124

anim

преди 14 години

къде?какво правим?Къде видя държава?Къде видя живот?

123

SAPATA

преди 14 години

От снощи ви се чудя на акъла. Слепи ли сте, глупави ли сте? Такова е нареждането ли? Да се пишат глупости? Всички знаем за "честното" участие на ДПС в управлението. Е, защо не се споменава нито едно име от тяхната партия? Е. Етем, примерно. Повярвайте ми, този доклад не е "онзи" доклад. И поплювковците и минусарчетата ще черпят много.

122

Investor

преди 14 години

Можехте поне линк да сложите към източника. Половината ви сайтове имат бутон на тази мрежа, а вие тука един линк не слагате :) Странни хора сте...

121

smith

преди 14 години

В каква държава живеем!! ??

120

Червенков

преди 14 години

КРАДЕЦА ВИКА: " ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!"!Кога беше инфантилно управлението - сега или при Станишев! Те къде беше тогава мъдрецо от НЕПРИМИТИВНИТЕ червени ***!!!

119

свинският вирус

преди 14 години

Цирк "Борисов" продължава с представянето на евтините си селски циркаджийски номера, този път по повод на ДАНС. Номерът показване на секретен доклад бе освиркан от публиката, защото нито е секретен, нито е доклад, а е една обикновена партенка. А каруцата България продължава да е заседнала по всички възможни последни места в Европа и, дори след 100 дни управление, надежда взорът нийде не види.

118

surbina pak

преди 14 години

nishto chudno skoro nqkoq glava da padne ot kurshum.... mnogo kalno vze da stava

117

Анонимен

преди 14 години

Отвличане на вниманието на хората от най-болните теми,това е историята с този доклад.То не бяха розови беемвета,то не бяха супници по 3000лв.А това,което прави сегашното правителство,се крие сред приказките за компромати.Увеличаване на акцизи,увеличавене на винетки,на задължителни застраховки,увеличаване на осигуровки със 60% (за ЕТ),и най-страшното-предложението за здравната каса да покрива само минимален пакет услуги-за това е забранено да се говори.

116

Свиреп

преди 14 години

Зрелища, зрелища до гуша. Въпросът е до кога ще издържим без хляб ?!/вопъл на римски центурион в отпуска, попаднал в нашето съвремие/

115

виц на Бени Хил

преди 14 години

Осъдили Пешо Петров на затвор за издаване на държавна тайна. Той вървял по улиците и викал на висок глас: "Министър-председателят е ***!"

114

Идва режим на хунта

преди 14 години

Идва режим на хунтаИ участниците вече действат, като черните полковници в Гърция през 70 година! Смазване на медиите, страх сред журналистите, липса на обществена реакция пред очевидната инфантилност на управлението, гръмки и *** изявления без съдържание, примитивизъм във всичко, което се харесва на оскотелия и чалгизиран "среден" гражданин, по чиято мярка е кроена и държавната политика и инструментите и. СТрашно е.

113

капо ди тути фрути

преди 14 години

Това ако е секретен доклад, аз съм преродената баба Ванга!Не е доклад, а справка.Никъде няма гриф "секретно". Не е и оформен като такъв.Най обикновено писъмце на WORD, дето и аз мога да го напиша на компа.Информацията ми прилича на черпена от жълти вестници и слухове...Срам за "професионалистите", които са го изготвили. Чиста проба партенка, за отвличане на внимание и формален повод за нещо си...

112

Бахур

преди 14 години

...стана с хората които осъществиха цялата глупост. няма и никва файда от факта на разкритията около Р.Петков и осъществяваната от него оперативна работа (такива бяха обясненията поне-министър - оперативен работник - ЯКО!!!) с лица от конттингента. таааа-има някакви индикации, че социално-икономическата конюнктура в Западна Европа се подобрява. Време е да ги оставим тук да се ядат. Ади успех...

111

Bahur

преди 14 години

Ииии-много ме радва, че има граждани, които разсъждават и имат мнение по този резилен за нацията ни факт.имам в предвид изтичането на класифицирана информация и/или използването и за обслужване на нечии (не обществени интереси). Но, смятам, че това, че гражданите са научили нещо от кухнята и започват да разсъждават, не променя факта, че нищо не зависи от тях. Ний сме офси които ги дърпат напред -назад с ей такива глупости.така беше и с онея дискове със СРС-та, дето "никой" не му е ясно какво...

110

Priest до 108

преди 14 години

Като си толкова ербап, познаваш ли поименно поне всички хора в ДАНС ??? Знаеш ли всеки един момент кой с какво се занимава от тях??? Каква е гаранцията, че утре няма да допуснат до медиите друг доклад с други скандални неща? Каква е гаранцията, че утре няма да се появи нова фигура в стил - Самоковеца, Доктора, Куйович, Красьо Черния ? Никаква! Мафията си върви, а кучетата си лаем и чакаме да ни подхвърлят некое кокалче...Това е най-горчивата истина.

109

Priest до 108

преди 14 години

Като ни пука какво можем да направим ние обикновените, редови граждани, които НЕ СМЕ *** ЧЕНГЕТА. Как да разберем цялата картина, цялата истина. Смяташ, че някой ще ни я каже, стига да гласуваме правилно? Основен принцип на КГБ е, "винаги истината и само истината, но никога цялата!" Е, както ни подмятаха досиета на ченгета 20 години едно по едно, така и сега ще ни пускат фишеци един по един, поне още 20 години. Коя част от кой доклад ще ти напълни хладилника съвестни гражданино ????

108

ДО Priest

преди 14 години

семеиството,като такова си има своите таини,кво остава държавата. Ако не се обърне внимание на такъв доклад,все едно ,някои да ти каже,че женати изневерява,че детето ти наркоман,и ти да не обърнеш внимание.разбра ли ,що тряцва да ни пука,рушат се устоите на държавността

107

Priest

преди 14 години

Мисълта ми е: да си въртят ченгероските номера едни на други, но да ни оставят да дишаме, защото сега са ни хванали за гушата с цени, с престъпност, с липса на държавност. Да си правят, каквото искат, но да ни оставят нас, редовите хора, на мира!!!! Нека спрем да се заблуждаваме - цялата тая история е в стил едно ченге се опитва да преебе друго! А НИЕ ДЕТО НЕ СМЕ ЧЕНГЕТА ТРЯБВА ПО ПРЕЗУМПЦИЯ ДА СИ МЪЛЧИМ И ДА ДУХАМЕ СУПАТА!!! Стига вече!!!!

106

Анонимен

преди 14 години

Този Гамизов се появи от нищото и изведнъж всички медии взеха да го отразяват.ПОявяваше се къде ли не ,даваше "експертно" мнение,защото явно бил голям капацитет.Накаква гражданска лига май щеше да прави.И цялата тая патардия беше в ярък контраст с Атака и Сидеров,които никоя медия не ги канеше,за да обяснят позициите си,незвисимо от изборния резултат(т.е. много хора стояха зад тях),но за сметка на това се надпреварваха да ги плюят-фашисти били,националисти били.Ето затова не гледам телевизия.

105

Priest

преди 14 години

Добре, има ли изобщо хора, които да вярват, че някога в която и да е държава всичко ще бъде абсолютно публично и няма да има тайни или тайни (тайнствени) служби ??? Ченгетата пак ни отвличат вниманието. Преди 10 години беше достатъчен компромат - да се публикува агентурното име на някое ченге. Днес трябва вече нещо повече, за да му обърнем внимание. Трябва да е нещо по-така, по-идиотско, по-неразбираемо, по-грандоманско. Я, си отговорете на себе си, честно - КВО НИ ПУКА ОТ ТОЯ ДОКЛАД ????