11

Vazmutena

преди 14 години

Tochno po bremeto na komisar Kuneva izleze sireneto sas tebeshir i svinska kaima ot svinski glavi bojadisana sas chervena boja- maika mi jade i poluchi hranitelno natrjavane....vav Balgarija se vnasjashe razvalena hrana sas novi etiketi....alkoholni napitki - opasni menteta...Kuneva se bazikashe sas Barosso i ne se uinteresuvashe che vav balgarskite hranitelni magazini se prodava otrova...!!!Prokleta da si do 10 koljano!!!!

10

Леле мале

преди 14 години

Ютилити??? Да и се не начудиш на българския на госпожата. Срам.

9

Анонимен

преди 14 години

Тогава що яде парите на държавата 2 години?! Гъска с гъска! Кога дойде време да си одиш и взе да окаш като вдовица за това, което й липсва! Пак те питам 2 години що си чеса хабибата у Брюксел?!

8

гошо

преди 14 години

Госпожо кунева като ви напиша името на латинеца излиза само една статия за вас и вашите борби .Статията започва с това че бойко борисов ще ви сменя.Престанете да се изживявате ,в брюксел и европа не им пука за вас,ако не е другата пръмова да произвежда новини около вас ще сте глас в пустиня.И накрая един истински Въпрост ,какво направихте през тези години за нас българите ,а защо не и за европейците .Нищо

7

Ми

преди 14 години

Браво г-жо Кунева, най-сетне някой да погледне в неговата си локва. Няма никаква защита на потребителите - смешно е когато искам да се оплача от топлофикация да се налага да звъня на телефон в мин. на икономиката и енергетиката - че нали са едно и също. и до кога ще продължава монопола на енергодоставчиците - да - има няколко компании, но са разпределени по райони в държавата, а не за всеки град. няколко пъти съм се оплаквала в КЗП и от техника и от тур-оператори и др. НИКАКЪВ ЕФЕКТ.

6

Анонимен

преди 14 години

Забранете сиренето да се прави от тебешир - това е защита на потребителите !

5

аман бе!

преди 14 години

Ей, тая комунистическа снаха, не се налапа? Никой не го е грижа за нас КУНЕВА, няма значи нужда и от тебе!

4

Гражданин

преди 14 години

Тая кифла Кунева като беше еврокомисар, какво направи за потребителя, освен да прибира по 18000 евро заплата месечно? Гнусната комунистическа снаха и крадла, да си затваря лайнометката защото трябва директно в затвора да ходи!

3

иво

преди 14 години

Никой, според мене.

2

Истински случай

преди 14 години

Преди ми се е случвало да си купя някой *** от Технополис и ако е дефектен - връщаш го и ти го сменят с нов. Сега вече не е така, купих си монитор оттам, който се оказа дефектен. При опита ми да го върна ми казаха че вече не правят замени - да се обърна към сервиза. Сервиза беше една стара леля назначена за виновна. Монитора ми го върнаха след 3 месеца. Не работеше. Платих си на фирма за да ми го оправят.

1

Анонимен

преди 14 години

Последно НИКОЙ или НИКОГО?