

марти

преди 14 години

Тези нашите умници взели да си изясняват картинката на престъпността у нас от месец септември???Ами допреди това къде бяхте бре,другари???Да не би да ме държахте за онази ми работа???Нещастници такива,всичко се знае и от най-малките деца в тази държава,а те щели да СИ ГО ИЗЯСНЯВАТ!!!

29

Анонимен

преди 14 години

Извинете, ама то няма адресна регистрация, защо трябваще да регистрираме ГСМ-ите и МВР да има постоянен достъп до интернет комуникациите ни?

28

клиентче

преди 14 години

Г-н Велчев,офисите на адвокатите плачат за ревизия.Лукса им идва малко в повече.Ревизирайте ги,може някой да Ви "ИЗПЕЕ" как посредничат между престъпниците и следователите,проорите,съдиите и пр.Голяма част от адвокатите са бивши следователи и проори.Връэките им са несамо топли,ами даже парят.Бъдете мъж!Длъжността Ви го изисква.Ако за първи път ги чувате тези неща ще ме разочаровате!Точно покварната съдебна система съэдаде"НАЛИТЕ"и то няколко броя,"БРАТЯ ГАЛЕВИ",безброй животински имена.

27

!

преди 14 години

На народа му писна всеки ден да чете за нови престъпления, извършени от стари познайници на полицията и проатурата.За това ли плащаме данъци?И реват за коледни добавки, а престъпниците са на свобода.Изяснявали ... сякаш нещата не се знаят ... може би изясняват от кого да поискат повече пари?

26

Чичо

преди 14 години

Тез явно много са ***.Сега не могат да намерят местата къдет са ***.Луда работа ей луда.

25

Nasko

преди 14 години

Дали главния Проор, ще престане да се държи, като преподавател най-после???Проверявали, ...Е???Има една журналистка В.Томова, която Ви засипа с факти за кримиконтингента, а Вие се правите на ни лук ял, ни лук мирисал!Този Мошенник - Цанков, лека му пръст, с ия благословия живя толкова след всичките си ИЗМАМИ????За кого работеше , или вие не четете и мо;бите до Вас????Г-н Велчев, стига вече демагогия и празноговорене, акоси бяхте на мястото, отдавна да бяхте вкарали такива като Цанков на

24

sgt.Hale

преди 14 години

Тоя пернишки дилър да не братовчед на Гоце...Гледам и той е Седефчов????

23

Гошко

преди 14 години

Абе имам един двама дето не са ми симпатични, дали да не ги гръмна пък да го запишат на Маргините? Аман от *** политици дето ни мислят за балами. Сега е момента Дянков да каже, че Маргините са източили бюджета. Абе изобщо Маргините са виновни за всичко.

22

аноним

преди 14 години

Интересно, след като Кокинов и Цанков не са си говорили по съдебни дела, а Кокинов е знаел, че Цанков е криминално проявен, това не са ли нерегламентирани контакти на Кокинов?

21

Българин

преди 14 години

Копие от в-к"Струма":Дилърът Радо Шемета, оставил наркоман да умре пред очите му, се отърва с условно наказание5 Януари 2010 145 прочита Човек на разстреляния Райко Кръвта с 2 присъди остана на свободаПриключи поредната съдебна сага срещу пернишкия наркодилър - 25-годишния Радостин Методиев Седефчов - Радо Шемета. Срещу него бе повдигнато обвинение за наркоразпространение и неоказване помощ на изпаднал в безпомощно състояние наркоман. В резултат от бездействието му почина Стефан Николов Лозанов.Две години и три месеца лишаване от свобода с тригодишен изпитателен срок и 5000 лева глоба е наказанието за дилъра на хероин Радо Шемета. Той бе изправен на подсъдимата скамейка след като на 18 март миналата година бе хванат с хероин, приготвен за продажба, с концентрация 0,6246 грама, със съдържание на активен компонент диацетилморфин 32%.По същото дело срещу Шемета бе повдигнато и обвинение за това, че на 9 март 2009 г. в пернишкия квартал Мошино, в местността Робовир, при непосредствена опасност за живота на Стефан Николов Лозанов не се е притекъл на помощ, Радостин е продал на Стефан хероин, при приемането му наркоманът е изпаднал в безсъзнание, а по-късно е починал. По това обвинение съдът наложи на Радостин само пробация за 6 месеца. Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Софийския апелативен съд.Радостин бе от групата на показно разстреляния наркобос Райко Василев- Кръвта. След разбиване на десетчленната група през януари 2007 г. само Шемета не се споразумя с проатурата и по-късно бе наказан от Пернишкия окръжен съд на три години лишаване от свобода условно. Последва обжалване на наказанието, при което Софийският апелативен съд го оправда. Решението на САС се обжалва от апелативния проор.

20

Гюро

преди 14 години

Понеже модераторчетата, следват повелята на силните на деня (разбирай ББ), не може да се пише свободно думата М А Н Г А Л. Затова трябва в умалително снисходително, милосърдното склонение - ***.

19

Аз

преди 14 години

Разбира се, не става въпрос за " и те" а за *** Т Е!!!

18

Аз

преди 14 години

Животът ни е попфолк! Гадни комунистически кланове се боричкат за властта, крадат като за световно, ние сме им Крепостни- на тях и на ите!

17

Анонимен

преди 14 години

основания за паника наистина няма. в Италия например се гърмят от 50 години насам, но Европейската комисия не излиза с изявление след всяко убийство там. Мен какво ме грее, че престъпници се гърмят един друг? Аз нека да си слагам храна на масата всеки ден и да съм на топло, а те да правят каквото си искат помежду си.

16

Милен

преди 14 години

Нов бардак се прави с нови *** В И . Това е допълнение е заради гадното *** на днес.бг

15

Жо

преди 14 години

ИНТЕРЕСНО Е, КАКВО са обсъждали в Проатурата Боби и Кокинов, щом това не са официално регистрирани показания? Може би са коментирали някой мач...