235

bgmake

преди 14 години

i az sam makedonec ot bugariamakedonia na makedoncitemakedonci+turci+*** =zaedno ke im nadvieme

234

haha

преди 14 години

А бил ли е информиран тоя ***-комисар за случая с българското знаме, което едни *** оскверниха и накъсаха а?

233

haha

преди 14 години

Тоя комисар що не доЙде нас българите да пита как сме и как ги търпим всички тия дето не знаят български език. Да иде по селата да види ,че няма българин, който да не е видял тормоз от тая зган ...то е ясно, че мръсните *** и турчиля са оревали пак света ,колко им е зле. Направо вече не мога да ги търпя тия дето все ни "препорачват" как да се държим.Ще се държим както си искаме, защото това си е нашата страна!

232

Кикирики

преди 14 години

Работното време на нотариусите свърши. И ся к'во трее да ми дреме , че ти си *** ?

231

me

преди 14 години

Аз пък препоръчвам на тоя комисар да си пие редовно хаповете :)))))

230

Анонимен

преди 14 години

баи колю,баи колю...ако те признаят за малцинство,следват права и привилегии,размирици,наблюдатели от ес,воиници на кфор,съд в страсбург и други подобни.....ти ако си баи,требва да имаш повече ум в главата...от такива баиовци като тебе скоро българите ще останат един вагон.

229

БРЮМ

преди 14 години

Смехххххххххххххх 2550 година като вземат албания в ЕС и вие ще се уредите.

228

Tina

преди 14 години

Какви фантастики пишеш, човече?! Аз съм убедена, че те са българи, но те са убедени, че коренът им и кръвта им е на "антични македонци", нямащи нищо общо с българите. Все едно аз да твърдя, че историята на Елада е наша и че това всъщност са били българи и че Сократ и Аристотел са "антични" българи. Ако в Македония наречеш нещо "българско", най-малкото ще отнесеш псувни. И те отдавна са започнали присвояването на нашата история. И, да - за мен това е проблем.

227

Бай Колю

преди 14 години

Ей тая разлика точно не ми е ясна! Честно! Какво значение има как се наричат, щом са българи?! Нали си убедена, че етническите македонци са в същността си българи?! Щом е така, наричайки историята македонска, те всъщност я наричат българска, не е ли така?! В такъв случай, какъв е пролема за теб?! Или не приемаш, самата история да бъде наричана македонска, защото македонската нация съществува и има опасност да присвои някаква част он нашата история?! Кое е вярното?!

226

Tina

преди 14 години

"Бидейки българин"??!! Само, че те се зоват "етнически македонци" и точно КРАДАТ историята ни и я наричат "македонска"! Ясна ли ти е разликата?

225

БГ

преди 14 години

Голем си мъШ :)))))

224

Кикирики

преди 14 години

Хайде мъжки, действай, докато не покажеш нотариално заверената ти собственоръчно написана декларация си просто един празнодумец. Сам си даде срок 2020, ако искаш и по-кратък си запиши все едно, хич и не ми пука къде ще се бесиш. Или сега доказваш,че си държиш на думата или че си ***. Чакам да видя какво си според самия теб :)

223

Бай Колю

преди 14 години

Всички сте много прави! Няма македонци! Не съществуват! Тези няколко милиона на запад от нас просто ги няма! Никога не са съществували! Никога не са съществували американци и австралийци! Те нямат история! Ако срещнете някога някой такъв, и ви каже примерно "Аз съм австралиец", да знаете че той е чист българин! Просто си мисли, че е австралиец, щото е ***! Това е! Всички сме българи на тая земя....без турците!

222

?

преди 14 години

Все съм се чудил защо Паисий е писал "История славяно-българска", явно и тогава е имало родоотстъпници, както днешните "македонци". :(

221

Анонимен

преди 14 години

и колко сте тези македонисти родени в България. Питам, за да имам представа за броя на честитките, които да ви изпратим, дали се събирате на пръстите на двете ръце, все пак искам да изпратя на всеки поименно честитки

220

Анонимен

преди 14 години

ОТГОВОР НА СКОПСКИ ИСТОРИЧАР,ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ КАК СЕ ИЗВЪРТАТ НЕЩАТА:-"ЩОМ МАКЕДОНИЯ БИЛА МНОГОНАЦИОНАЛНА ОБЛАСТ/ГЕОГРАФСКА/КАК ТАКА ВСЯКАКВИ ИМАЛО САМО НЕ И ЕТНИЧЕСКИ МАКЕДОНЦИ"!!!!????КАЗВА ИМ СЕ -Н-И--К-О-Г-А Н- Е-Е И-М-А-Л-О Е-Т-Н-О-С МАКЕДОНЦИ,ТО Т И ВИКА КАК В Г-Е-О-Г-Р-А-Ф-С-К-А МАКЕДОНИЯ МОЖЕЛО ДА НЯМА "ЕТНИЧЕСКИ "МАКЕДОНЦИ!!!!!!!!!!!!!!!ЦЯЛАТА ИМ ИСТОРИЯ Е ТАКАВА МАНИПУЛАЦИЯ И ФАЛШИФИКАЦИЯ!ДА-МАКЕДОНИСТИТЕ ФАЛШИФИЦИРАТ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ !БАJ KOЛJO ШТО УШТЕ НЕ ТИ Е JСНО????

219

Македонец от БГ

преди 14 години

Аз съм роден и жевея в България. По националност съм Македонец , не съм българин. Много се радвам като Македонец , роден и живеещ на територията на България, че е дошло време, и на нашата улица да изгрее слънце.Честитки за хубавите новини от Стразбург и до всички други Македонци като мен ,родени и живеещи в България.

218

малоумници

преди 14 години

това ли е проблемът на България бе господа *** от ЕС 50-тина македонисти обладани от попкръстьовския синдром, абе я духайте всичките

217

БГ

преди 14 години

Третата категория са хора осъзнаващи истината ,но опитвайки се всячески да заблуждават и манипулират останалите категории с цел политически и финансови облаги. Точно тази трета категория "македонци" поражда проблемити между двете български държави. Тези хора аз наричам престъпници. Ти ге наричай както искаш.

216

Анонимен

преди 14 години

EJ БАJ KOLJO ЗНАЕШ ЛИ КАКЪВ ТИ /ВИ/ Е ПРОБЛЕМА НА МАКЕДОНИСТИТЕ,ЧЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ДРУГИТЕ СА СЪЩИТЕ *** КАКВИТО СА МАКЕДОНИСТИТЕ.ЩЕ ДАМ ПРИМЕР И УМИШЛЕНО ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ,ТА ЕТО ПРИМЕР ЗА МАКЕДОНИСТКА МАНИПУЛАЦИЯ:-ПАПУЛЯС ПРЕЗИДЕНТ НА Р.ГЪРЦИЯ КАЗВА"ПРОБЛЕМА Е МНОГО ***,МАКЕДОНИЯ Е ГЕОГРАФСКИ РЕГИОН РОДИНА НА МНОГО НАРОДНОСТИ НЕ НА НЯКАКВА "ЕТНИЧЕСКА "МАКЕДОНСКА НАРОДНОСТ,ТАКАВА НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА И "ОТГОВОРА" НА ЕДИН СКОПСКИ ИСТОРИЧАР следва....