172

до Методийчо

преди 14 години

Абе Методийчо я не ми се прави на бог с твойте правописни грешки и простата ти издухана като тебе сигорно фантазия. А това , че човечеството се развива в грешна посока и хората стават по зли си е вярно. Но такива ,,краища на света'' ще си останат по филмите. Не ,че на мен не ми се ще това да стане , а даже искам, но само с човека , защото ,ако не стане нещо той ще инищожи планетата Земя. Все още има и добри хора да не забравяме ( природозащитници, и др )

171

йеромонах Методий

преди 14 години

като заключение братя и сестри ще изразя своето свещеническо становище към заблудените и невярващи,че Бог има и ще дойде като крадец нощес когато спим и ни свари неподготвени нито с молитва нито с пост,затова в Светото Писание се казва"бъдете будни и се молете защото не знаете ни часа ни деня кога ще дойде син човечески", затова Ви умолявам по думите на св.ап.Павел"в всичко изпитвайте и в доброто се придържайте".АМИН!

170

йеромонах Методий

преди 14 години

В Светото Писание се казва,че светъ е в зло покрито,а това зло или този негативизъм ще дойде от безумните американци и от католицизма в лицето на папата,което е факт, което младите и непросветени морално духовно го наричат модернизъм,което е пълен апсуртизъм или хаос живеещи като софисти без никаква религия и осъзнателност и живеещи без никакви духовни ценности.

169

йеромонах Методий

преди 14 години

братя и сестри на тази Господня земя,това,че ще стане ще стане. Никой освен Бог отец,дори и Бог син и ангелите не знаят кога ще бъде края на света, както пише в светото писание,ще се явят лъже Христи, и ако ви кажат ето го там невярвайте,защото дяволът т.е.антихриста ще прилъсти ако е възможно и вярващите към заблуждение.а какво се казва,че дяволът ще влезе в кутията на телевизора и рогите ме ще висят от горе, това са антените.

168

Истината

преди 14 години

Страхотно сладко написана статия :) , браво на журналистта!

167

Веселин

преди 14 години

Не смятам да приемам критики от човек който пише "в филма" щом не знаеш елементарен български предсавям си те колко си ***!

166

Сил

преди 14 години

Прав си ....., а за промяната .... ми тя си е вътре в теб....пръсни я и около теб ..... :) Лесно е.. не мисля, че не им пука.... повярвай ми реалноста не е смао в твоята главица...

165

Сил

преди 14 години

хаахахахахаха...да долявам иронията... :):):) То все така става......само не знам защо ги има тия минуси на коментара..!!! ХХАХААХАХ

164

Сил

преди 14 години

ахахахаахахаахахаххахахахаахахахаххахахааххахха............................ Боже...-Защо,,,,,,,,,,,!!! Стига бе хора....... поредния период на криза .... хората имат нужда от ръка..... някой-който сътвори всичката тая простотия им я подава и оп- Нов световен ред..!!!А ЗА ФИЛМА ДАЖЕ НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА...!!! ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ, Ц В КОЯТО ПАК СЪВСЕЕЕЕЕЕЕМ СЛУЧАЙНО АМЕРИКАНЦИТЕ СПАСЯВАТ СВЕТА,!! АУУУУУУУУ..СЕ ЗА СЕФТЕ...

163

Стела

преди 14 години

Филма е супер,много ми хареса,гледайте го,няма да съжалявате

162

РАЗ ДВАЗ

преди 14 години

Еврейте ша платят и ша опраят положението,те ша на спасът,затва лягайте а спите

161

Оптимиска

преди 14 години

След сгромолясването ще очаквам да се възродя,ха-ха---------------------

160

Анонимен

преди 14 години

Кой не е объркан вече в тези времена (говоря по принцип). Масмедиите ни заливат с всевъзможна бълвоч. То не бяха щамове, не беше чудо, но както казват хората, както е дошло, така и ще си иде.Направете се равносметка до тук! Колко събития в света, т.е. мотивите за тях бяха Скрити от нас, обикновенните данъкоплатци и с каква цел ни маниполират (или не сме достойни, за да ни бъде казано..)На кой не сме угодни? Кой има изгода от всичко това, ставащо по света? Поне на този етап няма да разберем.

159

Z

преди 14 години

Нивата са девет, пообърках се, но няма значение:) Мисля си,че ако имаше дори 20% вероятност нещо лошо да се случи 2012, информацията никога нямаше да бъде допуснато да стигне до нас. Така,че каквото има да става ще става. Остава ни само да бъдем по-добри.

158

Z

преди 14 години

Съветвам ви да гледате " Secrets of the Mayan Calendar Unveiled Ian Lungold ". Филмът е научно- популярен и може да си го свалите от kolibka.com. Там е доста добре обяснен календара на маите, който реално не свършва на 23.12.2012, а на 28.10. 2011. Маите никога не са казвали,че идва края на света. За тях това е края на еволюционното развитие на човека- върха на тяхната пирамида, която всички знаем,че е на седем нива. Гледайте го и дано успеете да го разберете.

157

Културамиянко

преди 14 години

Филама е поредното сочно американско кюфте, ако не ви пука за сюжет и достоверност, а искате да се нагледате на всевъзможни ефекти си заслужава да го гледате. В противен случай само ще се издразните. Темата с края на света е интересна за мнозина и създателите на този филм са възпозват доста удачно от това. Но не предлагат нищо по-различно от всичко останало което сме гледали. SAME SHIT, DIFFRENT MOVIE :)

156

спокоен

преди 14 години

Споко бе, каквото и да стане американците ще ни оправят :)

155

Анонимен

преди 14 години

Интересното е че колкото по късно вечерта става толкова повече коментаторите са изперкали!

154

друг

преди 14 години

Много четох по тая тема,за 2012 година.Този път като че ли не е измислица.Всичко съвпада със злокобната дата.Бих искал да живея още много години, но този път фактите са неоспорими.Това което разбрах е че трябва да станем по-добри и може да променим нещата. Как става и как се променя нямам идея.Само съм сигурен, че четящите тук хич не им пука и това е най-лошото. Не правя девиденти пред БОГ, но съм съгурен,че почти всички читатели са невярващи .Това не е регилиозен сайт, но вярвайте!

153

друг

преди 14 години

Това е истината, за нас.Аз не искам да умирам по тоя начин, защото съм добър човек(ТАКА МИСЛЯ), но няма друг изход от положението.Това е!Имам дете и не искам да страда, но хората си го направиха.Дано БОГ НИ ПРОСТИ!!!Трябва да има край, който ще ни въведе в новото начало. АМИН!Страх ме е!