26

YO

преди 14 години

KOI STOI ZAD KROSYO ???????? CIALATA SADEBNA SISTEMA E ZA SMIANA !!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 14 години

Какво значи наказани??? Ето вчера дадоха във Видин онзи мазник от съда оневинява *** дръзнал да бута и ръга журналистка. На мазньото от правосъдието му се вижда, че това не е арогантна и хулиганска проява. През това време безработният видински *** вдигнал чудна къщурка на няколко ката. Познайте защо съдята като е изслушал роднините *** е решил, че няма нищо обезпокоително в действието на грубият ***. Тези вече са супер дебилни същества и си гледат само интереса. Работят за престъпн

24

Красьо- белия

преди 14 години

Не ги наказвайте много, че всички са в кюпа!

23

?

преди 14 години

Хубаво де ,айде плюй камъчето - чий племеник е красю

22

Анонимен

преди 14 години

КОЙ Е ТОЗИ КРАСЬО И КОЙ СТОИ ЗАД ТОЗИ МАФИОТ???ЗА ДА ИМА ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОМЯНА В БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ, Е НЕОБХОДИМО ПЪРВО ДА СЕ СМЕНЯТ ЧЕРВЕНОТУРСКИТЕ КОРУМПИРАНИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР И 90% ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПРОКУРОРИ В БЪЛГАРИЯ!!! ЕДНОВРЕМЕННО С ТЯЖ ДА СЕ СМЕНЯТ КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕРВЕНОТУРСКИ СЪДИИ! САМО ТАКА ЩЕ ИМАМЕ ДЕЙСТВАЩА ПРАВНА СИСТЕМА! НАРОДЪТ ЧАКА ТОВА, Г-ЖА ПОПОВА И БОЙКО!

21

до 19

преди 14 години

Ами Бойко така наказва - с мъмрене. Той така ще накаже и Доган, нищо че ви лъжеше лапнишараните преди Изборите, че ще му вземе сараите.

20

Анонимен

преди 14 години

Как ще ги накажат тея магистрати, вместо дисциплинарно да ги уволнят и в затвора после, те сигурно с обществено порицание ще се разминат и какви са тея едностранни мерки, гледат само тея дето са говорили с Красьо Черния, а самия Красьо Черния кой ще разследва или той е невинен и нищо съмнително няма и доказателства няма. Бате Бойко и Eбaн Eбaнов къде гледат, небивало да се намесва изпълнителната власт в съдебната система, еми намесете са да *** мама му

19

До кога?

преди 14 години

До кога ще ни правите на луди бе, до кога ще се подигравате с народа? Какво значи наказания и в какво ще се състоят последните? От рода на невинна детска забележцица ли "Вече няма да правите така, че не е хубаво" и леко подръпване на ушенцатата? Не се ли срамувате бе? При бай Тошо навремето за 1000 лв.злоупотреби се отиваше в Белене с еднопосочен билет.ИСКАМЕ ОСТАВКИТЕ ИМ И ЛИШАВАНЕ ОТ ПРАВО ДО ЖИВОТ ДА УПРАЖНЯВАТ ПРОФЕСИЯТА СИ! ГАДНИ КОРУМПИРАНИ МАГИСТРАТИ ОТ КОИТО ОЧАКВАМЕ ПРАВОСЪДИЕ!

18

зоро

преди 14 години

Чудно, всички говорят за Красьо, а никой не казва - чий ПЛЕМЕННИК е той???

17

11

преди 14 години

Американец и българин умират и попадат в Ада. Дявола им предлага да избират едно от двете: български ад или американски ад. Естественно грешниците се интересуват каква е разликата...Дявола:- В българския ад ще ядете по две кофи *** на ден, а в американския само една кофа.Съответно българина плюе на всичко и избра българския ад. Американеца иска по-доброто и избира американския ад.След една година се срещат. Американеца:- Ти, приятелю направи много лош избор! Аз сутринта изяждам една кофа *** и цял ден съм свободен.Българина:- Нищо подобно. В нашия ад е българска работа - ту *** не са докарали, ту кофите не стигат за всички...

16

бай Пешо

преди 14 години

Всички говорят за извънземни но никой не ги е виждал.Този Красьо да не е извънземен че никой не го пита за нищо и не сме го виждали чер ли е или бял!Никой не го пита по какъв начин урежда тези назначения и кой стои зад него!Сигурно е ИЗВЪНЗЕМЕН!

15

Мимоза

преди 14 години

Аз друго не мога да разбера: Кой и с каква цел непрекъснато ни взема за пълни *** и ***? Алооо, в тази държава все още живеят и хора със средна и над средна интелигентност!!! До кога ще продължава този ЦИРК? Търпението ни е на изчерпване!

14

Анонимен

преди 14 години

И без друго се има с всички там !

13

Анонимен

преди 14 години

Аве тука има нещо гнило ! Струва ми се , че група магистрати чакалят зад комповете и пердашат минуси !

12

илия

преди 14 години

А БЕ ТОЗИ КРАСИМИР СТАНА ИЗВЕСТНА ЛИЧНОСТ. ЗАЩО НЕ МУ ДАДЪД ЕДНО КРЕСЛО В МИНИСТЕСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО?

11

Анонимен

преди 14 години

пуберче - *** - то, вече се хвана за работа :)))

10

Анонимен

преди 14 години

това с плюсовете и минусите трябва да го премахнат, защото всяко пъпчиво компютърно, пуберче - ***, може да слага колкото си иска, без изобщо да чете

9

Анонимен

преди 14 години

Е кво се оказва - целия съдебен състав, върховния орган на справедливостта и законите, е купен ? И ще бъдат наказани само дисциплинарно ? Само на мен ли ми се струва, че Наказателния Кодекс има спешна нужда от ревизия и връщане на Крумовите закони ?

8

до Турипалчев

преди 14 години

ааа, яко - пич кажи как ги праскаш тия минуси за отрицателно време ???

7

!

преди 14 години

Душички са нашите магистрати.А от колко години ни критикуват от ЕС за съдебната система, но управляващите твърдяха че няма проблем, защото няма доказателства.