16

Анонимен

преди 14 години

по-долни от лекарите в България хора няма,на 100,един е свестен и го бива за доктор,другите са ***

15

JACKAL do Bob

преди 14 години

vseki znae, qsno si proli4ava kogat se napynesh za neshto, kolko sa ti sili4kite. Idi napravi edin sprint 100m i shte vidish kolko ti e power-a.

14

Анонимен

преди 14 години

Знаете ли колко млади хора си отидоха заради некомпетентните лекари в Самоков ? Измиха си ръцете и този път ЖАЛКО и лекарите са мафия а фамилията Ковачка дали ви говори нещо?Нямам думи за тази болница и за лекарите в нея ако София не е толкова близко до сега да сме измрели всички в този град

13

дгдгх

преди 14 години

ПАК ПЛАШИТЕ НАРКОМАНА Е БИЛ БОЛЕН ОТ СПИН ЗАТОВА ТАКА БЪРЗО СЕ Е РАЗВИЛА БОЛЕСТА,ЗА ХОРАТА НЯМА ОПАСНОСТ СВИНСКИЯТ ГЛИП Е НАЙ ОБИКНОВЕН ГРИП,ТОВА Е ЗАДАЧАТА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА ИЗМЕСТЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ ПОВИШАВАНЕ НА ЦИГАРИТЕ,БЕНЗИНА И ЛИХВИТЕ НА ДАНЪЦИТЕ СРАМ ПЪЛЕН СРАМ...

12

Bob

преди 14 години

Ако не знаете имунитетът ви може да падне не само от наркотици, а и от много други неща - настинка, предишен грип, стрес, недоспиване, алкохол и т.н. Всъщност, никой не може да знае в даден момент дали му е отслабнал имунитета и дали не е застрашен от заболяване...

11

123

преди 14 години

да не мислите,че ако,недай Боже пипнете свински грип,накой ще реагира своевременно,ъпсурд.Искам да видя доктора от някое смолянско село как установява свински грип!

10

съмнение

преди 14 години

Снощи по ТВ казаха, че ако се ваксинира човек срещу обикновен грип, имунната система се засилвала и свинския грип ще се изкара в лека форма. Та си мислия, че затова толкова се раздува - хората да си купуват ваксинации.Колкото до починалия - не мисля, че трябва да се пише дали е наркозависим или не!Жалко за момчето.

9

Смех

преди 14 години

Чудя се, има ли още хора които вярват на тия пародии ?Птичи,крави,свински ?Какво следва, *** ?Къде останаха птичия и лудата крава ? Всичко е машина за пари, жалко е колко хора се хващат на въдицата...Жалко.Пича е друсал, може да е пукнал от 10-ти болести.Но просот беше много важно и българите да се запишем към тая статистика, да не останем назад.

8

Анонимен

преди 14 години

Те са установили вируса чак на 25ти в Правителствена болница,а дотогава 6-7 дни в компирската болница как е лекуван? Какво мели тоя ,че лечението не било закъсняло,като се знае че първите 48 часа са критични и ако не се приложи Тамифлу,после положението става много опасно за болния с голям риск да развие пневмонията! Според мен направо са го изтървали и сега си измиват ръцете с наркозависимостта.

7

Анонимен

преди 14 години

Според Спасов причината за смъртта не е закъсняло лечение от новия грипен вирус, а ниското ниво на имунитет...........................................................Като знам как лъжат и мажат българските доктори и ще докарат и от 9 дерета вода да изкарат болния виновен,а те невинни,въобше не вярвам на тази теория.Още повече,че не е задължително да си наркозависим за да пипнеш този вирус и да те тръшне,особено в България,която е на последно място в ЕС по ниво на здравеопазване!

6

bgr

преди 14 години

И пак излезе кьорфишек тоя свиски грип, то при такава прецакана имунна система и обикновена настинка е опасна. Жалко за човека!

5

до № 3

преди 14 години

ако лекуващия ти лекар те прати - може!

4

/////

преди 14 години

Какво ровят не мога да разбера. Починал, починал. Оставете го да почива в мир и толкова. Резултатът е ясен. Вече е без значение дали е бил наркоман, с бяло бельо ли е бил, късметлийския ден ли му е било, жигула ли е имал и т.н. Почина, няма го вече. Оставете близките да го погребат на спокойствие какво правите медийни сензации.

3

Анонимен

преди 14 години

ами не всеки може да се уреди в лозенец да го лекуват

2

Боби

преди 14 години

И кво правим сега Кой как може да се спасява всеки сам ! да не забравите да си платите осигоровките и данъците но не забравяйте ,че това няма да ви спаси от А1Н1

1

toni

преди 14 години

kazaha 4e vzemal koka. Edva li e imal vyzmojnostta da e zavisim ot neq... dosta 6te mu e izlizalo