102

The Knight

преди 14 години

Изяснете се как точно Яне е скочил на Бате Бойко!Най-вероятно с гол *** напред!Обаче май е забравил да си сложи ламарината на ***,-както го беше посъветвал един негов колега-депутат....И в резултат на това Янето е получил един пожарникарски щранг в дупарата,или направо е поел цял пожарогасител!Яне,ле бело дупе!Ха-ха-ха:))))

101

Анонимен

преди 14 години

Членовете на Герб са бивши комунисти невярвате ли

100

ОДИСЕЙ

преди 14 години

НЕНЧО, БЛАГОДАРЯ ТИ, ЗА ПРЪВ ПЪТ ПОВЯРВАХ НА ПОЛИТИК И СЕ ИЗЛЪГАХ.

99

Ковалски

преди 14 години

Що ли ми се струва, че си абсолютно прав. Точно, кратко и елегантно.

98

Боби

преди 14 години

Възхищавай се, той нали човека за такива *** като теб го прави! Да му се възхищават! Ей заради такива като теб, възхитени зрители, няма да излезем никога от тази пиеса, на която през няколко години подменят сценария, режисьорите горе! Ти сигурно мислиш, че ще живееш още 200 г., но аз ти казвам, че времето е безценен ресурс и за 20 г. тези дето си играят с теб и им се възхищаваш си оправиха живота и на децата и на внуците и на любовниците и на брат'чедите! А твоя живот?

97

бай ДЖОН

преди 14 години

червената муха ЦЕ.ЦА е много опасна. Червена комунистка, така знае така БАЕ.

96

dj

преди 14 години

Ivan Kostov...strah gi e ot nego...vsichko ostanalo dupedavci

95

Пламен

преди 14 години

скоро милиционерският *** на ГЕРБ ще лъсне с пълна сила - жалко за България

94

debat

преди 14 години

DO 83:DANO IMA POVECHE HORA KATO TEBE,CHE DA TRUGNE BULGARIQ V PARILNA POSOKA...SAMO KOSTOV I QNEV

93

Анонимен

преди 14 години

Ха сега разбрахте ли че стар комунист със стар комунист където са имали партийни книжки навремето немогат да са врагове няма такъв филм още ама народа пак са фана на играта им и ето резултати вече излизат наяве .

92

Анонимен

преди 14 години

Я тукъ Фурмите у Форумъ да седнът и да напишът идно националну думашну по блъгърски язък и Лили-ти-го-тура.Заглавиету на писемната рабута е:Моето директно участие в Блгарскиът язък и личниът ми пример в приносът към мене си, като визша форма на националното ни самосъзнание в борбата с поробителите, лихварите и банкерите на вчерашна, днешна и утрешна България като залог за моето интегриране в структурите на Европейският съюз, Съединените Американски Щати и Венецуелската Партийна Организация, така че един ден никой да не доволен, задоволен и удовлетворен както е било по времето на Зар Боре, Козар Тоше и Бобър Бобе.

91

Анонимен

преди 14 години

TOVA E EDIN CIRK,IMA LI ZNA4ENIE KOI NA KOGO SE E NAVEL,SLED KATO SA ZAEDNO OT EDNA PARTIA,4ERVENI KHMERI

90

BONO

преди 14 години

НИМА БОРИСОВ СЕ НАВЕДЕ НА ГОЦЕ ? ЗАНАЧИ БОРИСОВ НИ ПРЕДАДЕ ВСИМКИ КОИТО ГЛАСУВАХМЕ ЗА НЕГО. СЪЮЗА С ГОЦЕ ЩЕ ГО ДОВЕДЕ ДО ДЪНОТО.

89

eeer

преди 14 години

Новия Жорж Ганчев

88

Анонимен

преди 14 години

ISTINATA E, 4E VSI4KI TRQBVA DA SE RAZGRANI4AT OT GERB,I KOSTOV DA NE SE NATISKA TAM,TEZI 6TE IZKARAT HORATA NA YLICATA,OT MIZERIQ I GLAD.KOLKOTO PO BYRZO SI IDAT,TOLKOVA PO DOBRE ZA NA6ATA SKYPA RODINA,PISAH LI VI PREDI,4E SA ZAEDNO S BSP,ZA6TO NE MI POVQRVAHTE?????

87

Един българин

преди 14 години

Този пъпчив *****ст какво си мисли, че може да обижда който и когато си поиска. Браво на ХЕМ Цецка, ХЕМ Цачева!!!

86

ОДИСЕЙ

преди 14 години

81 Дано си прав, иначе много лошо ни чака.Не е излишно обаче да бъдем нащрек

85

Анонимен

преди 14 години

MNOGO STE PRAV,TOVA E SAMATA ISTINA

84

ОДИСЕЙ

преди 14 години

Дано си прав, иначе много лошо ни чака.Не е излишно обаче да бъдем нащрек.

83

Луцифер

преди 14 години

Г-н Янев, аз съм твърд привърженик на Иван Костов, но в случая Ви се възхищавам на смелостта и точността. Вие оповестихте една общо известна истина и то от трибуната на Народното събрание.ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Изгонването Ви само потвърждава, че сте ударили в десетката. Доносника - предател гоце не може да се скрие зад никаква цензура, той вече е напълно демаскиран...Бог да Ви пази!